Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Victorian salainen vanilja nauha

Kuten olin suunnitellutkin, sain kotiin lähdön koittaessa shopata Englannissa käydessäni lentokentällä usean tunnin ajan.

Menin kentälle hyvin nukutun yön jälkeen, jätin (PAINAVAN!) matkalaukkuni ruumaan laitettavaksi ja marssin turvatarkastuksen läpi neljä tuntia ennen koneen lähtöä, eli minulla oli aika katsella, hypistellä, kokeilla ja tutkia. Heathrown terminaali kolmen tax free -alue ei ollut ihan niin iso kuin olin kuvitellut, mutta sieltä löytyvä suht laaja kosmetiikkaosasto ja pieni Boots ehtivät kyllä tehdä minut onnelliseksi.

Olin suunnitellut jo etukäteen, että käyttäisin kentällä aikaa Victoria’s Secret -merkin vartalotuotteiden tutkimiseen, joten marssin ensitöikseni niiden luokse. Tuoksutin, hiplasin, räpläsin koostumuksia analysoiden ja noukin lopulta muutamat tuotteet koriini (jonka jälkeen palasin telineen luokse vielä kolmesti miettimTasaa kaikkiään, löytäisinkö sittenkin vielä jotain).

Tällainen saalis minulle kertyi:

Valitsin ensin itseäni eniten kiehtovat tuoksut ja keskityin sitten valitsemaan jokaisesta kiinnostavasta tuoksusta yhden tuotteen. Tuoteperheeseen kuului jokaisen tuoksun ympärille kosteusvoiteita eri koostumuksissa, suihkugeeliä ja bodysprayta (ja käsittääkseni myös kuorinta, mutta en enää muista, löytyikö niitä tuolta) ja keskityin itse vartalon kosteuttajiin.

Tänään esittelen löydöistäni ensimmäisen.

Victoria’s Secretin Vanilla Lace Hydrating Body Lotion on koostumukseltaan sarjan kevyimpiä tuotteita (käsittääkseni kaikki Hydrating Body Lotionit ovat toistensa kaltaisia erona vain tuoksu, korjatkaa jos olen väärässä).

Tämän tuoksussa on sen nimen mukaisesti vaniljaa, mutta pieni myskisyys yhdessä sen kanssa on jotenkin aivan ihana kombo. Nämä täydentävät toisiaan todella herkullisesti, vaikkei kumpikaan tuoksu yksinään olisikaan välttämättä suosikkini.

Hydrating Body Lotion lupaa nimensä mukaisesti kosteuttaa, mutta myös imeytyä nopeasti. Incissä on veden jälkeen kosteutta sitova glyseriini sekä ihoa pehmentävä ja kosteutta alleen lukitseva petrolatum, jota seuraa heti pari pehmentävää ainetta ennen tuoksuainetta, eli tämä ei välttämättä heti incin perusteella kuulosta kovin nopeasti imeytyvältä ja kevyeltä tuotteelta.

Tämä kuitenkin yllätti käytössä. Ohut koostumus imeytyi iholle lähes täysin kosteuttaen ihoa kevyesti. Kosteutustehoiltaan tämä ei varmasti jatkvassa käytössä riittäisi, mutta miellän nämä Victoria’s Secretin tuotteet enemmän sellaisiksi tuoksun vuoksi pääosin käytettäviksi itsensähemmottelutuotteiksi.

Tuoksu pysyi iholla ihanan pehmeänä pitkään, mutta ei ollut minusta liian voimakas. Ja tuoksun määräähän saa säädeltyä sillä, kuinka laajalle alueelle (ja mille alueelle) vartalovoidetta levittää (ja käyttääkö tämän rinnalla muita linjan tuotteita).

Vanilla Lace on minusta ihanan herkullisen tuoksuinen tuote ja koskan tuotteen koostumus on nopeasti imeytyvä, saatan käyttää sitä päivälläkin esimerkiksi käsivarsissani hajuveden asemasta. (Ja tästä hajuvesien vartalovoiteiden käyttämisestähän olen ennenkin puhunut.)

Minä tykästyin kovasti Vanilla Laceen ja toisin kuin muita ”tavallisia” vartalovoiteitani, en aio käyttää tätä (tai muitakaan Victoria’s Secretin kosteusvoiteita) päivittäin nimenomaan kosteutuksen vuoksi vaan enemmän silloin tällöin tuoksun vuoksi.

Oletteko kokeilleet Victoria’s Secretin Hydrating Body Lotioneita?

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    Amerikassa olivat nämä Victorias Secretin vartalotuotteet 6 tuotetta 30 dollaria ja seitsemäs tuote "kaupan päälle" 😉 Vartalokuorinnat aivan ihania, kevyesti vaahtoavia, ihanan tuoksuisia ja riittoisia! Ostin Coconut passionista hydrating lotionin, mutta tuoksussa oli niin paljon vaniljaa, että tuli päänsärky.. Upeita tuotteita, tosin liian voimakkaat tuoksut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *