Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Viherpiipertäjä

Sain Cutrinilta muutama kuukausi sitten kokeiluuni uudistuneen Green-linjan (ent. Greenism) kuiville ja värjätyille hiuksille suunnatun shampoon ja hoitoaineen.

Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, parabeneja, silikoneja, keinotekoisia väriaineita tai mineraaliöljyjä ja myönnän miettineeni, voisiko esimerkiksi hoitoaineen siloitusteho millään riittää omalle hiuspehkolleni.

Minulla on kokemusta shampoon edeltäjästä, joka oli varsin hellävaraisesti pesevä tuote.

Myös uusi Green shampoo pesi hiuspohjan hellävaraisesti jättäen sen kuitenkin puhtaaksi. Jatkuvassa käytössä tämä on omalle päänahalleni ehkä hieman liian mieto pesijä ja käytänkin aina noin joka kolmannella pesukerralla jotain hieman pesevämpää tuotetta.

Pidän kuitenkin siitä, että shampoo jättää tukan pehmeäksi ja puhtaaksi ja vaahtoaakin hyvin.

Green-linjan hoitoaine oli kuitenkin todellinen menestys hiuksissani. Yhdestä kolmeen minuuttia hiuksissa ennen pesua muhitettava hoitoaine jätti tukkani ihanan pehmeäksi, sileäksi ja kiiltaväksi lätsäyttämättä sitä.

Näiden kahden tuotteen yhdistelmällä hiukset siis peseytyivät hellävaraisesti jääden pehmeiksi, kiiltäviksi ilmaviksi ja sileiksi, eli en voi kun nostaa peukkuni ylös tälle parivaljakolle.

Oletteko te kokeilleet näitä?

(Näillä kampaamotuotteilla on hintaa n. 11-12 euroa kappale.)

Kommentit (6)

 1. Krista

  Onko incit muuttuneet sitten uudistuksen? Mulla on greenismin hoitava naamio, jota käytin hoitiksen sijaisena ja pidin hoitavuudesta tosi paljon. Vaikkei se ollutkaan ihan L'rorealin nutrilogien luokkaa.

  Suosittelen muuten kokeilemaan Pureologya, jos pidät pesevästä shampoosta. Ennen pesin joka toinen päivä hiukset ja nykyään kolmen-neljän päivän välein, sillä päänahka pysyy puhtoisena uuden shampoon myötä. Pureologyn shampoot tuntuvat myös hoitavimmilta kuin aikaisemmin koskaan kokeilemani.

 2. Anonyymi

  Mulla on ollut vain tuota hoitoainetta, mutta olen tykännyt siitä tosi paljon. Mun pörröinen luonnonkiharaisuuteen taipuva tukka siliää sillä hyvin ja päänahka tykkää silikonittomuudesta. Taidanpa ostaa toisenkin hoitsikan! 🙂

  Olen myös tykännyt Cutirin Sensitivism sarjan muotovaahdosta. Sillä saa lyhyeen tukkaan hyvän tuen, mutta silti se on tarpeeksi hellävarainen + alkoholiton päänahalle.

 3. Anonyymi

  Moikka! Aattelin kysyä sulta paria juttua:
  1) Mitä ainetta/aineita suosittelisit mustapäille nenänpielissä? Haluaisin niistä kosvasti eroon. Niitä on melko paljon, enkä oikeastaan ole käyttänyt niihin mitää ainetta aikaisemmin. Ihoni on melko herkkä, se ei saisi olla mitää liian voimaksasta.
  2) Mitä shampoota ja hoitoainetta suosittelet hiuksilleni kun minusta tuntuu, että niitä irtoaa enemmän kuin ennen? En tahtoisi, että ne irtoavat, pidän paksusta tukasta. Shampoon ja hoitoaineen ei mielellään tarvisi olla mitään kampaamotuotteita, ihan vain joku mitä saa päivittäistavara kaupoista. Onko jotain muuta ainetta jota voisin hiuksiin laittaa, joka myös jotenki hoitaisi mainitsemaani ongelmaa?

  Kiitos, sinulle jos viitsisit vastata! :-))

 4. Anonyymi

  Tykkään kyllä järjestään Cutrinin tuotteista, mutta en tajua oikeen tota uudistusvimmaa. Kun -ismit tuli markkinoille, ne uudistui melkein heti, tai ainakin osa niistä. Sitten taas näkyi markkinoilla niitä vanhempia. Ja siitä lähtien niitä on näkyny vuoronperään kaupoissa ja en enää tiedä mitä kaikkia linjoja siihen sarjan alle kuuluu ja minkä nimisiä…. :/

 5. Anonyymi

  Moi! Tiedätkö myydäänkö Maybellinen MNY-sarjaa enää? :/ Olen etsinyt kaikki Sokokset ja Emotionit ja useaan kertaan kattonut Tarjoustalosta. Ainakin Tarjoustalossa oli vielä tänä kesänä niitä myytävänä, mutta hyllyt olivat melkein tyhjillään. Sama on ollut useammassakin Tarjoustalossa.

  • Kätsy Kissa

   On ilmeisesti poistunut myynnistä kokonaan. Joidenkin pienten halpatavaraliikkeitten olen nähnyt myyvän vielä tyhjiksi varastojaan, mutta tuotteita tuskin on tulossa enää lisää :/ Tuurilla voi jostain löytää.. Myöskään sarjan nettisivuja en löytänyt enää suomenkielisinä (vaikka ovat kyllä ennen olleet olemassa), joten aika vahvasti näyttää siltä, ettei sarjaa enää tulla myymään Suomessa. Sääli sinänsä, sillä tykkäsin tuotteista paljon ja niissä oli hyvä hinta-laatu-suhde.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *