Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Viimeisimmät kosmetiikkaOSTOKSET

En ole aikoihin shoppaillut kosmetiikkaa. Joskus tarvetta on ollut yhdelle kuivashampoolle tai hopeahoitoaineelle, mutta en ole aikoihin innostunut pyörimään ympäri kosmetiikkamyymälöitä ja hypistelemään läpi niiden tarjontaa. Minulla ei ole aikoihin ollut tarvetta millekään tietylle tuotteelle, jota vastaavaa minulta ei olisi kotoa jo valmiiksi löytynyt, minkä vuoksi shoppailu on ollut oikeastaan täysin paitsiossa.
Toisin kuin se Ostolakossa-blogin aloittanut tyttö, joka shoppaili intohimoisesti ja koki suorastaan vaikeuksia hillitä itseään, ei tällä nykyisellä versiollani ole enää asian kanssa mitään ongelmaa. (Ihana ja melko osuva tosiaan tuo linkin takaa löytyvä ”kosmetiikariippuvuustesti”.) Jos tarvitsen jotain, ostan sen kyllä, mutta en shoppaile oikeastaan mitään enää ihan vaan huvikseni. En edes kosmetiikkaa.
Siksi minulla olikin suorastaan mieltä kutkuttava fiilis viime viikonloppuna, kun kokeilin Urban Decayn blogin kautta saamaani uutta kulmakynää ja tajusin, että se on täydellinen tuote, mutta tarvitsisin sen vaaleamman sävyn. Olin jo pitkään myös katsellut kaiholla erään Netflix-sarjan näyttelijän kauniisti taivutettuja ripsiä ja tajunnut, että koska omat vesiliukoiset ripsivärini eivät pidä taivutuksiani, on minun oikeasti ostettava itselleni vedenkestävä ripsiväri. 
Sunnuntain kunniaksi lähdin siis kaupoille. Ja se tuntui ensimmäistä kertaa aikoihin oikeasti todella hauskalta! Kiertelin läpi Tukhoman keskustan kosmetiikkamyymälöitä ja -osastoja ja mietin, mitä ostaisin. Pyörin, katselin ja suunnittelin.
Ihan ensimmäisenä poimin mukaani Urban Decayn Brow Beater Microfine Brow Pencil and Brush -kynän sävyssä Taupe, josta postaan teille myöhemmin tarkemmin. Tämä on nimittäin erityiskapean kärkensä vuoksi aivan loistava kulmakynä!
Tiedän, että lähdin etsimään vedenkestävää ripsiväriä, mutta kun näin kaupan hyllyssä tämän, en voinut olla ostamatta sitä. Minua on jo pitkään mietietyttänyt, pitäisinko tästä jo neljän vuoden takaisesta rakkausripsiväristäni edelleen yhtä paljon ja ehdin jo aiemmin luulla sen myynnin loppuneen hyllyjen näytettyä monessa paikassa eioota, joten kun ripsiväri nyt sattui yllättäen silmiini, en voinut jättää sitä kauppaan. Ihan vaan, jotta voin kertoa, että olisiko IsaDoran Big Bold Mascarasta sittenkin vielä haastamaan YSL:n Volume Effet Faux Cils -ripsivärisuosikkini.
Tosiasiassa olin lähteynyt etsimään vedenkestävää ripsiväriä, joten sellainen oli myös saatava. On TODELLA haastavaa löytää vedenkestävä ripsiväri, joka toisi ripsiin oikeasti runsasta tuuheutusta, mutta valitettavasti muut kuin vedenkestävät ripsivärit eivät vaan kykene pitämään taivutusia ripsissäni. Olin lukenut blogistani, että Maybellinen The Colossal Volum’ Express -ripsiväri toimisi hyvin pitkämässä taivutuksia, mutta että se jättäisi ripset sen verran pehmeiksi, että niiden päälle olisi helppo vielä kerrostaa vesiliukoista ripsiväriä lisää näyttävyyttä saadakseen. 
(Ja kyllä, minun pitää välillä isekin lukea blogistani, mitä mieltä olen jostakin tuotteesta ollut tai mitä olen johonkin tarkoitukseen suositellut. Aivojeni kovalevytila on rajallinen ja sen saadessa jatkuvasti uusia kosmetiikkaärsykkeitä pieniä tiedonpalasia saattaa aina silloin tällöin hukkua. Tämän vuoksi onkin loistavaa, että voin tarkastaa omat mielipiteeni välillä blogistani, niin hassulta kuin se kuulostaakin.)
Poimin siis kaupasta mukaani Maybellinen ripsivärin, mutta vasta viime hetkellä ennen kotiinpäin suuntaamista. Sitä oli nimittäin yhtäkkiä todella vaikeaa löytää mistään.
Tämän vuoksi ehdin sitä ennen ostaa vielä yhden ripsivärin. Sephoran oman merkin Outrageous Volume Dramatic Volum Mascaran vedenkestävä versio hyppäsi eteeni hyllyjä kolutessa ja koska sen harja, massa ja tuotelupaukset näyttivät kaikki yhdessä niin hyviltä, en voinut olla nappaamatta sitäkin mukaani. Ehkä saisin jo yhdellä tuotteella ne runsaat JA taipuisat ripset?
Kolme ripsiväriä ja yksi kulmakynä eivät kuitenkaan vielä ihan riittäneet, sillä bongasin vielä jotain muutakin kiinnostavaa. Katselin huvikseni sillä silmällä myös vaaleita kulmapuutereita ja satuin bongaamaan tämän tuotteen:
Sephora Brow Thickener oli sen verran kiinnostava puuterimainen kulmatuote, että päätin sen halvan hinnan (100 kruunua) innostamana poimia vielä senkin mukaani. Jos ei muuta, niin ainakin saisin siitä teille kiinnostavan postauksen aikaiseksi.
Soppailusaldoni näytti siis viikonlopun osalta tältä:
Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa kosmetiikkaostoksilla! En koe itseäni toipuvaksi addiktiksi, eli näiden ostosten tekeminen ei saanut minulle aikaan tunnetta siitä, että alkaisin taas shoppailla urakalla. (Ja niille, jotka nyt pyörittelevät silmiään kolmen ripsivärin yhtäaikaiselle ostamiselle voin sanoa, että siitä huolimatta, että jokainen ei osta kerralla kolmea ripsiväriä, on se oikeasti ”kosmetiikkapiireissä” varsin normaalia.)
Ennen kaikkea oli kuitenkin ihanaa löytää taas se pitkään kadoksissa ollut into pyöriä kosmetiikkamyymälöissä ihan vaan katselemassa, mitä kaikkea kivaa hyllyille on ilmestynyt. Jostain syystä minulla on jo pitkään ollut kosmetiikkaosaston tai myymälän ohi kävellessäni sellainen tunne, että ”ääh, en jaksa edes katsoa, mitä sieltä löytyy”, mutta nyt pyöriessäni muistin jälleen, miksi se on niin hauskaa. Löysin paljon tuotteita, joita en olisi osannut edes aavistaa olevan olemassa ja paljon uutta bloggausinspiraatiota siinä sivussa. Päätinkin, että jatkossa koitan käydä vähintään kerran kuussa kunnolla tutkimassa keskustan kosmetiikkaosastot ja -myymälät ihan vaan pysyäkseni kärryillä siitä, mitä niidenkin puolella tapahtuu.
  Mitkä ovat teidän viimeisimmät kosmetiikkaostoksenne?

Kommentit (23)

  1. sssanni

    Viimeisin ostokseni oli pari postausta taaksepäin esittelemäsi Max Factorin smokey eye -paletti. Päädyin katselemaan sitä teidän eleven-sivustolta ja jäin kyllä ihmettelemään hintaa. Forexin kurssilla euro-hinta olisi ollut 16e, Sokoksen verkkokaupasta tuo kuitenkin löytyi paljon halvemmalla: normaalihinta n. 10e ja olipa vielä alessa hinnan jäädessä n. 8e. Jäi nyt vaan todella ihmetyttämään, että miksi se on teillä noin kallis ja onko hintataso yleisestikin kalliimpi kuin muualla (=kannattaako sieltä tuotteita katsellakaan kuin paremman valikoiman perässä). Ja niin, hyvä, jos se suomi-sivustokin on tulossa, outoa kun ruotsalaiselta sivulta ei voinut kieltä vaihtaa edes englanniksi 😮

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *