Vauhtikosteutuspohja

Nivea lanseerasi jo pieni ikuisuus sitten muutaman meikinsekaisen ihonhoitotuotteen, josta en vaan ole millään saanut aikaiseksi kirjoittaa, vaikka yritys on ollut kova. Parempi myöhään jos silloinkaan vai miten sitä nyt sanotaankaan, mutta anyways, tänään muutama lausahdus noista.

Sain Nivealta tosiaan testattavikseni merkin Daily Essentials -linjan Express Hydration Primerin sen sekä kuivalle iholle että normaalille iholle tarkoitettuina versiona.
Tuotteiden ideana on olla samaan aikaan sekä ihoa kosteuttavia kevyitä ja nopeasti imeytyviä ihonkosteuttajia että myös meikin pohjustajia. Nämä siis nimenomaan lupaavat tehdä iholle sileän ja tasaisen pinnan, jonka päälle meikki on hyvä levittää ja jonka päällä se pysyy siistinä pitkään.
Niveamaisilla tuoksuilla varustetut geelivoiteet ovat molemmat iholle levittäessä ohuen ja raikkaan tuntuisia ja todellakin imeytyvät nopeasti jättäen iholle ihanan sileän ja pehmeän pinnan. Tällaisen sileyden aikaansaamiseen tarvitaan tietysti silikonia, mutta nämähän ovatkin nimenomaan meikinpohjustajiakin ja juuri silikonien avulla iholle saadaan se pehmeä ja tasainen pinta, jonka päälle meikkiä on hyvä lähteä työstämään.
Normaalin ihon versio tuntui iholla toki raikkaalta, mutta osoittautui omalle kuivuuteen taipuvaiselle iholleni auttamattoman kevyeksi. Siirryinkin siis suosiolla kuivan ihon versioon, joka sekin oli itseasiassa varsin kevyt.
 
Meikki todelellakin levittyi tuotteen päälle ihanasti ja tasaisesti ja useammankaan meikki- ja BB-voiteen kanssa kokeiltuna en saanut ihollani aikaan sitä kuminmurumaista rullailevaa efektiä, jollainen tämäntyyppisten tuotteiden kanssa joskus saattaa tulla.
Varsinkin kuivan ihon koostumukseen oli ympärry hyvin mukaan kosteuttavia aineosia ilman, että koostumuksesta oli tullut liian rasvaista. Tuote tuntuikin käytössä siis todella mukavalta.
Harmi vaan, että talvi tulee ja ihoni pinta on lähtenyt kuivumaan selkeästi ja meinaa jopa paikoitellen hilseillä kuivuuttaan. Muutaman päivän käytön jälkeen jouduinkin siis jo toteamaan, että oma ihoni kaipaa hieman rasvaisempia tököttejä näiden ollessa yksinään sille riittämättömiä. Välillä olenkin käyttänyt näitä vielä yhdessä oman päivävoiteeni ja/tai seerumini kanssa tuomaan juurikin vaan sen meikkiä pohjustavan lopputuloksen. Normaalimmalla iholla nämä kuitenkin riittävät varmasti ihan yksinäänkin.
 
Nivean kosteuttavilla primereilla on hintaa n. 10,90 euroa.
Onko joku muu kokeillut näitä? Kuinka ne ovat teidän ihollenne sopineet?
Kommentit (17)
  1. Okei, olenkin ihmetellyt että mitä hittoa mun iholla tapahtuu kun meikkivoide lähtee ku pyyhkärillä vetelis. On siis "yleistä".

    1. Juu, kaikki aineet eivät vaan tosiaan sovi yhteen. :/

  2. Minä ostin ko. tuotteen testiin, mutta harmikseni sain sillä aikaan juuri tuon kuminmurumaisen efektin. Vaikka annoin voiteen imeytyä pidempään, ja kokeilin sitä erilaisten bb- ja meikkivoiteiden alle, niin aina sama laulu. Lopulta heitin vesilintua koko purnukalla, koska sen hajukin alkoi jossain vaiheessa ällöttämään 😀 en tiedä miksei se toiminut minulla, vaikka sinä olet saanut sillä hyvän lopputuloksen!

    1. No voihan, sinulle sitten sattunut juuri sellaisia tuotteita, jotka eivät sovi yhteen. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *