Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Voi Paula rakkaani!

Olen monesti kertonut, kuinka rakastan täyteläisiä ja jopa hieman geelimäisiä kasvovesiä. Nämä ihanuudet ovat omiaan kuivemmalle iholle ja varsinkin nyt, kun Roaccutan-kuuri raastaa ihoani pahimman kerran.

Lumenen uudehko Hydrating Touch, Lancomen Tonique Confort sekä L’orealin vaalenpunainen kasvovesi ovat kaikki suosikkieni joukossa ja kun kuulin, että Suomeenkin jo rantautuneella Paula’s Choicella on valikoimissaan täyteläinen kasvovesi, innostuin valtavasti.

Sain Paulan normaalista erittäin kuivalle iholle tarkoitetun Skin Recovery Toner -kasvoveden maahantuojalta kokeiluuni ja voi jestas, kuinka ihastuinkaan!

Tämähän ei siis ole mikään geelimäinen tuote, tämä on itseasiassa jo kuin ohut emulsio!

Ihan mieletöntä!

Koostumus on aivan täydellinen tällaiselle kuivaihoiselle ihmiselle, joka tahtoo lapata iholleen mahdollisimman paljon kosteutta kaikilla mahdollisilla tavoilla. Tuotteessa on silikonia, mutta sillä on pointtikin: jonkun avulla se kosteus on sinne iholle lukittavakin tai muuten se haihtuu nopeasti.

Tuote onkin siis parhaimmillaan nimenomaan selkeästi kuivalle iholle (ei tukkeumiin taipuvaiselle pintakuivalle iholle) ja tekee ihosta ihanan pehmeän ja kosteutetun tuntuisen jo ennen, kuin sille on edes ehditty levittää kosteusvoidetta tai -seerumia (joita tämän ansiosta kuluu käytössä vastaavasti vähemmän).

Kasvovesi ehdotetaan annosteltavan kasvoille vanulapulla, mutta itse en raaski moista tehdä, vaan lorautan tuotetta suoraan kämmenelleni joilta sen sitten taputtelen iholleni molemmin käsin.

Minä rakastuin tähän uuteen tuttavuuteeni täysillä enkä suostu enää ainakaan ennen kesää vaihtamaan sitä mihinkään!

Tuotteen voi ostaa omakseen Paula’s Choicen verkkokaupasta tai käydä lunastamassa itselleen (käteisellä maksaen) Onyxia Cosmeticsin omista tiloista Katajanokalta.

Onko joku muu ihastunut tähän tuotteeseen? Ja joko joku on käynyt katsomassa Paulan tuotteita livenä Katajanokalla?

Kommentit (8)

 1. Annika (axu)

  Soveltuu kuivalle iholle? täytyypi harkita tuotteen ostamista.

  • virve

   Nimenomaan parhaimmillaan kuivalle iholle! 🙂

 2. TylyMuija

  "Geelimäinen kasvovesi", se vain kuulostaa jotenkin hassulta..nurinkuriselta. =)
  Tiedän toki mitä tarkoitat, mutta silti.
  Vähän kuin ainakin aikoinaan luin Loren pullosta tekstin "nestemäinen hiusgeeli"…

  • virve

   Kuulostaa hassulta, mutta on sitäkin taivaallisempi keksintö. 😉

 3. Anonyymi

  Mulla on vähän sellainen off-topic kysymys! Eli: onko "meikkietiketin" vastaista käyttää vaikkapa ruskeaa silmänrajausta (kajal-kynällä) ja mustaa mascaraa samaan aikaan? Vai pitäisikö rajauksenkin olla musta, jos ripsari on?

  T: Heta

  • virve

   Ei ole, mutta riippuu täysin tuotteista, millaisen kontrastin aikaansaavat. Itse käytän lähes aina tummanruskeaa rajausta ja mustaa mascaraa ja lopputulos on mielestäni oikein hyvä. Jos tosin valitsee haaleanruskean rajauksen ja laittaa todella paljon pikimustaa ripsiväriä, syntyy selkeä väriero, mutta muuten ei ole ollenkaan paha juttu ja monille esim. tummahkon ruskea rajaus sopii paljon mustaa paremmin. 🙂

 4. Kätsy Kissa

  Vähän menee ohi aiheen, mutta tuleeko sulle mieleen mitään kosteuttavaa naamiota kaulalle ja dekolteelle?

  • virve

   Lumenen kosteusnaamio on varmasti sillä alueella mukavimpia, sillä se ei ole paksun ja rasvaisen tuntuinen ja peseytyy haluttaessa helposti poiskin. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *