Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

VIhdoin taas yhteenvetoa

Olen ollut viimeaikoina niin kiireinen, että edellisen vapaajaksonikin yhteenveto on vielä esittelemättä täällä. Itseasiassa olen ollut niin kiireinen ja tällä hetkellä jo niin väsynytkin, etten edes muista, loppuiko minulla viimeksi vapailla ollessani jotain ja jos loppui, niin mitä se mahtoi olla. 
Nyt on kuitenkin uudet vapaat aloitettu ja suuntana on tänään ollut (tällä hetkellä hieman sateinen) Lontoo. Tikulla silmään sitä, joka vanhoja muistelee vai mitä, joten siirrytään suoraan viimeisimmän työpassini yhteenvetoon.
Loppuun kului ensinnäkin vähän aikaa sitten hankkimani Rich-merkin hoitoaine. Pidin tästä niin kovasti, että palaan siihen tarkemmin myöhemmin oman postauksen muodossa.
Loppuun kului myös Sephoran oma Douche Wash, eli Chocolate Toffee -suihkugeeli. Tämä oli IHANA!
Tämä tuoksui aivan taivaallisen hyvälle (nimenomaan sille toffeiselle suklaalle) ja näytti sulalta suklaalta. Koostumukseltaan tämä ei ollut mitään erityistä, mutta tämän kanssa suihkussa käynti oli aina aivan mieletön kaloriton herkutteluhetki. Jäin ikävöimään!
Loppuun kului myös jälleen yksi Angry Birds Karpalo Vartalovoide. Olen käyttänyt näitä loppuun aiemmin jo yhden ja kuten joku ehkä muistaakin, pidin siitä suunnattomasti.
Ihanan täyteläinen kosteuttaja, jota käyttäisin yhä edelleen mielelläni jatkossakin!
Loppuun kului myös Kiehl’sin Superbly Restorative Argan Dry Oil, mutta tästäkin juttelen omassa postauksessaan toiste enemmän.
Kolmaskin oman postauksensa lähitulevaisuudessa saava tuote oli juuri loppunut Klippoteketin Styling Dust -hiuspuuteri. Voin jo kertoa, että pidin tästä, mutta erittelen myöhemmin syitä siihen tarkemmin.
Käytin myös loppuun elämäni ensimmäisen Yves Rocherin kasovoiteen. Ja arvatkaapa mitä nyt sanon taas? Joo, tästäkin tulossa ihan lähipäivinä enemmän juttua.
Täysikokoisten loppuneiden tuotteiden lisäksi käytin pois myös Sensain kosteuttavan silmänympärysseerumin näytekoon (ei suurempaa kommentoitavaa)…
…sekä Lancomen vanhanmallisen Genifiquen näytekoon. Tästä vanhasta versiosta en ole niin innostunut, mutta nyt olen reilun viikon verran käyttänyt iholleni saman tuotteen vasta ilmestynyttä, uudistunutta versiota ja alan itseasiassa ihastua siihen. Katsotaan, jos suhteemme syvenee niin paljon, että olen valmis esittelemään hänet teillekin jossakin vaiheessa.
Tämä oli melkolailla perusjakso loppuneiden tuotteiden suhteen. Hyttiin jäi kymmenkunta aivan lopuillaan olevaa tuotetta, jotka loppuvat seuraavassa passissa, joten töihin on taas mukavaa (tällä kertaa jo viikon kuluttua) palata!

Kommentit (5)

 1. NarnianGirl

  Oletko tutustunut Calvin Kleinin meikkeihin? Olen saanut muutamia halvalla/kylkiäisenä mansikkanetistä, ja kiinnostaisi kuulla muiden kokemuksia…
  Niitä ei kai Suomessa tai laivoilla myydä, mutta Lontoossa kylläkin!

  • virve

   En ole päässyt tutustumaan, mutta Viking Gracella ainakin myydään. 🙂

 2. Anonyymi

  Sulla kyllä noita tuotteita loppuu aika kivaa tahtia. Milloin toivoisit pääseväsi vähennysprojektissa tavoitteeseesi? Entäs mites kynsilakat, vieläkö ne ovat vähennystavoitteen ulkopuolella vai joko raaskit niistä luopua?

  • virve

   Vähensin juuri varastoani sadalla lakalla, eli yritän kyllä kovasti. 🙂

   Toivoisin, että ensivuoden aikana olisin jo hyvissä määrissä. 🙂

 3. Jonna H.

  Jännitysellä odotan lisätietoa tuosta Kiehl`sistä, niistä harvemmin saa lukea arvosteluja mistään…

  http://keyword-love.blogspot.fi/2013/05/kehaise-kaveria-kampanja.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *