Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vinkki matkailijalle

Tahtoisitko ottaa deodoranttia mukaasi ihan vaan pienen pienelle viikonloppureissulle ja sinua ärsyttää, ettei deodoranteista ole liiemmin saatavilla matkakokoja? Riittäisikö sinulle vaan ihan pieni ja vähän tilaa vievä vaihtoehto?

No, tässä vinkki.

Mitäpäs, jos puristaisit voidemaista deodoranttia hieman johonkin pienen pieneen purkkiin?

Voidemainen deodorantti tai antiperspirantti on helppo levittää kainaloihin ihan vaan sormia käyttäen ja hyvä edullinen, hellävarainen ja hajusteeton vaihtoehto löytyy Lumenelta (hinta n. 10 euroa).

Onko moinen idea koskaan käynyt mielessä?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Kun käyttää apteekin tujuja dödöjä kuten absolut tor niin ei tarvitse ottaa viikonloppureissuille mukaan ollenkaan dödöä.

  -V

 2. Anonyymi

  riina:

  Matkakoon hammastahnoja myydään kyllä, mutta yleensä ne on semmosissa seteissä, joissa on myös matkakokonen hammasharja, ehkä jopa jotain muutakin. Tavarataloissa oon nähnyt.
  -M-

 3. Anonyymi

  Apteekissakin myydään matkahammasharja-tahnasettiä. Taisi olla 5,- luokkaa. Emmelle on tahnan merkki. Harjan korkki joka toimii myös vartena vaan hajosi mulla heti ekassa käytössä… Nyt mulla on siinä pääsuoja ja käytän tynkää.
  Lushilla on uutena hammastahnatabletteja. En tohtisi ostaa niin pientä pakettia kotiin mutta reissukäyttöön voisin ostaa kun nykyinen minitahnani loppuu.
  Koon idea jämien mukaan ottamisesta on mainio!

  -AT

 4. Sanni

  On käynyt mielessä, ja myös toteutan sitä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *