Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vilautus

Tiedättekö miksi välillä töissä on niin kivaa, että voisin jäädä sinne vaikka kuinka pitkäksi aikaa?
Vaikka työkaverit ovatkin mahtavia, asiakkaat mukavia ja työpaikalla olisi muuten vaan kiva fiilis, on minua parhaiten töissä pidättelevä syy kuitenkin hytissäni.
Siitä huolimatta, että inhoan ottaa hytissäni kuvia sen hankalasta valaistuksesta sekä kamalasta sisustuksesta johtuen, päätin kuitenkin näyttää teille kuvin, miksi hytissäni on tällä hetkellä niin mukavaa olla.
Syy ei ole mukavassa sängyssä, luksustelkkarissa (you wish, kuvaputkella mennään) tai hyttini mukavassa lämpötilassakaan. 
 
Syy ei myöskään tosiaan ole kauniissa varustamon tarjoamassa sisustusvärien käytössä.
(En edes jaksanut lavastaa teille kuvia siististä hytistä, kun se kuitenkin näyttää suurimman osan aikaa juuri tältä.)
Syy on nimittäin ihan vaan siinä, että hytissäni on tällä hetkellä ihan hemmetin monta lähitulevaisuudessa loppuvaa tuotetta!
Kaikki eivät tietenkään lopu ihan juuri heti tässä tai vielä välttämättä seuraavassakaan työpassissa, mutta aivan lähiaikoina kuitenkin. Ja arvatkaa, malttaisinko koskaan millään lähteä töistä kun tiedä, että hytissäni on juuri loppumaisillaan jotakin!
Minusta on ihanaa myös pitää näitä loppunkulutuksen alla olevia tuotteita hyttini hyllyllä, jolla voin seurata niiden kulumista joka päivä!
Joissakin tuotteissa on vielä runsaammin tavaraa jäljellä, mutta joidenkin kanssa eletään ihan viime hetkiä.
Joidenkin tuotteiden loppumine harmittaa ja niitä jää kaipaamaan, mutta joidenkin kanssa yhteisen taipaleen loppuunsaattaminen on täysin okei. Meillä on ollut hetkemme, mutta eteenpäin on vaan mentävä.
Pyrin yleensä siihen, etten rahaa tuotteita mukanani Englantiin niiden ollessa juuri loppumaisillaan, mutta muutamat luottotuotteet reissaavat kyllä mukanani ja moni ihan vaan siksi, että ne ovat juuri lopuillaan.
Loppumaisillaan olevien tuotteiden määrä onkin siis suuri, vaikkei tuoteita vielä ihan tässä passissa täysin lopukaan kovin montaa.
Uskokaa kuitenkin pois, että olen melko hyvässä vauhdissa hyttijemmojenikin kanssa ja lupaan palata niihin lähitulevaisuudessa.
Muita loppumaisillaan olevia tuotteita ihailevia?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Kommenttoin nyt ekaa kertaa sun blogiin, hih. 🙂

  Sun blogin myötä olen alkanut ottaa aivan uudenlaista asennetta kosmettiikkatuotteiden loppuunkuluttamista kohtaan. Vielä jokin aika sitten tuotteen loppuminen oli ahdistavaa ja vaivaannuttavaa. Halusin aina hankkia uuden tilalle ennenkuin vanha loppuisi, ja koin valavaa pahaa oloa siitä, että taas jokin kuluu loppuun.

  Nykyään suhtautumiseni loppuviin tuotteisiin on ihaileva. On oikeasti ihanaa kun jokin loppuu! Tietää käyttäneensä kaiken sen mihin laittoi rahansa. Ja vielä parempaa on se, kun ei turhaan osta uutta, mullahan on täällä kotona vaikka ja mitä vielä käytettävää… 🙂

  Ps. Kiitos mahtavasta blogista joka antaa hymyilyttäviä lukuelämyksiä ja valtavasti ideoita! <3 🙂

  -Heppu

 2. Anonyymi

  Minä olen aivan toista laitaa. Harmittaa kun tuotteet loppuvat, koska en saa tuotteen loppumisesta kiksejä vaan siitä että tuote toimii, on ympäristö- ja ihmisystävällinen ja kestävä. Tulen siis toimeen pienellä määrällä riittoisia tuotteita. Tarpeelliset tuotteet minulle ovat vartalorasva (kookos- tai manteliöljy), shampoo (esim. shampoopala), kasvorasva (usein joku öljy yökäytössä riittää) ja kristallidödö. Meikkipuolella mennään myös minimissä ja luonnonmukaisissa tuotteissa. Tosin kosmetiikassa joskus sortuu johonkin harvemmin käytettävään luomiväriin, pakko myöntää. Ei onneksi usein 🙂
  Siis nykyään ajattelen erityisen varovaisesti ja tarkkaan ostojani ympäristön kannalta. En halua ympäristön "uivan purkkimeressä", kaikessa turhassa materiassa, vaan ostan mahdollisuuksieni mukaan uudelleen täytettäviä, minimissään pakkausmateriaaleja ja vähiten tai ei-ollenkaan synteettisiä aineita sisältältäviä tuotteita. Suorastaan inhottaa purnukat kauppojen hyllyillä, joissa ainetta on vaan muutama kymmenen millilitraa, mutta pakkausmateriaalin määrän saisi riittämään litran tonkalle tuotetta. Onneksi tältä saralta löytyy hyviä ja kotimaisiakin tuotteita, kuten FLOW-kasvosaippua. Suosikkejani ovatkin edottomasti kasvopalasaippuat ja erilaiset öljyt lasipurkeissa. Lasin kierrättäminen kun on ekologisempaa. Eli sinun muovipurkkimeresi kauhistuttaa minua ekologisuuden näkökulmasta.
  Meitä on kyllä niin moneen laivaan 🙂

  T. Vähemmän on enemmän 🙂

  P.S. Anonyymi siksi koska jostakin syystä G-tilini ei toimi..

 3. Emmi

  Itsellani on muutamia tuotteita, joiden loppumista odotan malttamattomana: hajuvesi (vain 5ml jaljella!), kasvovesi ja luomivari. Eniten odotan luomivarin loppumista, silla se on jo muutamia vuosia vanha, eika ehka ihan lemppari savykaan. En osaa selittaa miksi kaytan luomivaria josta en edes pida! En vaan VOI laittaa sita roskiin. Ehka olen todellakin laman lapsi!

 4. Anonyymi

  En olisi uskonut että sinun hyttisi näyttää tältä! ajattelin että jokainen tavara on siististi paikoillaan ym ym. sen kuvan niistä sinun kämppä kuvistakin sai että olet tosiaan joka päivä mopin varressa ja siivoamassa 😀

  sitten yksi tärkeä kysymys, saako mistään suomalaisesta verkkokaupasta tilattua tuota neulash ripsien kasvatusainetta? 🙂 kiinnoistaisi kokeilla.

  ja toivottavasti et jatkossa esittele vain englannista saatavaa tavaraa (tulee halu ostaa niitä) vaan myös suomestakin saatavia tuotteita, kiitos 🙂

  ihana blogi, paras 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *