Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vekkuli Kosmetiikkakeiju ja muuta kivaa

Yksi silmänympärysvoide loppui vihdoin:

Lumenen Sensitive Touch -linjan Rauhoittava silmänympärysvoide oli mukava tuote päiväkäyttöön ja yöksi liikkuville luomilleni käytettynä (minulla harvempi tuote turvottaa luomillakaan). Kosteutti tarpeeksi päiväkäytössä ja imeytyi iholle kivasti, eli sopi mineraalipohjankin alle käytettynä. Liian kevyt itselleni yökäyttöön, mutta päiväkäytössä tämä oli oikein mainio.

Ja koska yksi silmänympärystuote loppui, päätti Hyvä Kosmetiikkakeiju tietysti kujeilla kustannuksellani ja lähettää minulle uuden silmänympärysvoiteen paikkaamaan edellisen aiheuttaman menetyksen:

On se Hyvä Kosmetiikkakeiju vaan vekkuli tapaus kun ei vanhingossakaan tahdo, että varastoni pääsisivät yhtään pienenemään!

Tällä kertaa minulle ilmestyi siis Lancomen uudehko Genifique silmänympärysvoide testattavakseni. Vielä en kuitenkaan pääse ottamaan tätä kokeiluun, sillä käytön alla on mm. tämä tuote:

Vicyn Aqualia Antiox -sarjan virkistävä silmänympäryspuikko on ollut veikeä tapaus aamukäytössä, varsinkin kun olen säilyttänyt tuotetta jääkaapissa.

Tämä on mukava kevyt kosteuttaja, mutta varsinkin mineraalipohjan kanssa kannattaa olla tarkkana, ettei innostu vetelemään puikolla turhan montaa kertaa ees ja taas pitkin silmänalusia (mihin minulla on yleensä taipumus). Jos tuotetta nimittäin laittaa liikaa, saattaa se jäädä iholla hieman tahmaiseksi, jolloin mineraalipohja ei oikein ota levittyäkseen. Tavallinen nestemäinen pohja kyllä levittyy tämän päälle aina moitteettomasti.

Tuotteen lupaama virkistävä vaikutus on tuntunut selkeältä varsinkin silloin, kun olen säilyttänyt puikkoa jääkaapissa. Mukavaa tässä tuotteessa on kuitenkin se, että puikko tuntuu virkistävältä levitettäessä, vaikkei sitä jääkaapissa säilyttäisikään!

Tykkäsin tästä kovasti päiväkäytössä ja tällaiseksi kevyemmäksi silmänympärystuotteeksi tämä olikin mainio.

Onko teillä omakohtaisia kokemuksia jostakin näistä silmänympärystuotteista?

Vekkulin Kosmetiikkakeijun kontille napsahtaa myös tämänkin tuotteen ilmestyminen:

Lancomen uusi L’absolu Creme de Brilliance 357 Rose Mythique on koostumukseltaan aivan ihana ja sävyltään todella upea. Niin upea, että kieltäydyn esittelemästä tätä vain satunnaisen postauksen loppuun hutaistuna tuotteena. Ja koska laatukin on täysin uusi, pyhitän tälle pian postauksen, jonka pääroolissa tämä on. Malttakaa siis odottaa vielä.

PS. Kerroin toissapäivänä kauhuissani, kuinka Diorin Hydraction-linjan ihana suojakertoimellinen silmänympärysvoide jää pois markkinoilta. Joku aika sitten varmistui, että L’orealin Nutri-Gloss hiusnaamio on lopetettu.

Tänään minulla on kerrottavanani kolmas suru-uutinen: ehdoton ja ylivoimainen lempparihuulirasvani Biothermin Nutrisource Levres jää kuulemma pois valikoimista! Tämä on ehkä isoin BYÄÄ aikoihin! Itkuhan tässä jo kohta pääsee. Pitänee hankkia edes yksi varastoon ja sitten vaan hyväksyä se kurja tosiasia, ettei tuotetta enää ole ja etsittävä sille korvaaja. Monesta paikasta tämä onkin jo loppu, joten pitäkää kiirettä, jos aiotte omanne vielä saada!

Muita suruaikaa viettäviä?

Kommentit (29)

 1. Satu

  Voi kiitos nanna ja anonyymi! Kertoisitko vielä nanna mitä kosteusvoidetta käytät muradin alle tai osaisitko virve suositella jotain?

 2. Cvalda

  Hei, osaatko vastata erääseen ihan off topic -kysymykseen? Nimittäin voinko käyttää Dependin vihreää kynsilakanpoistoa rakennekynsille, vaikka pullossa lukee "ei irtokynsille"? Vihreän inci on: Dimethyl Glutarate, Dimethyl Succinate, Dimethyl Adipate, Alcohol Denat. kun taas punaisen rakennekynsille tarkoitetun inci on lyhykäisyydessään:Alcohol Denat., Ethyl Acetate.

 3. Anonyymi

  tiedätkö mitään alle 10 euron valoväriä/-kynää? ei taida olla mitään kovin laadukasta :/ tai jotain muuta hyvää peiteainetta tummille silmänalusille? 🙂 käyttäisin BareMineralsin kanssa.

  Pakko kysyä yhtä kysymystä, kun niin kauan ollut mielessä: Kun laittaa esim. suihkutettavaa lämpösuojaa hiuksiin ja vaikka suoristaa, niin kuinka kauan tämä lämpösuoja "vaikuttaa"? Jos vaikka illalla haluaisi kihartaa uudestaan, niin vaikuttaako vielä silloinkin? oon miettiny tätä tosi kauan 😀 Vai onko se vain vaikka yhden suoristusraudan vedon tms.

 4. Nimetön

  Anonyymi: KOVASTI kirosanoja. :/

  Anonyymi: Kynnenvahvistaja on hyvä ehkäisijä ellei lohkeaminen johdu jo valmiiksi liian kovista kynsistä. Sopiva pituus ja malli auttavat toki myös ja erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että varoo kynttä, jonka tietää lohkeavan helposti. 🙂

  LT: Eikhän me jotain korvaavaa keksitä. 🙂

  Minna: Muistelisin vuosia sitten kokeilleeni tuota hiusnaamiota (vai olikohan se joku pähkinä hoitoaine…?) ja oli ainakin silloin mieluisa ja miellyttävän tulksuinen. Pitäisikin kokeilla uudelleen. 🙂

  Anonyymi: Kiitos tarjous vinkistä! 🙂

  Anonyymi: 8 hour cream ei vaan ole mitään verrattuna Nutrisourceen.. :/

  Anonyymi: Pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen. 🙂

  Satu: Joku tuolla vinkkasikin vastaukseksi, että Strawberrynetistä saa nykyään Kivaa! 🙂
  Minä voisin ehdottaa Clarinsin Hydra Matte lotionia tai RENin Matte Balancing Fluidia (ennen nimellä Konjac Balancing Moisturiser). Ensimmäinen jättää mattaisen pinnan, mutta kosteuttaa kuitenkin ihan kivasti ja jälkimmäinen kosteuttaa, mutta imeytyy iholle hyvin muttei jätä ihan niin mattaista pintaa. Kysy vaikka näytteitä, niin pääset kokeilemaan. 🙂
  Itse olen tykännyt YSL:n mattapohjustajasta.

  Anonyymi: YSL Volume mascara, Max Factor False Lash Effect, Loreal Extra Volume, Loreal Double Extension… 🙂

  Anonyymi: Lumenen luomivärinpohjustajaa vaan luomille! 🙂

  Sanna: Ihan ok tavaraa, mutta ei mikään ihan erityinen. 🙂

  nanna: …ja haisee pahalle. :/

  Anonyymi: Pysy vaan tiukkana. 🙂

  Anonyymi: Jää kokonaan, sillä myynti on ollut hyvä vaan tällaisissa pakkasmaissa. :/

  Anonyymi: Olen joskus kokeillut, mutta pitääkin kokeilla taas uudelleen. 🙂

  Anonyymi: Kosmetiikkakeiju ei ole kukaan yksittäinen ihminen vaan yleisnimitys ja lähinnä mielikuvitushahmo. 🙂

  nanna: Kiitos! Parhaat neuvot tulevat ehdottomasti niiltä, joilla on omakohtaista kokemusta asiasta. 🙂

  Anonyymi: Kiitos, tuo vinkkauksesi aiheutti pientä miinusta tililleni… 🙂

  Anonyymi: Ovat sama tuote. 🙂

  Anonyymi: No, toivotaan, että tilalle tulee aina vaan parempia. 🙂

  Mirri: Olen ollut itse ihan hämilläni, sillä viime päivinä olen törmännyt töissä jo useampaan lukijaan. 🙂

  Anonyymi: Riippuu ihan siitä, turvoittaako sy-voide luomellasi. Kielto johtuu nimenomaan siitä, että voide saattaa joillakin turvottaa. Turvoitus on kuitenkin henkilökohtaista ja selviää vain kokeilemalla. Itse käytän aina öisin liikkuvalla luomella silmänymärysvoidetta, sillä omat luomeni eivät turpoa. 🙂

  Cvalda: Cvalda: On asetoniton, joten mielestäni voi kyllä käyttää. Itse ainakin käytin. Vihreä on hellävaraisempi ja itse otin hieman iloa irti rakennekynsistäni aluksi lutraamalla niihin halvempaa ja tujumpaa tuotetta kun ei ollut kynsien kuivumisesta pelkoa. 😉

  Anonyymi: Nyt en kyllä oikein tiedä… Lorealin on halvin hyvä, jonka keksin ja hintaa on n. 13 euroa. Max Factorin Master Touch Concealer on myös loistava tuote silmänalusille ja taitaa olla n. 11 euroa. 🙂

  Anonyymi: Lämpösuoja-aineet (muovit ja silikonit) eivät haihdu hiuksista mihinkään, eli suoja pysyy käsittääkseni tukassa, vaikka olisit suihkinut sen tukkaasi aamulla ja kihartaisit vasta illalla. Ainakaan en keksi mitään syytä, miksi ei pysyisi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *