Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Viinihuulet? Minulleko?

Minun huuliltani löytyy yleensä melko kevyitä huulipunasävyjä tai jos lähden niiden kanssa irrottelemaan, ovat sävyt poikkeuksetta joko puhtaan punaisia tai raikkaan vadelmaisia. 
Joskus voisi kuitenkin olla hyvä hetki astua sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla, josko joku muukin vaihtoehto voisi sopia.
Astuin oman askeleeni kun tein keväällä työharjoitteluni aikana lehteen juttua viininpunaisista ja luumunsävyisistä huulipunista. Tummat huulipunat eivät ole koskaan tuntuneet minusta kotoisilta mutta en ole toisaalta koskaan antanut niille kunnolla mahdollisuuttakaan, joten päätin ottaa blogin puolelle neljä hieman tummempaa huulipunasävyä esittelyyn.
Intensiivinen, mutta melko kiiltävä Cliniquen Chubby Stick Intense sävyssä 08 Grandest Grape tuntui turvallisimmalta vaihtoehdolta aloittaa testaus. Sävyssä oli jotain minulle tuttua herkullisen vadelmaista, mutta se oli silti huomattavasti tummempi ja violettisempi kuin normaalisti käyttämäni punat. Chubby Sticksin kynämäinen muoto auttoi piirtämään tummankin sävyn huulille tarkasti.
Vaaleasta ihostani huolimatta sävy itseasiassa jopa jossain määrin sopi minulle tekemättä meikistäni likaisen näköistä tai minusta teinivamppyyria. En silti kokenut sitä ihan omakseni, vaikka sillä syntyikin melko juhlavan näköinen lopputulos.
Estee Lauderin Pure Color Envy Shine Sculpting Shine Lipstick oli sävyltään edellistä hieman ruskeampi mutta myös nimensä mukaisesti kiiltäväpi. Runsaspigmenttisen ja kosteuttavan kiiltopunan koostumus tuntui huulilla miellyttvältä ja miellyin kovasti sen tyylikkään tuntuiseen magneetin avulla kiinnimenevään hylsyyn.
Tämän sävyn kanssa minulla alkoi kuitenkin olla jo todella gootti olo. Sävy oli paitsi liian tumma myös liian ruskea eikä todellakaan imarrellut minua.
Jos edellinen sävy tuntui liian ruskealta, niin Clarinsin Joli Rougen sävy 717 oli vielä sitäkin ruskeampi, mutta samalla myös punaisempi. Kevyesti metallinhohtoinen sävy näytti kuitenkin edellistä lempeämmältä ja olen itse pitänyt Joli Rouge -punien huulille hyvin liukuvasta, niillä kostealta tuntuvasta ja hyvin kesätävästä laadusta kovasti ja se onkin yksi töissä eniten myymiäni huulipunalaatuja.
Ei. Ei missään tapauksessa. Ei, ei ja vielä kerran ei. 
Vielä yksi punaruskea tapaus. Lancomen Rouge in Love on myös yksi lempparipuniani sen ohuen, mutta huulilla loistavasti kestävän ja kosteuttavan koostumuksen ansiosta, mutta tämä sävy 379N ei silti ollut lemppareitani.
Pidin sävystä kuitenkin näistä punista toiseksi eniten ja se näytti kaikessa pehmeydessään vielä siltä, että voisin jopa käyttääkin sitä intensiivisempää iltalookkia hakiessani.
Tosiasia taitanee kuitenkin olla, että viihdyn jatkossakin vaaleammissa ja vadelmaisimmissa huulipunissani ja jätän tummat punat vain naamiasiin.
Onko teillä kotoisa olo tummissa huulipunissa?

Kommentit (22)

 1. Anonyymi

  mun mielestä varsinkin ylin tumma puna käy sulle aivan mielettömän hyvin ja tuo kauniisti särmää ja eloa kasvoille! toki nuo vaaleatkin sävyt pukevat sua tosi hyvin, mutta kun vertaa kontrastia tummiin, näytti hieman vaisulta (tämä kaikella kunnioituksella sanottuna :)) kannattaisi kokeilla tummia punia arkenakin, sopii hyvin!

  1. Marika

   On, tykkään enemmän tummemista punista. Niistä tulee heti huomattavasti naisellisempi ja aikuisempi olo 😀

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *