Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vasten auringon siltaa

Olen väritön kuin liitulaku, mutta siitä huolimatta blogissani ei nähdä usein itseruskettavia koskevia postauksia. Syy tähän on simppeli ja selkeä: vihaan niiden hajua.

Jos kuitenkin käytän itseruskettavaa, käytän sitä aina yötä vasten, jolloin viimeistään muutamissa tunneissa esiinhiipivä DHA:n tuoksu on vaan minun nenääni jotain niin kuvottavaa, etten vaan voi käsittää, kuinka joku voi elää sen jatkuvasti ympärillä leijaillessa.

Koska en rusketu ja sana päivetyskin on melko vahva ilmiö kuvaamaan iholleni auringonsäteiden vaikutuksesta syntyvää sävyä, turvaudun minäkin yleisen sosiaalisen paineen alla välillä itseruskettaviin. Viimeisin turvariepuni on ollut blogini kautta saatu Lumenen uusi Natural Bronze Itseruskettava Kasvovoide.

Minulle on erityisen tärkeää, ettei itseruskettava voide haise itserusettavalla vielä levittäessä ja sitä tämä tuote ei teekään. Voiteen mieto tuoksu peittää alleen itseruskettavan häivähdykset helposti siksi aikaa, että ehdin rauhassa viimeistelemään iltapesut ja painumaan pehkuihin heräten aamulla kevyen päivettyneenä.

Lumenen kasvoille tarkoitetun itseruskettavan koostumus on miellyttävän kosteuttava ja minun kuiva ihoni on pitänyt tuotteesta paljon. Olen iltaisin tätä käyttäessäni laittanut tuotteen alle seerumin ja näin käytettynä erityisen kuiva ihoni on ollut tähän hyvin tyytyväinen.

Voiteen aikaansaama päivetys on erittäin kevyt ja siksi minulle vaaleaihoisena hyvin mieluinen. Tämän käytön jälkeen en näytä ruskettuneelta vaan vain kevyesti päivettyneeltä, eli siltä, että olen yhä hengissä, mutta aurinko ei myöskään ole päässyt korventamaan minua.

Tummempi ihoiselle tai voimakaampaa päivetystä hakevalle tämä olisi varmasti hieman turha tuote, mutta meille vaaleaihoisille ja kevyempää sävyä hakeville tuote on mitä mainion apu. Pidän tuotteessa erityisesti siitä, että koska sen tuoma sävy on niin kevyt, ei sillä saa kovin helposti aikaan raitoja, rannuja ja pahoja värieroja hiusrajaan tai kulmakarvojenkaan seudulle.

Hintaa riittoisalla tuubilla on noin 10,90 euroa.

Oletteko kokeilleet jo tämän tuotteen?

Mitkä ovat teidän suosikki itseruskettajianne kasvoille? Käytättekö niitä usein?

Kommentit (14)

 1. Kätsy Kissa

  Tuota Lumenen tuotetta tulee käytettyä pari kertaa viikossa. Lopputulos on tosiaan vain kevyehkö päivetys, mikä sopii hyvin minulle 🙂 Saa kasvot näyttämään vähän eloisemmilta!

 2. Anonyymi

  Doven Summer Glow'n ostin heinäkuussa ja käytinkin sitä vähän aikaa, kivastihan se päivetti, mutta kyllästyin totaalisesti sen tahmaisuuteen. Voide oli niin tahmainen, että välillä mietin imeytyikö se ikinä ihoon. Ongelman tietenkin ratkaisi vaatteet tai vuodevaatteet, johon voide mielellään tarttui ja näin ylimääräinen tahma katosi iholta, mutta niin… Summer Glown päivetyksessä ei mitään vikaa, eikä tuoksukaan ollut mikään järjetön.

 3. Anonyymi

  Dermosilin itseruskettavat sekä vartalolle että kasvoille on olleet ihan huippuja! Väri on sopivan vaalea pohjoismaiselle lakananvalkealle iholle ja ensimmäinen tuote, jonka tuoksussa ei ole mitään mikä muistuttaisi itseruskettavasta. Edullisia ovat myös.

 4. Anonyymi

  Kicksin itseruskettava aiheutti minulle allergisen reaktion jonka seurauksena silmäni muurautuivat umpeen, eli en suosittele.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *