Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Viimeisimmät saarivaltion hankinnat

Olen nykyään töissä laivalla aina kymmenen päivää entisten kahdeksan päivän sijaan, mikä tarkoittaa samalla myös sitä, että saan vastaavasti olla myös kymmenen päivää vapaalla. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että minulla on hyvin aikaa matkustaa niin halutessani. Ja haluanhan minä.

Viimeksi vietin koko kymmenen päivän vapaani Englannissa Englantilaistuneen Herrasmieheni luona. Tällä kertaa en saanut yhtä kovaa shoppailumaniaa kuin viimekerralla ja ostoksieni määrä pysyi todella kohtuullisena.

Ostin John Friedan jo aiemmin ylistämäni 3-Day Straight -suihkeen tuplana, sillä ensimmäinen kappale alkaa olla lopussa ja tarvitsin yhden töihin ja toisen kotiin. Kun Bootsissa vieläpä oli John Friedasta tarjous, jossa sai valita kolme tuotetta kymmenellä punnalla, valitsin kokeiluun lisäksi vielä saman Frizz-Ease -linjan Secret Agent Perfecting Creamin. Melko edullista, sillä Suomessa näiden kolmen tuotteen hinnalla olisi juuri ja juuri saanut yhden 3-Day Straight -suihkeen!

Tukkatuotevarastoni sai täydennystä myös toisella aiemmin esittelemälläni suosikilla Fudgen Urban-linjan Texture Blasterilla. Tätä ilman en voi enää elää ja samaan kerhoon taitaa hyvä ystävänikin jo kuulua, sillä hän kokeili tuotetta minulta kesällä, pyysi tuomaan edelliseltä reissultani yhden hänellekin ja viimeisimmältä matkaltani kuskasin näitä hänelle jo kaksi…

Lisäksi ostin kokeiluun saman linjan Sea Salt -suihkeen, sillä en omista yhtään merisuolasuihketta ja sellainen on kätevä omistaa kampauksia tehdessä sen antaman karkeuden vuoksi.

Hiuspuolelta tein hankintoja vielä L’orealin uusien Elvive (meillä Elvital) -linjan Triple Resist suihkeen ja hiusnaamion muodossa. Näistä enemmän toiste.

Meikkipuolella pääsin hyvin vähällä. Ostin nimittäin yhden glitterisen crackle-kynsilakan Bootsin omalta 17-merkiltä sekä kaksi saman merkin magneettikynsilakkaa. Lisäksi ostin Superdrugista Fashionistan Magnetize Nail Magnetin, eli magneettilakkojen kanssa käytettävän yksittäisen magneetin.

Miksei mikään merkki ole keksinyt myydä magneettilakkoja ja erilaisia magneetteja erikseen? Tämäkin merkki myi vaan lakkoja ja yhtä magneettia erikseen.

Tein hieman enemmän hankintoja palvomastani Soap & Glory -sarjasta (kiitos Bootsin kolme kahden hinnalla -tarjousten). Clean on me -suihkugeeli, The Righteous Body Butter Lotion ja Girligo-suihke ovat kaikki varustettuja samalla herkullistakin herkullisemmalla tuoksulla, jota en vaan voi vastustaa, eli olihan nämä kaikki hankittava. Meinasinpa vielä ostaa saman tuoksun hajuvedenkin, mutta päätin vetää rajan ennen sen hankintaa.

Näiden kolmen tuoksu muistuttaa hieman Biothermin siniturkoosia Eau Pure -suihketta, mutta on ihan hitusen kukkaisempi. (Huom, kaikki Soap & Gloryn tuotteet eivät tuoksu samalle.)

Soap & Gloryn Peaches-clean 4-in-1 puhdistusaine, Face Soap Clarity sekä the Greatest Scrub of All pääsivät kaikki kolme lisäksi vielä mukaani.

Minikokoiset Glad hair day -hoitoaine, Hand Maid -käsidesigeeli ja Hand Food -käsivoide löysivät nekin niin ikään tiensä luokseni.

Bootsin myymälässä oli myös yllin kyllin ihania Soap Factoryn joulupakkauksia (samaisella osta kolme, maksa kaksi -tarjouksella), mutta onnistuin pitämään itseni kurissa. Tällä kertaa en siis ostanut enempää kosmetiikkaa ja nämäkin tulivat lähes kaikki tarpeeseen ja välittömään käyttöön.

Kosmetiikan lisäksi ostin kaksi kirjaa:

Koska olen tehnyt pyhän lupauksen yrittää panostaa hiuksiini edes hitusen enemmän, ostin erilaisia kampauksia ja niiden vaihe vaiheelta kuvitetut tekovinkit sisältävän kirjan nimeltään Great Hair, Elegant Styles for Every Occasion.

Lisäksi ostin veljentytöllenikin tuliaiskirjan: Guide to Girls Hair, joka on täynnä kuvaideoita suloisiin lastenkampauksiin niiden teko-ohjeineen sekä kertoo lisäksi kaiken tarpeellisen lasten hiustenhoidosta ja laitosta. Kirjasta tulee varmasti olemaan paljon iloa jahka pikkuneiti kasvaa reilusta vuoden iästään vielä hieman ja saa pari kiehkuraa enemmän päähänsä. Lisäksi englanninkielisestä kirjasta on iloa niin äidille kuin tyttärellekin, sillä tämän parin kommunnikaatiokielenä on juurikin englanti. Itsekin tosin poimin kirjasta jo muutaman kampausidean, vaikka suurin osa sen tarjoamista kampauksista onkin tosiaan enemmän lapsille sopivia.

Näin vähällä pääsin tällä kertaa!

Tein myös muutamia vaate- ja asustepuolen löytöjä, joista parhaan taisin tehdä merkkituotteiden outlet-kylässä Bicester Villagessa

…tai sitten ehkä viimehetkellä Heathrown lentokentältä.

Näitäkin kahta löytöä pahemman konkurssin minulle kuitenkin mitä luultavimmin tulevat lopulta aiheuttamaan vielä Englannin ”Ota kolme, maksa kaksi” -tarjoukset, joita kansakunta kylvää kaikkialle.

Mutta siis kuka voi vastustaa kaakaota, joka lupaa olla luksuksen täyteläistä suklaista makua tai maistua lisäksi myös mansikoille ja valkosuklaalle tai jopa vaahtokarkeille, kirsikalle ja kekseille! No en minä ainakaan!

Eli vaikka kosmetiikkapuolen hankinnat olivat tällä kertaa vähäisiä, ei pankkitilin saldo ollut yhtään sen positiivisempi näky kuin viimekään reissulla matkan päätteeksi…

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  hei, löysin juuri netistä dior kynsitarroja, tulit heti mieleeni 😀
  Vai vieläkö dior intoa on?

 2. Irina

  Hamstraapa seuraavalla reissullasi Jergens Naturals -vartalovoiteita! Ovat vähän tylsännäköisissä tuubeissa, mutta sisältö on priimaa. Talvi-ilmasta kuivahtanut kroppa kiittää!

 3. asetonihuuruja

  Nialle semmonen vinkki Berliiniin, että siellä on ihan sikana halpoja kemppareita (esim. dm, Muller, Ihr Platz jne!) Kannattaa tsekkailla niiden omat merkit plus luonnonkosmetiikkaa, joka on siellä superhalpaa!

  Ja voi Virve! Oon kade! Ostin tuollaisen magneettilakan Lontoosta, mutta jäljellä oli vain yhtä sävyä ja nyt harmittaa edelleen, etten hakenut jostain toisesta Bootsista muitakin värejä. Yhyy! Ja hei, eBayssä on myynnissä noita magneetteja erikseen.

 4. Sweetie Sanchez

  Hei Virve, saako noita Soap and Gloryn tuotteita Tukholman Bootsista? Voi olla, että jokunen tarttuu mukaan! Harmi tuo Asoksen juttu, itsekin yritin sieltä tilata.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *