Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Viettelevä liina

Kaikki blogiani vähänkin seuranneet tietävät, kuinka helppo olen mitä tulee kosmetiikkaan. Ei todellakaan tarvita paljon, jotta minut saadaan innostumaan jostakin pienestä tuotteesta.

Tällä kertaa minut saatiin innostumaan varsin tavallisesta tuotteesta ihan vaan yhden pienen rätin tuomalla lisäarvolla.

Sain kokeiluun No7-merkin Radiance Boosting Hot Cloth Cleanserin, joka on meikin- ja ihonpuhdistukseen tarkoitettu puhdistusemulsio. Tuotteen nimen mukaisesti mukana tulee kangasliina, jota käytetään apuna puhdistuksessa (ja rakkauteni puhdistusliinoja kohtaan te jo tiedättekin…).

Periaatteessa tuote on kuin mikä tahansa puhdistusemulsio. Tuotetta pumpataan pari pumppausta, hierotaan se kuiville kasvoille ja mukana tullut rätti kastellaan kuumalla vedellä, jonka jälkeen se painetaan kasvoille, jonka jälkeen meikki ja puhdistusemulsio pyyhitään sen avulla kasvoilta. Lopuksi kasvot huuhdellaan haalealla vedellä. Okei, ohjeiden mukaan kylmällä, mutta en ehdottomastikaan kannata tällaisia suuria lämpötilan vaihteluita couperosan välttämiseksi.

Tuote liukenee iholta tosin hyvin pelkällä vedelläkin, sillä emulsiossa ei ole mineraaliöljyjä. Rätti kuitenkin auttaa irrottamaan meikin iholta tehokkaammin kuorien ihoa kevyesti, jolloin ihosta tulee varmasti puhdas ja ennen kaikkea helän näköinen.

Rätti on hyvä pestä saippualla aina käytön jälkeen ja antaa sen kuivua ilmavasti. Itse suosittelisin myös aina välillä heittämään sen ihan pesukoneeseenkin.

Periaatteessa mitä tahansa puhdistusemulsiota voisi käyttää samalla tavalla, mutta älkää kertoko sitä minulle.

Paitsi että tykkäsin rätti-ideasta, tykkäsin itse varsinaisesta tuotteesta muutenkin todella paljon. Iho jää tämän jäljiltä ihanan puhtaaksi ja todella pehmeäksi ja jopa kosteutetun tuntuiseksi ilman, että iholle tuntuisi kuitenkaan jäävän mitään kalvoa tai muuta ylimääräistä. Lisäksi tykkään suuresti siitä, että tuote on pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon, jolloin se myös säilyy hyvin ja on hygieenistä käyttää.

Riittoisaa 200 ml puhdistustuotetta ei ole hinnalla pilattu, sillä tällainen irtoaa kaupasta n. 13,90 euron hintaan.

Tämäkin vei sydämeni.

Mitä teidän sydämillene kuuluu? Onko tämä käynyt viettelemässä niitä vielä?

Promootioyhteistyö

Kommentit (4)

 1. Anonyymi

  Ostin hiljattain hehkutetun Sensain liinan, mutta jouduin toteamaan sen liian kuorivaksi iholleni. Naama alkoi siis punoittaa 🙁

 2. Nipsu

  Sopiiko tämä pintakuivalle sekaiholle?

 3. Anonyymi

  Onko mielestäsi Sensain liina parempi vai tuon tuotteen mukana tullut rätti ;)?

  -Felicity

 4. elllu

  Moikka virve 🙂 Oon tätä sun blogias jo jonku aikaa seuraillu, ja tää on kyllä ihan mahtava! :') Ajattelin heittää sua tälläsella haasteella, käyhän tsekkaamassa se täältä:

  http://sininenaurinko.blogspot.com/2011/10/tunnustuksen-saaneen-pitaa-1.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *