Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vieraissakäynti ei tuntunut miltään!

Olen jälleen vieraillut luonnonkosmetiikan puolella hieman.
Tällä kertaa vierailun kohteena on ollut blogini kautta saamani Laveran huulikiilto.
Laveran Glossy Lips huulikiilto on luonnonkosmetiikan kiilto, joka on pakattu täyteen kosteuttavia ja huulia hoitavia aineosia.
Kiilto sisältää niin risiiniöljyä, oliiviöljyä, karitevoita kuin kookosöljyä ja kaakaovoitakin, eli eihän se voi olla huulille kuin hyvästä. (Tarkempi INCI-lista täällä .)
Kun ottaa huomioon tuotteen lupaavankuuloisen INCI-listan oli jotenkin yllättävää, kuinka vesimäisen kevyeltä kiilto loppujen lopuksi huulillani tuntui. Tämä kun ei nimittäin oikeastaan edes tuntunut huulilla ja mieleeni tulivatkin kiillon koostumuksesta lähinnä ne ala-asteella huuliin ohuina roll-on -päällä rullaillut huulikiillot (muistaako joku nämä?).
Tämä tuote onkin loistava valinta niille, jotka eivät voi sietää sitä, että huulikiillot tuntuvat huulilla.
Tämä sopii loistavasti myös niille, jotka inhoavat huulikiiltojen tahmaisuutta, sillä tämä ei tosiaan tunnu yhtään tahmaiseltakaan.
Kuvissa huulillani seikkailee sävy Rosy Promise, joka on kevyen vaaleanpunertava kiilto pienellä kullanhehkulla höystettynä.
Sävy on huulilla kuitenkin niin kevyt, ettei sitä pahemmin edes huomaa.
Ohuen tuntuinen kiilto oli huulilla peruskestävä ja kosteutti huulia sopivasti. Sisällön perusteella olisin kuitenkin jotenkin odottanut vielä tehokkaampaa hoitoa, mutta toisaalta tuotteen koostumuskin oli huulilla niin ohut, ettei se ehkäpä siksikään voinut tehokosteuttaa huuliani täyteläisemmän huulirasvan tavoin.
Kiilto oli käytössä ihan mukava tuttavuus, mutta pidän itse enemmän hieman paksummista, tahmaisemmista ja huulilla enemmän tuntuvista (ja yleensä myös näkyvistä) kiilloista.
Tässä voisi kuitenkin olla tuotevinkki myös niille blogiani lukeville äideille, joiden pienet tyttäret toivoisivat hartaasti omaa ensimmäistä huulikiiltoa, mutta joita mietityttää kovasti sen hankkiminen joko kosmetiikan kemikaalien näkökulmasta katsottuna tai sitten ihan vaan voimakkaan ja liian meikatun lopputuloksen pelossa!
Oletteko te kokeilleet Laveran huulikiiltoja?
Laveran kiiltoja ja muita meikkejä myy esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalo.

Kommentit (3)

  1. The Duvessa

    Mä yllätyin positiivisesti tuosta Laveran huulikiillosta. Mä tykkäsin sen tuoksusta ja koostumuksesta.

  2. M

    Oi ei, heti muistui mieleen ne roll-on-huulikiillot! 🙂 Niissä se tuoksukin oli sellainen vesimäinen, muistaakseni itseltä löytyi mansikan ja vesimelonin tuoksuisina. Oliko niissä eri makujakin vai muistanko ihan väärin?

  3. Päivi

    Roll-on -huulikiilloissa oli vaikka mitä eri makuja! Mullakin oli ainakin vesimeloni ja ananas. :*

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *