Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vedellä vai ilman?

Olen pikkihuljaa saanut käytyä läpi kaikki Lumenen uudistuneet puhdistustuotteet ja tänään esittelen teille niistä jälleen yhden.

Sensitive Touch -linjan Hellävarainen puhdistusemulsio koki radikaalin, mutta ah, niin mieluisan pakkausuudistuksen ja siirtyi muoviputelista tuubiin. Hintakin laski (nyk. 7,90€, ennen muistaakseni usein yli kympin), mutta niin toki pieneni pakkauskokokin neljänneksellä tuubin vetäessä nyt 150 ml tuotetta.

Tuote on edelleen lempparini Lumenen puhdistustuotteista niin käyttö- kuin myyntimielessäkin, sillä se on vaan niin hyvä ja sopii oikeastaan lähestulkoon kaikille ihoille.

Puhdistusmaito on hajusteeton ja hellävarainen eikä sisällä myöskään väriaineita, parabeneja, mineraaliöljyä tai silikoneja ja onkin saanut Allergia- ja Astmaliiton leiman.

Hyvä puhdistusmaito on minun makuuni sellainen, että sen voi joko vain pyyhkiä vanulla pois niin halutessaan (mitä en itse tosin koskaan halua, mutta moni asiakas haluaa) tai sitten huuhdella vedellä ja se liukenee siihen hyvin ja helposti jättämättä kalvontuntua iholle. Ja juuri sellainen tämä tuote on! Suosittelen kuitenkin aina silmämeikin poistamista erillisellä puhdistusaineella, jolloin homma on vaivattominta ja kälki puhtainta, mutta tarvittaessa vesiliukoinen silmämeikki lähtee tälläkin melko vaivatta.

Tykkään tästä itse suuresti ja käytin tuubin mielelläni loppuun.

Onko joku muu kokeillut tämän uusimman hienosäädetyn ja tuubiin pakatun version? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (11)

  1. Anni

    Tää on sitä mitä käytäm nyt ja on ihan hyvää mutta se vanha lumenen megaputelissa tullut puhdistusmaito oli vielä parempaa:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *