Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Veto, veto, veto ja veto…

Suureksi ilokseni ja onnekseni muutamat kosmeettiset tuotteeni ovat jälleen tulleet päiviensä päähän.   
Loppuun kului ensinnäkin Lumenen Basic Blue -markettilinjan Puhdistusgeeli, josta jo aiemmin kerroin kovasti tykänneeni. Tämä on puhdistanut ihoni todella hyvin, muttei silti ole ollut tippaakaan liian pesevä tai ihoani siksi kuivattava. Pidin tästä suuresti koko yhteisen historiamme ajan ja voisin käyttää tätä jatkossakin. Viimeksi spekuloin tämän valmistuksen kenties loppuneen, sillä tuotetta ei näkynyt merki nnettisivuilla, mutta onneksi lopputulos oli vaan, ettei koko Basic Blue linjaa ole jostain syystä vaivauduttu listaamaan verkkosivuilla. (Hey please, voisitteko lumppalaiset tehdä sen?)
Toinen loppunut tuote oli jonkun aikaa sitten hankkimani Biothermin uusi Deo Pure Invisible -antiperspirantti, josta tarinoinkin teille juuri hetki sitten tarkemmin.
Käytin loppuun tietysti myös jälleen yhden vartalovoiteen.  Kuten edellämainittukin tuote, oli tämäkin Biothermilta.
Merkin Eau Vitaminee perfumed body milk on koostumukseltaan mukavan kosteuttava, vaikkakin todellakin nimenomaan ohut body milk eikä sellainen täyteläinen body cream, joista itse enemmän pidän.
Tuotteen kosteutustehot olivat melko hyvät ja iho jäi pehmoiseksi tämän jäljiltä, mutta mitään tehoelvyttäjä tämä ei toki ihollani ollut. Olen myös itse enemmän kukkaisempien ja hempeämpien tuoksujen ystävä ja jotenkin tämän vartalovoiteen tuoksu oli ihollani liian noh… ei nyt tarpeeksi naisellinen jos se nyt noin voi ilmaista. (Tämä voi toki johtua siitäkin, että miespuolinen pomoni on sabotoinut tuotteen minulta läträämällä sillä…)
Käytin viimeksi töissä ollessani loppuun myös Yves Rocherilta joulun aikaan saamani karamellisoidun omenen tuoksuisen, kausituotteena myynnissä olleen suihku- ja kylpygeelin, josta juttelinkin teille tässä juuri.
Viimeinen täysikokoinen loppuun kulunut tuote oli saamani Oantenen hiuksia tehokkaasti siloittanut hiusnaamio, josta ajattelin kuitenkin näpytellä teille vielä tarkemman esittelyn lähipäivinä.
Työpassini aikana loppuun kului myös yksi näytekokoinen Cliniquen tuote.
Cliniquen Repairwear Lases Focus Wrinkle & UV Damage Corrector on iäkkäämmälle iholle tarkoitettu ihoa korjaava ja uudistava tuote, mutta myyjänä tahdon aina välillä kokeilla tällaisia tuotteita edes sen näytteen verran ihan vaan osatakseni sanoa, miltä tuotteet iholla tuntuvat. En tietenkään huomannut ihollani suurempia eroavaisuuksia seerumia muutamia viikkoja käytettyäni, mutta ainakin pääsin perille tuotteen kevyestä ja iholle nopeasti ohuena imeytyvästä tekstuurista.
Viimeisin loppuneiden tuotteiden saldo näyttikin siis tältä. Reissaan tällä hetkellä vapaillani niin paljon, etten oikein ehdi olla yhdessä paikassa kuluttamassa tuotteita loppuun ja töissäkin elämä tuntuu nykyään niin kiireiseltä, että kauneudenhoitorutiinit tuntuvat sielläkin kärsivän hieman. No, ehkä tilanne tästä taas rauhoittuu kesän loputtua ja pääsen harppomaan tuotteidenvähennysprojektissani isommin askelin eteenpäin! 
 
PS. Yhden  pienen hankinnankin jouduin tekemään huomattuani, ettei mikään muu mascara vaan kykene tekemään ripsiäni yhtä täydellisiksi kuin Chanelin Inimitable Intense. Glad to have back, Chanel!

Kommentit (4)

 1. Lady Narcissa

  Tuli muuten mieleen, että miten valikoit milloinkin käytettävät tuotteet? oli kyseessä sitten lyhyempi reissu tai pidempiaikainen pysähdys. Otatko tuotteet summamutikassa tyylillä 'mikä ensin sattuu käteen' vai mietitkö etukäteen mitä tarvitset milloinkin?

 2. karo

  tuo lumenen putsari .. ♥ Ostin joskus Siwasta kun oli tarve nassun puhdistusaineelle eikä kauemmas kauppaan päässyt ja en ois uskonu et ois ollu niin ihana ! nyt en oo hetkeen tuota ostanut mutta kiitos muistutuksesta,varmaan pakko ostaa tuo kohta taas 🙂

 3. Maria Morri

  Minua kiinnostaisi tietää, oletko sattunut kokeilemaan Chanelin toista mascaraa, Le Volume De Chanelia? Se on uutuus tältä vuodelta, ja itse olen aivan rakastunut siihen. Kiinnostaisi, miten nuo kaksi vertautuvat toisiinsa! ^^

 4. Anonyymi

  hei, olisiko sinulla kokemusta Lumenen Basic Blue päivävoiteesta? katselin sitä eräs päivä kaupassa, halpa hinta houkutteli mutten kuitenkaan uskaltanut ostaa ("jos on halpaa, ei se voi olla hyvää") 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *