Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Varovainen Essence-kokeilu – The Gel Nail Polish

Olen jo jonku aikaa kuullut sieltä täältä mainintoja Essencen superedullisista kosmetiikkatuotteista, mutta en ollut tehnyt niiden kanssa itse ollenkaan tuttavuutta. Asiaan tuli kuitenkin pieni muutos PR-toimiston lähetettyä minulle vähän aikaa sitten varsin kiinnostavan Essence-tuotesetin, jonka kautta merkkiin oli helppoa tutustua.

Essence the gel nail polish 83 Pretty Cool Life

Kun käytin sanaa ”superedullinen” tarkoitin sitä todellakin. Citymarketeissa ja Tokmanneissa myytävän saksalaisen kosmetiikkamerkin monipuolisen tuotevalikoiman yksi pääjutuista on nimittäin sen hinta: kaikki sen tuotteet maksavat vain muutaman euron (siis ihan oikeasti pari kolme euroa keskimäärin!) , joten merkki sopii hyvin pienelläkin budjetilla ihania tuotteita kaipaavalle.

Essence the gel nail polish 83 Pretty Cool Life

Yksi kokeiluun saamistani tuotteista oli merkin The Gel Nail Polish -kynsilakka, joka tuntui helpolta tuotteelta uutta tuotemerkkiä kohti uteliaana kurottaessa. Kynsilakoilla on hintaa vain 1,99 euroa ja sävyvalikoimaa riittää, joten ne kuulostivat kaikin puolin houkuttelevilta.

Essence the gel nail polish 83 Pretty Cool Life

Emmin kuitenkin kynsien lakkaamista hieman, sillä mitä tulee kynsilakkojen sävyihin, olen melko perinteisiä sävyjä suosiva nössö, jolle tämä vihertävä sävy 83 Pretty Cool Life tuntui hieman rajulta vedolta. Päätin kuitenkin repäistä ja uskaltaa kokeilla lakkaa sen sävystä huolimatta. (Mietin myös samalla, että missä vaiheessa elämästäni on tullut niin tylsää, että vihertävällä kynsilakalla lakkaaminen lasketaan repäisemiseksi…)

Essence the gel nail polish 83 Pretty Cool Life

Ja tiedättekö mitä? I love this! En oikein tiedä, millaiseksi tämän sävyn määrittelisin, sillä mintunvihreäksi en tätä ihan laskisi, mutta khakinvihreä tai pistaasinvihreä tämä ei myöskään ole. Vihreä ei missään nimessä mene tavalliseen konservatiiviseen kynsilakkaskaalaani, mutta tämän vihertävän sävyn kanssa minulla oli hyvä olla ja ihastuin siihen totaalisesti. Leikkasin jopa kynteni lyhyiksi ihan vain siksi, että ne näyttäisivät tässä paremmilta!

Essence the gel nail polish 83 Pretty Cool Life

Kynsilakan sivellin oli aivan minun makuuni. Tasapäinen, sopivan leveä ja tuuhea sekä lakkaa itseensä mainion määrän poimiva sivellin levitti kynsilakan todella tasaisesti ja kauniisti kynsilleni. Yksi kerros oli jo todella peittävä ja näytti hyvältä, mutta levitin kerroksia silti varmuuden vuoksi kaksi.

Kynsilakka kuivui melko nopeasti ja jätti kynsille kiiltävän pinnan. En levittänyt kynsilakan päälle päällyslakkaa nähdäkseni, kuinka hyvin se kesti ja ilman päällyslakkaa manikyyrini näytti hyvältä pari päivää. Yleensä käytän kuitenkin aina päällyslakkaa ja sen kanssa tämäkin lakka on osoittautunut hyväksi peruslakaksi, joka on varsinkin sen hintaan nähden aivan loistava löytö.

Essence the gel nail polish 83 Pretty Cool Life

Minulla on kotona tosiaan myös muutamia muita Essenceltä kokeiluun saamiani tuotteita, joihin tartun tämän lakkakokeilun perusteella uteliaana. Kuulisin kuitenkin mielelläni myös teidän kokemuksianne merkin tuotteista siltä varalta, että olen täysin tietämätön jostakin merkin erityisestä helmestä.

Essence the gel nail polish 83 Pretty Cool Life

Mitkä Essence-tuotteet ovat teistä kokeilemisen arvoisia ja oletteko tehneet merkiltä todellisia löytöjä?

Essence The Gel Nail Polish kynsilakoilla on hintaa 1,99 euroa ja merkin lähimmän jälleenmyyjän voi etsiä täältä


Seuraa myös näissä: Facebook / Instagram / Bloglovin’

Kommentit (16)

 1. Tessa

  Mä oon tykästynyt kovasti essenceen. Olen aina suosinut selektiivistä värikosmetiikkaa, mutta en enää! Ripsarit on loistavia ja etenkin I love extreme. Kynsilakoista ja luomiväriseteistä tykkään myös. Eilen ostin kulmakarvageelin ja oli oikein hyvä. Seuraavaksi lähtee kokeiluun eyelinerit 🙂 tää sarja sopii loistavasti kotiäidin budjettiin 🙂

 2. Jo

  Nämä gel lakat ovat loistavia, samoin pidän vedenkestävästä super fine eye linerista. Erilaiset hoitavat huulipunat ovat helppoja näin talviaikaan kun huulet rohtuvat ja pelkät huulirasvat ovat vähän tylsiä…

 3. Mintsi

  Minä olen pitkään vannonut essencen silmämeikin pohjustustuotteeseen. Toimii kuin tauti, kunhan puuteroi paikalleen. Lisäksi löytyy muutama huulikiilto (ihan ok) ja jo mainittu ripsari (yksi suosikeistani). Olen kuullut kehuttavan irtopuuteria, mutta en ole vielä kokeillut, koska omasta kaupasta se on aina loppu.

 4. Tämän hetken suosikkilakat – Ciaté London Gelology – Ostolakossa

  […] Varovainen Essence-kokeilu – The Gel Nail Polish […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *