Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Villimansikkapyörre

Minäpä ostin Tukholmasta PUBin Bootsista yhden aivan ihanan herkullisen näköisen tuotteen:

Bootsin Natural Collection Wild Strawberry Body Cream on ihan yhtä herkku ja hauska kuin miltä se näyttääkin.

Tuote tuoksuu mansikkakarkeille ja on pakattu hauskan näköiseksi. Geelimäisen pinkin osan sisällä on paksummalla ja voidemmaisella koostumuksella olevia valkoisia raitoja, jotka näyttävät läpikuultavaa geeliä vasten näkyessään vaaleanpunaisilta.

Geeli on todella kevyttä ja ohutta ja imeytyy iholle nopeasti jättämättä mitään tuntua. Se siis katoaa oikeastaan täysin. Iholle jää vain mieto mansikkainen tuoksu, joka sekin on tosiaan todella mieto ja katoaa iholta lähes täysin lopulta.

Jos mukaan saa kaapaistua täyteläisempää valkoista raitaa, on koostumus jo hituksen rasvaisempaa, mutta yhä kuitenkin kevyttä. Jos iho tuntui geelin jälkeen siltä, kuin siihen ei olisi mitään laitettukaan niin tämän jäljiltä se tuntuu siltä, kuin siihen olisi korkeintaan suihkittu jotain äkkiä imeytyvää kosteussuihketta. Ei siis täysin rasvattomalta, mutta ei nyt oikeastaan rasvaiseltakaan.

Tämän kosteutustehot eivät tietenkään ole huiput, mutta minusta tuote on hauska ja ihana ja ennen kaikkea ihan mahtava lahjaidea herkullisen ulkonäkönsä vuoksi. Tätä ei myöskään ole hinnalla pilattu, sillä tämä maksoi vaan 39 kruunua!

Katselin näitä Englannissa Bootsissa käydessäni, mutta en raaskinut ottaa lisää matkakiloja näiden takia. Muistaakseni näin näitä Englannissa eri tuoksuisinakin…? Olen ensiviikolla lähdössä taas Englantiin ja voitte olla varmoja, että jos näitä löytyy eri tuoksuisina niin minun matkalaukkuuni kyllä mahtuu niitä tällä kertaa…

Onko joku kokeillut tätä? Näyttääkö teistäkin aivan ihanan herkulliselta tuotteelta?

PS. Muistattehan, että Sokoksen verkkokaupassa on vielä parin päivän ajan käynnissä alennuskampanja kauneuspäivien kunniaksi ja koodilla SOKOSKAUNEUS saat -10% ja ilmaiset postikulut ostoksillesi!

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Ilmeisesti noita Lushin tuorenaamioita on onnistuneesti pakastettu annoksissa käyttöajan pidentämiseksi. Itse en ole kokeillut, mutta olen useammaltakin taholta kuullut, ettei ole vaikuttanut koostumukseen negatiivisesti. Jaa naamio vaikkapa tuorekelmuun kerta-annoksiin ja pakasta nuo nyytit.

  2. Anonyymi

    Löytyykös Berliinistä tätä liikettä?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *