Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vihdoin… siis VIHDOIN!

Minä lupaan ja vannon kautta kiven ja kannon, etten enää ikinä koskaan milloinkaan osta yhdestäkään tukkatuotteesta jättikokoa, vaikka se kuinka tulisi käytössä halvemmaksi. (Ja jos sanani syön, niin mörökölli minut vieköön.)

Sain nimittäin vihdoin ja viimein nurkissani varmasti lähes kaksi vuotta pyörineen Tigin Moisture Maniacin 750 ml hoitoainepullon loppumaan:

Olisihan tämä tietysti kulunut nopeammin, jos olisin pitänyt tätä kokoajan aktiivikäytössä, mutta kuka vähänkään seikkailunhaluisempi kosmetiikkakokeilija jaksaa käyttää putkeen 750 ml samaa hoitoainetta? Tämähän kestäisi silti ikuisuuden!

Itse hoitoaine oli toisaalta varsin mukava tukan pehmittäjä ja siloittaja, vaikkei mikään superkosteuttava tuote olekaan. Käytin tätä lähinnä suihkumyssyn alla tehohoitona muhitellen n. 20 – 40 minuutin vaikutusajalla ja ihan hyvää jälkeä kyllä tuli. Kivaa tässä oli tuoksu, joka oli sellainen hhmm… sitruksisen ananaksinen?

Täytyy silti sanoa, etten luultavasti tule toiste tätä hankkimaan (edes pienemmässä pullossa), sillä maailma on kuitenkin pullollaan hoitoaineita, joita tahdon kokeilla eikä tämä tosiaan nyt ihan niin erityinen ollut.

Mutta hei, muistaako joku, mitä tämän loppuminen tarkoitti? Sehän tarkoitti sitä, että pääsen testaamaan uudet tukkatuotteeni, eli MOP:in C-Systemit sekä A’kinin Avocado & Calendula Re-moisturising Conditionerin ja Gingo & Jojoba Intensive Moisture Vitamin Masquen! Palaan näihin kun käyttökokemuksia vaan kertyy.

Tigin hoitoaine ei ole ainoa tuote, jonka olen viimepäivinä saanut loppuun. Tämän kuun superpitkäksi ehtinyt loppuunkulutettujen tuotteiden lista saa nimittäin jälleen jatkoa.

Loppuun kului nimittäin myös Tallinan Kaubamajasta ostamani Dulgon-merkkinen ureaa sisältävä Hand Creme Urea 5 %.

Tämä oli mukava voide päiväkäyttöön, sillä se kosteutti ihan mukavasti ja imeytyi iholle hyvin. Itse kuitenkin käytän käsivoidetta lähinnä vain öisin ja tahtoisin silloin jotain oikein rasvaista ja tehokkaasti pehmentävää ja kosteuttavaa ja tämän koostumus oli kuitenkin sen verran kevyt, etteivät tämän tehot oikein riittäneet yökäytössä täysin. Päiväkäyttöön voin siis suositella (ei tosin imeydy ihan totaalisesti, mutta jättää ihanan pehmeän pinnan iholle), mutta yökäyttöön vain niille, jotka eivät rakasta öisin supertuhteja koostumuksia.

Kaubamajassa tällä taisi olla hintaa n. 2-3 euroa.

Myös yksi Lushin tuote kului jälleen loppuun, nimittäin Fair Trade Foot Lotion:

Lushin jalkavoiteessa oli piparminttua, mutta tämä ei tuonut jalkoihin sitä kamalaa ”jalat jäätyy” -fiilistä, jonka monet piparminttua sisältävät jalkavoiteet tuovat. Tämä oli kiva peruskosteuttaja, mutta tällaiselle kuivajalkaiselle seisomatyöläiselle tämäkään ei valitettavasti täysin riittänyt kosteutus- ja pehmitystehojensa puolesta.

Jalat pysyivät siis melko hyvin pehmeinä, mutta ihan täydellisen pehmeitä niistä ei kuitenkaan tullut (kuten esimerkiksi Schollin syväkosteuttavalla jalkavoiteella), joten etsinnät täydellisen jalkavoiteen löytämiseksi jatkuvat.

Hauskinta on kuitenkin jälleen luultavasti se, että olen jo todennut tuon Schollin syväkosteuttavan jalkavoiteen itselleni lähes täydelliseksi, mutta koska tiedän jo sen olevan loistava, en tietenkään voi ostaa jälleen uutta. Minähän tiedän jo, millainen se on ja maailmassa on vaikka kuinka monta muuta jalkavoidetta, jotka tahdon kokeilla!

Seuraavaksi käytän loppuun Seppälästä ostamani Anatomicalsin jalkavoiteen, jonka jälkeen lähden kokeilemaan apteekkipuolelta ainakin Compeedin Yövoiteen jaloille sekä ACO:n tehovoiteen jaloille.

Tämä Lushin voidepurkki oli muuten viides Lushin musta purkki, jonka kulutin loppuun ja laitoin jemmaan. Suomessa (ja esimerkiksi Tukholmassa) eniten hyödyttävät Lushin tyhjät mustat tuorenaamiopurkit, joita viisi kappaletta myymälään kiikuttamalla saa ilmaiseksi uuden tuorenaamion mukaansa. Jo Tallinnaan mennessä hyödyttävät kuitenkin kaikki tyhjät mustat Lushin purkit, sillä viisi mitä tahansa purkkia palauttamalla saa ilmaisen tuorenaamion (näin myös mm. Englannissa). En tiedä, miksi ainakin Suomessa ja Ruotsissa tämä ollaan rajoitettu koskemaan vain tyhjiä tuorenaamiopurkkeja, mutta täytyy tosiaan säästellä nuo muutkin purkit Tallinnaan menemistä varten. Kiva kierrätysidea!

Mutta hei, kuinkas teidän kinttunne voivat? Ovatko ne jo valmiina kesäkenkiä varten?

Kommentit (21)

  1. jessi

    Mulla on kanssa HYVIN kuivat jalat, halkeilee ihan armottomasti, vaikken seisomatyössä olekaan.
    Jenkeistä löysin sitten drugstoresta roll on -rasvan, joka on tehonnut tajuttoman hyvin! Haju pistää nenään, mutta lopputulos on niin hyvä, etten ko. tuotteesta enää luovu. Onneksi on jenkeissä asuvia kavereita, joilta voin rasvaa pyytää lähettämään suomeenkin asti 🙂
    plussaa tuotteessa on myös juuri tuo roll on -ominaisuus, kädet eivät rasvaamisen jälkeen haise pahalta.

    mutta kerro ihmeessä, jos löydät suomesta jonkun huippuhyvän rasvan, mä oon kanssa kaikki markettituotteet jo testannu eikä mikään oo tehonnu.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *