Varpusen harmaa

Seepra ei pääse raidoistaan eikä Virve näköjään pääse näistä mutaisista, harmaista tai muuten vaan useampian mielestä suorastaan ruman värisistä kynsilakoista. Minusta kun nämä vaan ovat ihania!
Viimeisin tällainen kamalan ihana lakka on blogin kautta saatu IsaDoran syksyn lookkisävy 771 Little Sparrow.
Tummaa, harmaanruskeaa mutaa.. aah. Hauskaa lakassa on kuitenkin se, kuinka se pullossa näyttää enemmän ruskealta kun taas kynsillä sen tumma harmaus tulee voimakkaampana esiin. Peittävyydeltään sävy oli hyvä ja yksi kerros riittikin kynsilleni lähes täysin, mutta tasoitin lopputuloksen varmuuden vuoksi vielä toisella, lakkapintaa hieman tummentaneella kerroksella.
Pidän IsaDoran Wonder Nail -lakoista niiden hyvän levittyvyyden, minulle sopivan kokoisen 6 ml lakkapullon sekä ihan erityisesti niiden siveltimen ansiosta. 
Lakoissa on nimittäin sopivan lyhyt, leveä ja napakka sivellin, jonka kärki on ihanan skarppi. Lakat levittyvät sillä todella tasaisesti ja hyvin kynsille ja varsinkin kynsirajan saa niillä vaivatta siistin näköiseksi.
  Pidättekö te IsaDoran Wonder Nail -kynsilakoista? Ja millaisista lakkasiveltimistä ylipäätänsä eniten tykkäätte? Pitkistä ja kapeista, lyhyistä ja paksuista vai jostain niiden väliltä olevista?
Kommentit (4)
  1. Lisää näitä "ruman" värisiä lakkoja, niin mäkin saan ihastella 😉
    Juurikin kehuin jonnekin blogiin noita IsaDoran lakkoja ja niiden siveltimiä, kun ovat niin mainioita. Pidän. Todellakin pidän.

  2. Ihana väri, tykkään!
    Noista IsaDoran Wonder Nail -lakoista sen sijaan en tykkää ollenkaan. Sivellin on ihan jees, mutta kahden purkin (nyt en muista nimiä, mutta kuluneen kesän kausiväreissä mintunvihreä ja vaaleanpunainen) kokemuksella lakka on todella huonoa. Väri levittyy epätasaisesti ja kuluu pois kynsistä päivässä jopa aluslakan kanssa. En tiedä onko mulle vain käynyt huono tuuri, koska olen kuullut muuallakin kehuja näistä. Ehkä nuo hentoisemmat värit sitten ovat erilaisia näiden muiden kanssa, muuten en ymmärrä ollenkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *