Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Värilliset kuivashampoot

Intoilin blogissani joskus aiemmin siitä, kuinka markkinoille on tullut värillisiä kuivashampoita, jotka sopivat tällaisten tummempihiuksisten päähän vaaleita jauheita paremmin.
Rehellisyyden nimissä sanottakoon, että koen vain harvoin ongelmaksi kuivashampoiden vaaleuden. Suihkin niitä alempiin hiusosioihin ja vaikka jätänkin ne päähäni niitä poisharjaamatta, hieron ja työstän niitä usein niin hyvin, etteivät ne pahemmin jää samentamaan hiusteni väriä. 
Ajattelin kuitenkin, että värilliset kuivashampoot voisivat olla mahtava idea häivytellä vaaleaa tyvikasvua hätätilapäivinä. Siksi ostinkin aikoinaan useamman värillisen kuivashampoon itselleni joutuen kuitenkin loppujen lopuksi toteamaan, etteivät ne ole yhtään minun juttuni.
 
Minulla on nyt ollut kolme värillistä kuivashampoota, joista jokainen on ollut hieman eri sävyinen.
 
 
Lee Stafford Dark Dry shampoo, Batiste Dry Shampoo Dark and Depp Brown Hair ja Frotrow Brunette Dry shampoo.  
Miksi en sitten kuitenkaan innostunut näistä?


 Ensinnäkin nämä kaikki tuntuivat minusta hieman märemmiltä kuin useammat muut kuivashampooni. Nämä eivät myöskään tuntuneet tekevän tarpeeksi ”kuivaa” ja puhdasta jälkeä tyvessäni.
Nämä toivat tyveen toki väriä ja tummuutta (eivät toki kaikissa tapauksissa yhtä paljon kuin olisin toivonut), mutta olivat minusta aivan liian sotkuisia. Kun tukkaa pöyhi tai päätä raapi, jäi sormenpäivin ja kynsien alusiin tietysti tummaa kuivunutta puuterisotkua eivätkä valkoiset tyynyliinatkaan aina olleet yön jälkeen täysin valkoiset. Kuivashampoosuihku ei myöskään valitse suihkutessaan, meneekö se suoraan hiuksiin vai päänahkaankin, joten mikäli tuotteella yritti peitellä tyvikasvua, näytti päänahka helposti kenkälankilla lankatulta…
Eivät nyt siis ihan suoranaisesti minun juttuni enkä taida jatkossa edes harkita kokeilua.
Onko joku muu tummatukkainen kuitenkin innostunut värillisistä kuivashampoista?

Kommentit (7)

 1. Dzinni

  Punatukkaisille ei noita kuivashampoita taida olla…

  Kuulin muuten, että vaaleamman tyvikasvun väliaikaiseen värjäykseen tämä on hyvä:

  http://www.joanriversgreathairday.com/

  eBaysta ainakin löytää.

  1. Heidi

   Samoilla linjoilla mennään, luulin ensimmäiseni ostaneena löytäneeni vähintäänkin pyhän graalin maljan, mutta pettymään olen joutunut. Aivan samoja kokemuksia, liian märän oloista, ei saa hiusta näyttämään yhtään puhtaammalta kuten kuivashampoot yleensä, ja kaikkein kiusallisimpana toi värin tarttuminen joka paikkaan, tuntuvat kaikki jotenkin harvinaisen hankalilta hallita. Ei kyllä ollut mun juttu ollenkaan:/

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *