Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Virve suosittelee kaikella rakkaudella

Kosmetiikan maailmassa villitsemiseeni ei paljoa tarvita. Tälläkin kertaa siihen riitti pieni silikoninen (?) tyyny, jossa on 500 väkästä.

Minun ja Lorealin ihonhoitotuotteiden välillä on jo pitkään ollut korkea ymmärtämättömyyden muuri. Minä en ole ymmärtänyt, miksei hoitotuotteisiin voida vaan pelkästään laittaa niitä oikeasti kosteutta sitovia ja ihoa pehmentäviä aineita ja L’oreal puolestaan ei ymmärrä, miksi en vaan voi lakata valittamasta ja tyytyä siihen silikon… samettisen sileään ja upean tuntuiseen pintaan, jonka heidän tuotteensa iholleni kuitenkin jättävät. Tämän yhteisymmärtämättömyyden vuoksi emme ole sarjan hoitotuotteiden kanssa pahemmin leikkineet yhdessä vuosiin (muuten kuin vartalo- ja itseruskettavien tuotteiden osalta).

Nyt asiaan tuli kuitenkin pieni muutos.

Kuten sanoin, olen helposti villittävissä mitä tulee kosmetiikkauutuuksiin. Kun siis näin kaupassa tämän tuotteen, en voinut olla kiinnostumatta:

Tykkään tehdä iholleni iltaisin kaksoispuhdistuksen, eli puhdistaa ensin kaikki meikit öljymäisellä tuotteella ja viimeistellä homman voidemaisella, hieman pesevämmällä tuotteella. En tahdo kuitenkaan nitisevän natisevaa lopputulosta, vaan puhtaan, mutta kiristämättömän tunteen iholleni.

Tämän L’orealin Perfect Clean -putsariuutuuden (hinta n. 6 euroa) juju piilee etupäässä sen mukana tulevassa puhdistustyynyssä, jossa on viitisensataa pientä nystyrää. Näyttää kovalta ja ikävältä, mutta tuntuu pehmeältä ja ihanalta iholla.

Tyynystä saa joustavan otteen ja se on mukavan pehmeä. Sen väkäset eivät raavi ihoa, vaan lähinnä vain hierovat ja samalla ikäänkuin kuorivat keyesti ja hellävaraisesti irroittaen iholta helposti niin meikin, lian kuin itse puhdistustuotteenkin.

Tyyny sopii päivittäiseen käyttöön, mutta putsari toimii vallan mainiosti myös ilman sitä. Tämä kokeilemani versio on nimittäin juuri niin täydellinen voideputsari kuin vaan minun makuuni voi voideputsari olla. Tämä nimittäin vaahtoaa miedosti, tekee erittäin puhdasta jälkeä muttei kuitenkaan jätä ihoa millään lailla kiristävän tuntuiseksi vaan ihanan pehmeäksi ilman, että iholle kuitenkaan tuntuu jäävän minkään näköistä kalvoa tai kelmua.

Ihan tosi, olen aivan myyty ja rakastunut! Tätä voin todellakin suositella oikeastaan kaikille!

Tyynyn saa purkista irti, mutta sen voi myös näppärästi laittaa takaisin paikoilleen.

Tyyny oli myös maailman näppärin apuväline, kun pesin kasvoiltani erästä kasvonaamiota pois. Kuivahtaneen paksun mutanaamiokerroksen poispeseminen ei ole aina helpointa puuhaa, mutta tämän avulla sekin sujui näppärästi. Jahka itse tuote vaan loppuu, jää sen tyyny kyllä ehdottomasti elämään käytössäni! (Ja itse putsarikin saattaa kyllä saada uuden samanlaisen seuraajan, sen verran ihastunut minä tähän olen näin ensikokemuksieni perusteella.)

Sarjaan kuuluu myös rasvaisemman ihon geelimäinen versio sekä kuorintageeli, mutta tämän hellävaraisimman putsarin INCI vakuutti minut jo kaupassa tehdyllä vilkaisulla enkä tiedä, uskallanko edes kokeilla noita kahta muuta tämän rakkauden jälkeen.

Onko joku muu löytänyt tämän ihanaisen tuotteen? Mikä on teidän tuomionne? Kuka kiinnostui kokeilemaan?

Kommentit (40)

 1. Nimetön

  Crayon: Saa pois, mutta ei missään tapauksessa silmämeikille! 🙂

  ~Snanna~: Mielenkiintoista, koska tässä ei ainakaan minusta tuoksu mikään persikka… 🙂

  Suvi: Oi, mahtavaa, kiitos!! 🙂

  hanna: Varastoista tulossa postausta johonkin väliin. 🙂

  Anonyymi: Ei saa ilman tyynyä, mutta kyllä noita tyynyjäkin on hyvä vaihtaa varmasti välillä. 🙂

  Jenni: 🙂

  Anonyymi: Yksi massa vaan. 🙂

  Tuikku81: Toivottavasti tykkäät! 🙂

  nia: Lumenen c-vitamiini linja on 25+ ja käy myös nuoremmille aineidensa puolesta. Ei ole siis mikään kiinteyttävä yms. vaan ehkäisemään ensimmäisiä juonteita ja heleyttämään ja kirkastamaan ihoa. Toimii siis nuoremmallekin iholle. 🙂

  Pinja: 🙂

  Laura: 🙂

  Anonyymi: Tuota tekee kyllä jo itsekin mieli kokeilla! 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Maarit: Myös Erisanin hoitava puhdistusgeeli voisi olla yksi vaihtoehto ihollesi.

  Katariina: Voi, harmi ettei sopinut sinulle. :/

  Anonyymi: Kiva kuulla käyttökokemuksia tuosta versiosta! 🙂

  M: Ei tosiaan ehkä jatkuvaan käyttöön, jos kovasti kiristelee. Mutta tyynystä voi sitten ottaa ilon irti muidenkin tuotteiden kanssa. 🙂

 2. Anonyymi

  Oli varsin kuivattava sekaiholleni ja jätti punoittavat posket. Lisäksi korkki hajosi heti ekalla käyttökerralla, en voi suositella!

 3. Anonyymi

  sopiiko tämä putsari yhteen ripsipidennyksen kanssa? millä muuten itse puhdistat silmämeikin, eikös sinullakin ole pidennykset?

 4. Nimetön

  Anonyymi: Ei ehdottomastikaan silmämeikille, oli ripsien pidennyksiä tai ei. Otan itse silmämeikin pois esimerkiksi Lumenen hellävaraisella silmämeikinpoistovedellä ja muuten pesen kavot muilla aineilla, joita en silmiini laita. 🙂

 5. Anonyymi

  Kysymykseni olikin vähän huonosti muotoiltu… Itsekin puhdistan silmämeikin sille tarkoitetulla puhdistusaineella ja kasvot nyt tällä vasta ostamallani lorealilla. Minulla on vain ollut ripsien pysyvyyden kanssa ongelmia ja yritän metsästää mahtaisiko käytössäni olla jotain vääränlaista tuotetta…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *