Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Victoria’s Secret -tuotteita myös Siljalla!

Moni kosmetiikasta innostunut luki varmasti riemusta kiljahdellen Iltalehden sivuilta viime torstaina ilmestyneestä artikkelista, jossa kerrottiin Victoria’s Secretin tuotteiden saapuneen Itämeren laivoille ja ensimmäiseksi nimenomaan Viking Linen laivoille noin viidenkymmenen tuotteen valikoimalla.
Koska juttu oli kirjoitettu torstaina  ja uudistunut Silja Serenade starttasi liikkeelle vasta viikonloppuna, jäi artikkelista sellainen käsitys, ettei tuotteita saisi muualta kuin Viking Linelta. Siksi halusin saada teidänkin tietoonne erään tärkeä ilouutisen.
Uudistuneen Silja Serenaden uudessa suuressa tax free -myymälässä on tällä hetkellä myynnissä kuulemma Itämeren laajin Victoria’s Secret -valikoima. Viking Line voitti kilpajuoksussa muutamalla pävällä, mutta onneksi merkki on nyt tullut Siljankin puolelle, eli ehkäpä saamme noita ihanuuksia pian kaikilta Itämerellä seilaavilta laivoilta? (Täällä ilmeisesti on kuva Viking Linen VS-telineestä.)
Saivatko uutiset jonkun jo suunnittelemaan risteilyä?
PS. Terveisiä muuttorumban keskeltä! Mielessä on vaikka mitä kivoja postauksia, joita pääsen teille toteuttamaan heti kun vaan saan kaikki tavarani asettumaan uuteen ympäristöön ja maltan istua tietokoneen äärelle sisustus- ja järjestyskärpäseltäni!

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Ou jee! Viime kesänä silmäilin näitä New Yorkissa, mutten ehtinyt valikoida mitään mukaan koska mamma vilkuili vieressä rannekelloa. Laivalle siis.

  -Mymmeli

 2. Tiramisuheidi

  Tämä oli kyllä niin mahtava uutinen! Tällä viikolla olen lähdössä risteilylle ja VS:n hyllyt kiiluvat jo silmissä! 🙂

 3. Anonyymi

  Hei, onko näitä tuotteita aina viking grace laivalla kun oisin menossa sinne heinäkuun alussa ja kun kaupat aukee niin onko heti hyllyt tyhjinä vai onko niitä siä ihan riittävästi?:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *