Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vesimäinen korkeakiilto

Kuten viimeaikoina varmasti on käynyt ilmi, rakastan punaisia juttuja huulillani. Kerroin päässeeni tekemään tuttavuutta No7-merkiltä saamani loistavan huulipunan kanssa ja tänään haluaisinkin kertoa tuttavuudestani merkin loistavan huulikiillon kanssa.
Sain nimittäin kokeiltavakseni merkin High Shine -huulikiillon, jossa on mukana suojakerroin 15.
High Shine -kiillot tekevät nimensä mukaisesti huulista todella kiiltävän näköiset, mutta niiden koostumus on minusta melko jännä. Ne eivät nimittäin tunnu siltä, miltä näyttävät.
Olen itse tottunut, että tällaisen lakkamaisen vinyylisen kiiltävän pinnan jättävät huulituotteet tuntuvat huulilla paksummilta, mutta tämän koostumus on lähes kuin vesimäistä! Tämä tuntuukin huulilla siis erittäin ohuelta eikä yhtään tahmaiselta, mutta silti hyvin kestävältä. Ja kun tämän vielä yhdistää siihen, ettei kiilto edes ole yhtään kuiva vaan mukavan balmimaisen kosteuttava, liikutaan jo jännissä piireissä. Täytyy sanoa, etten muista törmänneeni vastaavaan koostumukseen ennen!
 Huulikiillossa on loistava perusapplikaattori, jonka avulla kiilto levittyy huulille hyvin. Koin itse, että tätä tarvitsee levitellä muutaman kerroksen verran, jotta jälki on tasaista kaikkialla huulilla, mutta noiden muutaman vedon vetäminen on kyllä kaiken vaivan arvoista. Lopputulos on nimittäin upea!
Harmikseni en osaa kertoa, mikä sävy huulillani on, sillä saamastani kappaleesta puuttui sävymerkintä. Kyseessä on kuitenkin jälleen yksi upea kesäisen punainen kiilto!
Suomesta No7-merkin meikkejä voi ostaa ainakin Sokokselta, jossa High Shine -huulikiillot kustantavat 10,50 euroa.
Oletteko te kokeilleet näitä tai merkin muita huulikiiltoja? Kuinka ne ovat huulillenne istuneet?

Kommentit (1)

  1. Anonyymi

    Hyvältä näyttää! Millainen pysyvyys? Pysyykö sulla yleensäkin huulituotteet hyvin? Mulla kiilot pysyy parista minuutista maksimissaan pariin tuntiin, vaikka en tietääkseni nuoleskelekaan huulia. -sh-

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *