Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Videosauvailua

Vähän aikaa sitten esittelin teille videolla, kuinka kiharran hiukseni muotoiluraudalla. Tänään olisi luvassa toisentyyppistä kihartelua.
Pidän kiharoista ja varsinkin isohkoista laineista. Paitsi että niitä on näppärä luoda tukkaan muotoiluraudan avulla, olen myös tykännyt suuresti jo aiemminkin teille esittelemästäni Remingtonin Pearl Curl Pro -sauvasta niiden värkkäämisessä.
Tässä siis video hiusten kihartamisesta tuon näppärän sauvan avulla:
Pienempää Pearl Wandiani käytän kiharoita tehdessäni yleensä pystysuorassa asennossa, mutta tätä isompaa Pro-sauvaani vaakatasossa, jolloin saan hiusteni tyveen paremman kohotuksen.
Pidän näissä sauvoissa erityisesti siitä, kuinka nopeaa ja helppoa niillä on hiuksia kiharrella. Juuri sellaista sen hiustenlaiton täytyy olla!
Löytyykö teiltä kiharrussauvoja? Kuinka ylipäätänsä ite tykkäätte kiharanne tehdä?

Kommentit (17)

 1. Eärwen

  Täältä löytyy molemmat Pearl Wand:t ja ne on ihan superit! 🙂
  Eikä oo yhtään turhaa omistaa molempia, kun niillä tulee niin erilaiset kiharat.

  • virve

   Totta! 🙂

 2. NTW Mervi

  Remingtonin sauva on ihan ehdoton numero yksi! En voisi enää elää, tai ainakaan tehdä kiharoita ilman sitä. Jokainen mun kaveri on ostanut saman sauvan kokeiltuaan sitä eka multa. Sopii siis varmasti kaikille hiustyypeille. Nyt ostin hetki sitten babylissin xl kokosen kiharrussauvan, mutta sitä en oikein vielä osaa käyttää. Sillä pitäisi saada vähän isompia kiharoita aikaiseksi 🙂

  • virve

   Minäkin olen saanut kavereita ihastumaan omaan sauvaani, on kyllä vakuuttava kun kerran kokeilee. 🙂

 3. Anonyymi

  Mulla on käyttössä Herstylerin pisteeltä ostettu sauva. Ensin ajattelin sen olevan ihan humpuukia, mutta kerran istahdin laitettavaksi ja hämmästyin kuinka nopeasti tuli nättiä kiharaa. Ja sauvalla tehty kihara pysyy upeana kaksi päivää, mikä on superliukkaassa, pitkässä ja painavassa tukassani ihan ennenkuulumatonta. Parhaimmillaan kihara (tai sitten oikeammin laineet) on melkeinpä toisena päivänä kunnon harjaamisen jälkeen.

  Jos tekee turhan tiukkaa kiharaa, niin afrokammalla kampaamalla saa siitä enemmän "lainemaista".

  • virve

   Hyvä vinkki tuo afrokampa, kiitos! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *