Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Varsin korkealuokkaista

Kotimainen Cutrin toi myyntiin uuden värjätyille hiuksille suunnatun hiustenhoitosarjan, Cutrinin Premiumin. Kyseessä on tosiaankin kokonainen sarja, eikä vaan linja, siilä tuotevalikoima koostuu neljästä hiustenhoitolinjasta sekä kahdesta tehohoitavasta öljystä.

Sain blogin kautta sarjasta kokeiltavakseni muutamia tuotteita, joista parin kanssa ehdon tehdä jo hyvin läheistä tuttavuutta ja oikeastaan jopa ihastumaankin niihin.

Cutrin Premium Moisture on värjätyille hiuksille tarkoitettu linja, jonka tuotteet on tarkoitettu kosteuttamaan hiuksia ja hiuspohjaa.

Premium Moisture shampoo on ihanan kermaisen täyteläinen tuote, joka vaahtoaa hiuksissa runsaaksi vaahdoksi levittyen hiuksiin hyvin.

Hiukset jäivät tämän jäljiltä hyvin puhtaiksi ja ilmaviksi, mutta silti pehmeiksi ja sileiksi.

Optimaalinen tulos, siis.

Premium Moisture Conditioner teki minuun vielä suuremman vaikutuksen. Ihanan täyteläinen ja riittoisa hoitoaine oli jopa niin täyteläistä, että ainakin omaa tuubiani sai puristaa ihan reilulla voimalla, jotta tuubista tuli tarpeeksi tuotetta ulos. Plussaa siis siitä, ettei tuote ole aivan liirua, vaan todellakin täyteläistä ja ettei tätä tule helpolla lurautettua hiuksiin liikaa.

Olen melkoinen hoitoaineilla läträäjä, mutta tämä osoittautui hyvin riittoisaksi tuotteeksi. Minuutista pariin minuuttiin hiuksissa pidettävä ja sitten poishuuhdottava hoitoaine kosteutti ja pehmensi tukkaani aivan ihanasti tehden siitä todella sileän, mutta jättäen sen silti ilmavaksi. Tuotteessa on silikonia, mutta oma tukkani kaipaa myös sitä mukaan hoitoaineeseen, jolloin lopputuloksesta tulee sileämpi ja tukastani paremman näköinen kuin silikonittomilla hoitoaineilla.

Tumma tukkani kiilsi upeasti tämän käytön jälkeen ja laskeutui sileämpänä kuin aikoihin. Voinkin siis hyvillä mielin kertoa pitäneeni tästä kaksikosta suunnattomasti.

Ainoa negatiivinen puoli tuotteissa oli niiden tuoksu, joka yllätti minut suuresti. Premium-nimellä kuulostaisi haettavan jotain ihanan ylellistä ja lähes luksuksenomaista, mutta nämä tuoksuivat minun nenääni melko maskuliinisilta. Toki näitä voivat siis miehetkin käyttää, mutta veikkaan tuotteiden olevan silti enemmän naisille suunnattuja kuin miehille suunnattuja. Harva mies nimittäin osaa vastata kysymykseen ”Millaisen värjättyjen hiusten shampoon sinä tarvitset?”

Tuotteiden tuoksu muistutti paljon miehille suunnatun suhkugeelin tai shampoon kevyttä, raikkaan miehekästä, mutta silti hieman partavesimäistä tuoksua enkä ole ihan varma, haluanko hiukseni tuoksuvan sille. Toisaalta tuoksussa on mukana jotain feminiinistä, mutta silti jotain niin partavesimäisen maskuliinista, etten täysin osaa päättää, pidänkö siitä vai en.

En myöskään ole varma, pidänkö pakkausten simppelinmuovisesta ulkonäöstä täysin. Jotenkin siitäkin tuntuu vaan puuttuvan se wow factor.

Onneksi itse tuotteet kuitenkin olivat toimivuudeltaa loistavia.

Minulla on vielä kaksi muuta tuotetta kokeiltavina, joten katsotaan, yllätynkö yhtä positiivisesti niidenkin kanssa!

Cutrin Premium -tuotteita myyvät kampaamot (ja esim. Sokoksien ja Stockmannien kampaamoiden yhteydessä olevat kampaamotuote-osastot) ja shampoilla ja hoitoaineilla on hintaa n. 21 euroa / kappale.

Onko joku muu tehnyt tuttavuutta Cutrin Premiumien kanssa?

Kommentit (1)

  1. Tia

    Minulla on myös tuota shampoota, ja tykkään todella paljon siittä. Ennen mulla oli kuiva hiuspohja, mutta enään ei ole, kun olen käyttänyt tätä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *