Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Varaslähtö kesään: Escada Turquoise Summer 2015

Joulukaan ei ole vielä edes poissa päiväjärjestyksestä kun kauppojen hyllyillä näkyi jo yksi varmimmista kesän merkeistä: Escadan kesän 2015 kausituoksu!
Kaikkihan me tiedetään, millä kesän lähestymistä mitataan: auringon määrällä, lämpötilan nousemisella ja vaatteiden vähenemisellä, mutta sen jo perinteeksi muodostuneen kick startin kesään antaa Escadan kesätuoksu. 
Kun itse myin ensimmäistä kertaa hajuvesiä ihmettelin jo silloin, kuinka kesätuoksu lanseerataan myyntiin jo helmikuussa, mutta nyt hämmennykseni määrä nousi entisestään. Olin alunperin näpytellyt tämän postauksen tammikuulle, sillä tuoksu oli ilmoitettu lanseerattavaksi silloin, mutta sielläpä se vaan jo keikkui kauppojen hyllyillä! Kai tuolla tempauksella haettiin joululahjamyyntien vauhdittamista, muta kuinka moni osaa miettiä lahjaksi Escadan tulevaa kesätuoksua jo ennen joulua…?
Tämän kesän tuoksu kulkee nimellä Turquoise Summer ja sitä kuvaillaan leikkisäksi punaisten marjojen sorbetiksi. Turkoosissa pullossa tuoksuvat kuulemma tänä vuonna aluksi mansikat, vadelmat ja mustaherukat, jotka muodostavat yhdessä jäistä sorbettia muistuttavan tuoksuherkun. Sydäntuoksussa tuoksuu täyteläinen persikka, jota täydentävät raikas appelsiinipuunkukka sekä orvokki. Pohjatuoksussa syvyyttä tuovat kermainen vanilja ja pehmeä santelipuu.

Tuoksuttelin hajuvettä jo pariin otteeseen ja uskaltauduin lopulta laittamaan sitä ihollenikin tänään kaupassa käydessäni siitäkin huolimatta etteivät Escadan makeat kesätuoksut täysin se oma juttuni olekaan. Marjaisan ja hedelmäisen makea tuoksu on mielestäni sitä hyvin tuttua ja perinteistä kesäescadaa, jota näille tuoksuille uskolliset käyttäjät vuodesta toiseen odottavat saavansa. Pidin itse kovasti siitä pehmeydestä, joka tuoksun pohjalla sekoittuu sen makeuteen. Odotin kuvauksen perusteella jotain hieman kirpsakampaa jostain syystä, mutta varsin pehmeän makealla linjalla tässä kuitenkin mennään.

Tämä on tuoksuja, joita tykkään tuoksutella muilla, mutta itse en itseäni tästä ihan varsinaisesti löydä kuitenkaan.

Tuttuun tapaan tuoksua on saatavilla 30, 50 ja 100 ml pulloissa sekä vartalovoiteena.
Kuka on jo bongannut tuoksun kaupan hyllyiltä? Tai kuka jäi suunnittelemaan bongausretkeä tämän postauksen innoittamana?

Kommentit (14)

 1. Anonyymi

  Ei ollut minun makuuni :/ Liian makea,Island Kiss on mieluisampi 🙂

  • virve

   Makea tosiaan. 🙂

 2. Jenni

  Naureskeltiin myös töissä tuota, että Escada mainostaa kesätuoksuaan jo edellisen vuoden puolella. Huomattiin kuitenkin, että infolehtisessä ei puhuttukaan kesätuoksusta vaan vuoden 2015 KAUSItuoksusta. Sinällään ihan fiksu veto, kun tuoksut tuntuvat nykyään olevan myynnissä sen yhden kokonaisen vuoden x)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *