Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Voi kun on kallista

Luuliko joku jo, että ehdin unohtaa lupaukseni kommentoida viimeksi töissä loppunutta Biothermin ihanaakin ihanampaa vartalovoita?

Ei pelkoa, tämä oli nimittäin niin loistava, ettei tätä voi unohtaa!

Beurre Corporel on nimenomaan vartalovoi eikä vaan voide, sillä se on todella tuhtia ja täyteläisen kosteuttavaa tavaraa.

Koostumuksesta viidennes on täyteläisen kosteuttavaa karitevoita ja mukaan on lisätty vielä glyseriiniä ja käyttömukavuutta parantavaa dimethiconeakin, joten koostumuksensa puolesta tämä on todella onnistunut tuote.

Ihoni oli ennen tämän käyttöönottoa jälleen hieman kuivassa kunnossa, mutta jo yhden käyttökerran jälkeen huomasin jälleen suuren muutokseni ihossani.

Poissa olivat kuivat läikät ja hilseily ja tilalle oli palannut ihanan pehmeä, sileä ja kosteutettu iho. Käytin tätä myös käsi- ja jalkavoiteenakin tämän toimiessa molemmissa tehtävissä aivan täydellisesti.

Mukavaa voissa oli myös sen tuoksu, joka ei ollut ollenkaan karitevoita reilusti sisältäville tuotteille tyypillinen pehmeä aromi, vaan sen sijaan Biothermin valkoisten vartalotuotteiden raikkaan sitruksista tuoksua mukaileva.

Kaiken kaikkiaan tuotteessa oli mahtavaa kaikki paitsi hinta. Sokoksella purkki kustantaa huikeat 34 euroa ja meillä tax freessa sentään huomattavasti vähemmän, mutta itse en raaskisi tähän koskaan sijoittaa. Oman kappaleeni olenkin saanut töiden kautta.

Oletteko te kokeilleet tätä tai muita Biothermin vartalotuotteita? Mitä olette niistä tykänneet? (Tämän linjan huulirasvahan on yksi omia suosikkejani.)

Kommentit (4)

 1. Jonna H.

  Minulla on saman sarjan 400 ml pumppupullo (lotion). Pumppupullo on tosi kiva käytössä ja lotioniksi kosteuttaa hyvin, lisäksi tykkään sen hieman sitruunaisesta tuoksusta. On miehenkin suosikki. Ostin tämän Sokokselta tarjouksesta 19,90 € ja enempää en olisi valmis maksamaan, vaikka tästä kovasti pidänkin.

 2. Aino

  Biothermin Deo Pure roll-on-dödö on aivan ihana! On ohut, mutta emulsiomainen ja kuivuu suht nopeasti. Pito on hyvä, vaikka miedon puuterisen tuoksun vuoksi pelkäsinkin sen pettävän helposti. Biomains-päiväkäsivoide sen sijaan on aika tehoton ja mummotuoksuinen turhake.

 3. Morgaise

  Multa löytyy sekä 400ml lotion että vartalovoi. Lotionin hamstrasin Sokoksen alesta, tai oikeastaan kaksi pulloa joista toinen on jo iloisesti käytetty, ja vartalovoin pyysin mieheltäni joululahjaksi (?!). Käytännöllisiä lahjoja on montaa sorttia… Molempiin olen aivan rakastunut.

 4. NarnianGirl

  Abricot-sarjan vartalolotionia ja suihkuöljyä tekisi mieli kokeilla, mutta en ole voinut millään keksiä oikeutusta niin valtaville hinnoille…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *