Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vetovoima

Kun IsaDora toi markkinoille graffiti-kynsilakkansa, olivat ne mieletön hitti. Lakkoja ostettiin niin kovaa tahtia, että merkiltä loppuivat lakkapullot kesken ja lakkaa oli pullotettava jopa ”vääränlaisiin” lakkapulloihinkin. IsaDora teki siis hittituotteen.

Onnistuukohan merkki hullaannuttamaan kynsilakkamarkkinat toiseenkin kertaan?

Tällä kertaa IsaDora nimittäin on lanseerannut magneettilakat.

Magneettilakat toi ensimmäistä kertaa meidän leveyspiireillämme markkinoille kausituotteina Lancome ja joitakin vuosia myöhemmin näitä lakkoja seurasivat Lorealin kausilakat. Moni kuitenkin missasi nämä ja tajusi magneettilakkojen ihanuuden vasta kun noin vuosi sitten markkinoille alkoi pyrkimään uusi tuttavuus, suomalaisen Mikacoksen maahantuoman Layla-merkin magneettilakkarivistö.

Näiden lakkojen ongelmana oli kuitenkin hieman hankala saatavuus, sillä niitä ei meinannut löytää mistään. Helpotusta tilanteeseen toi Sokos, joka otti lakat lopulta valikoimiinsa, mutta silti vieras kynsilakkamerkki ei jostain syystä eksynyt kaikkien asiakkaiden ostoskoreihin hitin lailla graffiti-lakkojen tapaan.

Nyt magneettilakkojen himoon on kuitenkin tuotu vieläkin suurempi helpotus, kun IsaDora toi omat magneettilakkansa myyntiin. Kymmenen lakkasävyn ja neljän erilaisen magneetin (!!) valikoima on rantautunut Suomeenkin ja valmiina valloittamaan kaikkien kynnet. Ja hintakin on hyvin kohtuullinen, 8,90 euroa!

Steel My Heart
Pikaisena kertauksena vielä magneettilakkojen idea: Lakat sisältävät päällystettyjä rautapigmenttejä ja kun juuri lakatun, vielä märän kynnen yläpuolelle vie tarkoitukseen tehdyn magneetin, syntyy sen ansiosta kynnelle tietynlainen kuviointi. Helppoa kynsitaidetta, siis! Tärkeää on muistaa, ettei koko kättä lakata ensin ja sitten vasta aloiteta magneettileikkejä vaan että magneetti viedään jokaisen kynnen päälle HETI kun kynsi on lakattu.

Sain itse kokeiltavakseni kaksi IsaDoran magneettilakkaa, sävyt 850 Chrome On ja 856 Steel My Heart.

Kynsilakkafriikkinä ja vielä pahemman sellaisen tyttärenä olen kokeillut useita eri magnettilakkamerkkejä, joten vertailupohjaa on paljon. Tässä kuitenkin syitä, miksi pidin näistä IsaDoran magneettilakoista erityisesti:

Chrome On

Lakat ovat peittäviä. Hyvä magneettilakka peittää yhdellä kerroksella eikä vaadi alleen ensin yhtä lakkakerrosta ilman magneettileikkejä.

Chrome On

Lakat leivttyvät hyvin, niissä on hyvä sivellin ja sävyt ovat ihanan shimmerisiä.

Lakoissa on hyvät ohjeet. Kuinka monesti olenkaan saanut opastaa magneettilakkoja kokeilleita ihmisiä, että heidän kannattaa pitää magneettia oikeasti kynnen yllä hieman kauemmin kuin se merkin neuvomat ”pari sekunttia”. Mitä pidempään magneettia kynnen yllä pitää, sitä tarkempi ja terävämpi kuviosta tulee (tietyin ehdoin ja tiettyyn pisteeseen asti tietysti). IsaDora kehottaa suosiolla pitämään magneettia kynnen yllä 15 sekunttia eikä se ole minusta yhtään liioiteltua.

Lakkojen magneetissa on hyvä ”teline”, joka voi nojata sormea vasten lakkaa käyttäessä. Ilman sitä magneetin painaa helposti kynnelle tai mikä pahempaa ei magneettia saa pidettyä kunnolla paikoillaan tarpeeksi kauaa ja kuviosta tulee epätarkka.

Pidän myös siitä, että lakkoihin voi ostaa erillisiä magneetteja, eli yhdellä sävyllä saa kikkailtua monella tapaa.

Ihan kovin rankkoja leikkejä lakat eivät kynsilla kuitenkaan ilman päällyslakkaa tietenkään kestä (kokeiltu vaativassa sormityöskentelyssä!), mutta päällyslakan kanssa magneeteilla tehty kynsitaide kestää kynsissä hyvänä pitkään.

Itse pidin IdaDoran Magnetic Nails -lakoista paljon ja jäänkin innolla odottamaan, josko laatuun saataisiin keväämmällä hempeämpiä kevätsävyjäkin!

Oletteko kokeilleet näitä tai muita magneettilakkoja? Mitä mieltä olette niistä tai magneettilakkojen ideasta ylipäätänsäkään? Jaksatteko innostua niillä leikkimisestä?

Kommentit (9)

 1. Chibi

  Vihdoinkin innostuin lakkaamaan kynsiäni muuta kuin värittömällä lakalla, juuri magneettilakkoja ansiosta. Laylan magneetti- ja graffitilakat kun sattuivat sopivasti olemaan 6 €/2 kpl, niin pakkohan niitä oli ostaa. Kerrankin jotain helppoa kynsitaidetta miullakinn 🙂 Ja tänään haalimaan Isadoran ihanuuksia 🙂

 2. Anonyymi

  Oon aikaisemminkin noita magneettilakkoja ihastellut, mutten kuitenkaan niin paljon että lähtisin netistä tilailemaan. Mutta IsaDoraa kun saa ostettua ihan "livenä" ja kun sattuu olemaan luottolakkamerkkinikin, on näitä pakko päästä kokeilemaan!
  Itseasiassa äitinikin näitä kuvioita nähtyään innostui ja alkoi heti miettiä että mistä näitä saa. 😀

  Kiitos siis vinkkauksesta!

 3. Terhi

  Tämän postauksen lukemisen jälkeen on kyllä pakko marssia itsekin ostamaan magneettilakkaa ja vihdoin viimein testata! :)Näyttää tosi hyvältä.

  http://margaritashake.blogspot.fi/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *