Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Viimeiset My Beauty Diaryt

Nyt on viimeisetkin My Beauty Diaryn naamiot käytetty pois ja tässä vielä pikaiset käyttökokemukset niistä.

Japanese Cherry Blossom mask ei jostain syystä oikein jäänyt My Beauty Diaryn naamioiden joukosta mitenkään erityisesti mieleeni. Se kyllä kosteutti ja pehmensi ihoa ihan kivasti sekä rauhoitti, mutta mitään spesiaalia tai suurimmasta osasta naamoista sarjan poikkeavaa se ei vaan tuntunut tekevän. Ihan kiva tuote, mutta ei vaan jäänyt mitenkään erityisenä mieleeni, joten en ostaisi tätä koko paketillista. Huono tämäkään ei iholleni todellakaan missään tapauksessa ollut, mutta lähinnä ehkä vain sellainen ”ihan kiva”.

INCI: Purified Water, 1,3-Butylene Glycol, Glycerine,Propylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Triethanolamine, Styrene Acrylates Copolymer, Dimenthylsilanol Hyaluronate, Methyl Paraben, Citirc Acid, Polysorbate 20, Prunus Yedoensis Flower Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Aloe Barbadensis Gel, Amica Montaca Flower Extract, Kiwi(Actinidia Chinensis) Extract, Saccharum(Sugar Maple) Extract, Citrus Anrantium Dulcius(orange) Fruit Extract Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Polyglutamic Acid, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxidem, Fragrance

Pearl Powder Mask lupasi vaalentaa ja kosteuttaa ihoa. Käytön jälkeen iho tuntuikin pehmeältä ja kosteutetulta sekä näytti heleältä. Tämäkään ei kuitenkaan ollut minun ihollani mitenkään erityinen, muttei tosin huonokaan ja kuuluukin myös kategoriaan ”ihan hyvä, mutta uudelleen en ostaisi”.

INCI: Purified water, Collagen, Glycerine, Glycine, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Extra fine pearl powder, Aloe, Licorice, Ginkgo Biloba, Lemon, L-Ascorbic acid , Azelaic acid, Green tea, Algae-Yeast complex, Mulberry, Hyaluronic acid, Nanospheres, Bio-active Silanols, Carbomer, Sodium hydroxide, Potassium hydroxide, Xanthan gum, Citric acid, Triethanolamine, Tween 20, Methyl paraben, Butyl paraben, Ethyl paraben, Propyl paraben, Perfume.

Mixed berry mask lupasi paitsi kosteuttaa myös heleyttää, napakoittaa ja tasoittaa ihonsävyä. Tämä tuoksui ihanasti metsämarjoja sisältävälle jogurtille.

Tämäkin oli taas ihan kiva, mutta en huomannut mitään konkreettista heleytystä tai ihon värin tasoitusta. Napakalta ja sileältä iho kyllä tuntui, mutta vähän kylmäksi tämäkin minut jätti. Jälleen ihan kiva, mutta ei mikään erityinen.

INCI: Purified Water, glycerine, 1,3-Butylene Glycol, Propylene Glycol, Tween 20, Triethanolamine, Copolymer, Methyl Paraben, hydrolyzed albumin, Citric Acid, hyaluronic acid, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Morus Nigra Fruit Extract, Rubus Idaeus(Raspberry) Fruit Extract, Green Tea Extract, saccharum officinarum(sugar cane)extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Anrantium Dulcius(Orange)Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon)Peel Extract, Vaccinium Myrtillus (Cowberry) Fruit Extract, Lithospermum Officinale Extract, Squalane, Styrene Acrylates Copolymer, Dimethylsilanol Hyalunorate, Dimethicone, Polyglutamic Acid, Carbormer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Fragrance

Yougurt mask tuoksui miedosti vaniljajogurtille ja lupasi kosteuttaa, kirkastaa, rauhoittaa, tasapainottaa talintuotantoa ja myös sisältää kollagenia, joka on kosteuttava aine.

En tiedä onko tämä vain sattuma, mutta Yogurt mask oli märin kokeilemistani sarjan naamioista. Tämä auhoitti ja viilensi ihoani ihanasti ja yllättäen tästä taisi tulla suosikkini. Iho oli tämän käytön jälken tasaisen värinen, todella pehmeä ja kosteutetun tuntuinen, ei kiristänyt yhtään. Tämä oli aivan mahtava ja tätä voisin mielelläni käyttää enemmänkin!

inci: Purified water, Collagen , Glycerine, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Aloe, Green tea, Witch Hazel, Walnut, Birch, Yogurt extract, Nanospheres, Algae-Yeast complex, Mucopolysaccrides, Hyaluronic acid, Bio-active Silanols, Carbomer, Sodium hydroxide, Xanthan gum , Citric acid, Triethanolamine, Tween 20, Methyl paraben, Butyl paraben, Ethyl paraben, Propyl paraben, Perfume

Sake mask puolestaan lupasi olla anti-age -naamio, joka kosteuttaa, kirkastaa, pehmentää ja vaalentaa ihoa sekä sisältää kollagenia. Myös tämän pitäisi tasapainottaa talineritystä.

Tämä ei ollut ihan yhtä hyvä kuin edellinen, melko hyvä kuitenkin. Iho tuntui pehmeältä ja napakalta sekä kosteutetulta ja naamio rauhoitti ja heleytti hyvin. Tämä voisi olla mukava naamio juuri ennen juhlimaan lähtöä. Naamio tuoksuu viinille (sake kuulemma muistuttaa maultaan hieman valkoviiniä), mikä jo sekin toki antaa mukavan aloittelutunnelman iltarientoihin lähtevälle…

INCI: Purified Water, Propylene Glycol, 1,3-Butylene Glycol, Comfrey Extract, Glycerine, Cactus Extract, Algae Extract, Nanospheres, Aloe Extract, Marigold Extract, Vegetal Collagen, Centella Asiatica, Grapefruit, Hyaluronic Acid , Calendula Extract, Sake Yeast Extract, Bio-Active Silanols, Lemon Extract, Carbomer, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Citric Acid, Butyl Paraben, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben, Phenoxyethanol, Tween 20, Lactamide, Fragrance.

Nyt on sitten tosiaan kaikki My Beauty Diaryn naamiot kokeiltu. Yogurt maskin ohella suosikeikseni taisivat nousta Bulgarian White Rose Mask ja Q10 Rejuvenating mask, mutta melko hankala näitä naamioita oli kuitenkin paremmuusjärjestykseen laittaa. Yogurt mask oli ihollani selkeä ykkönen, mutta suurin osa naamioista tuntui lopulta melko samalta ja oikeastaan kaikki olivat vähintäänkin ”ihan hyviä”, eli yhtään täyttä hutia ei näiden joukkoon mahtunut.

Näitä kangasnaamioita olisi mukava kokeilla enemmänkin, mutta enää en kyllä jaksa ostaa tällaista monen naamion lajitelmaa. Tylsintä tässä oli nimittäin jaksaa kirjoittaa ja vertailla jokaista naamiota heti käytön jälkeen…

Nyt käytän pois muita omistamiani naamioita ja palaan kangasnaamioihin sitten, kun uusille naamioille on tarvetta enkä keksi mitään kivaa kokeiltavaa Suomesta.

Mitkä ovat teidän suosikkejanne My Beauty Diaryn naamioista? Tai muuten vaan kasvonaamioista?
(Ja jos My Beauty Diaryn naamiot eivät ole yhtää tuttuja, lue aiemmat postaukseni niistä.)

Kommentit (16)

  1. Nimetön

    lenorca: Kiitos! Ihanaa, että te autatte toisianne kun minä en osaa. 🙂

    Catmint: En ole kokeillut, mutta olen korkkinut noita kyllä. En muista mikä sävyissä on sitten ollut minusta vialla kun en ole hankkinut. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *