Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vihaiset Lumene Linnut

Lukekaapas tämä tiedote!

LUMENE JA ROVIO YHTEISTYÖHÖN Tavoitteena uudet kohderyhmät ja kansainvälinen kasvu Kaksi kansainvälistä suomalaista kasvuyritystä, LUMENE Oy ja Rovio Entertainment, ovat solmineet yhteistyösopimuksen.Yhteistyö tulee käsittämään tuotelanseerauksia useilla markkina-alueilla. Molempien yhtiöiden tavoitteena on saavuttaa yhteistyön kautta uusia kohderyhmiä ja saada näin tukea omille kansainvälisille kasvutavoitteilleen uudessa tuoteryhmässä . Kaksi oman alansa johtavaa suomalaisyritystä, LUMENE Oy ja Rovio, aloittavat yhteistyön. Sopimuksen myötä lanseerataan Angry Birds -uutuustuotteita, jotka näkyvät Suomen myymälöissä lokakuussa ja syksyn mittaan myös valikoiduissa jakelukanavissa Skandinaviassa sekä Venäjällä. Yhteistyö saa tämän jälkeen uusia muotoja vuonna 2013. Sekä LUMENE Oy että Rovio Entertainment tähtäävät kasvuun kansainvälisillä markkinoilla. Kasvua tuetaan mm. tuoteinnovaatioilla ja innostamalla uusia kuluttajakohderyhmiä tuotteiden pariin. Yritysten tuore yhteistyösopimus tukee näin omalta osaltaan kasvutavoitteita. Tässä vaiheessa itse tuotteista paljastetaan vain se, että Angry Birds-linnut ja Lumene-tuotteiden tehoraaka-aineina olevat pohjoiset marjat yhdistyvät niissä uudella, hauskalla tavalla. ”Yhtiöitä yhdistävät suomalaisuuden lisäksi korkealaatuiset, erittäin innovatiiviset tuotteet sekä määrätietoinen ja rohkea panostus kansainvälisiin markkinoihin. Rovio on meille siksi ihanteellinen kumppani. Yhteistyö avaa meille mielenkiintoisia uusia näkökulmia myös markkinoinnin kannalta. Uutuustuotteiden markkinoinnissa tullaan hyödyntämään muun muassa sosiaalista mediaa, Angry Birds -yhteisöä ja peliympäristöä”, kertoo LUMENE Oy:n toimitusjohtaja Tapio Pajuharju. ”Olemme viihdeyritys; haluamme ilahduttaa ja viihdyttää fanejamme kautta ikäryhmien. Yhteistyö Lumenen kanssa tuo brändimme aivan uusille osa-alueille, kuten perheen arjen pieniin hemmotteluhetkiin”, valottaa Rovion operatiivinen johtaja Harri Koponen.—Mitä mieltä olette? Mitä veikkaatte olevan tulossa?
En ole itse pelannut vielä koskaan Angry Birdsiä, mutta noille linnuille omistettu meikkikokoelma olisi minustakin jo melkoisen päheä näky…Mutta arvatkaapas mitä? Minä tiedänkin, mitä sieltä on seuraavaksi tulossa!Nimittäin vartalonhoitotuotteita koko perheelle!Kauppojen hyllyille singahtavat lokakuussa nämä tuotteet:

ANGRY BIRDS Lakka Suihkugeeli
Raikas suihkugeeli puhdistaa vartalon ihon hellävaraisesti ja jättää iholle pehmeän, virkistyneen tunteen.
200 ml / n. 7,90 €

ANGRY BIRDS VADELMA SHAMPOO
Shampoo normaaleille hiuksille.
200 ml / n. 7,90 €

ANGRY BIRDS Karpalo Vartaloemulsio
Raikas vartaloemulsio kosteuttaa ihoa tehokkaasti.
200 ml / n. 7,90 €

ANGRY BIRDS MUSTIKKA KÄSIVOIDE
Täyteläinen käsivoide kosteuttaa ja ravitsee ihoa.
75 ml / n. 7,90 €

Ihan mahtavaa! Nämä ovat minusta aivan loistavia lahjaideoita enkä itse panisi yhtään pahakseni, jos pääsisin tutustumaan Angry Birdseihin ensimmäistä kertaa tässä muodossa.

Eli toistan siis kysymykseni: Mitä mieltä olette?

Kommentit (49)

 1. Anonyymi

  Ehdottomasti varsin mielenkiintoinen kokeilu kahdelta vahvalta suomalaiselta brändiltä. Vaikka minua vähän ärsyttääkin tämä vihaisten lintujen tunkeminen joka paikkaan, toivon kovasti että lapsiperheet löytävät nämä tuotteet. Periaatteessa kun ajattelee, niin ei ollenkaan hullumpi oivallus. Tässä korostuu hauskalla, uudenlaisella tavalla molempia brändejä yhdistävä suomalaisuus. Toisin kuin esimerkiksi joku Heinzin ja Barbien (mattelin) yhteistyö aikoinaan…

 2. Ninxau

  ah haluun niin ton käsirasvan:333

 3. Fannuli

  Haha voi vitsi miten söpö idea! 😀
  ite olen noiden Lumenen rasvojen ja geelien suurkuluttaja hyvän tuoksun ja toimivuuden takia (:

 4. Anonyymi

  Ihan kivoi purkkei mut ihan karsee hinta! Kuka maksaa 75 ml käsirasvast melkeen 8 € ?! Olis ees se maksanu vähän vähemmän! Noit näin siwas 5 € ja seki on must aika kallis!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *