Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vaniljaomena

Yves Rocherilta vähän aikaa sitten saamieni tuotteiden joukossa oli mukana tuoksukynttilä. 
Oli mielenkiintoista huomata, että paitsi meikkejä ja ihonhoitoa sekä nykyään myös ravintolisiäkin myyvä merkki on tuonut jouluksi markkinoille tuoksukynttilän! (Tosin toihan Make Up Storekin joitakin vuosia sitten tuoksukynttilöitä myyntiin ja näyttääpä niitä löytyvän Yves Rocherin sivuilta pari entuudestaankin.)
Kynttilä ei kuitenkaan ollut mikä tahansa kynttilä, vaan kausituotteena myytävän Apple Delight -linjan tuoksulla varustettu ihanuus. Omenaisen vaniljainen tuoksu on ihanan pehmeä ja kevyt ja koska itse rakastan sekä omenan että vaniljan tuoksua, on tämä ollut täysin nappi tuote kotiini.
En ole aiemmin ollut kynttiläihminen, mutta koleassa Lontoossa asuessani olen innostunut kynttilöistä. Ne lämmittävän huonetta mukavasti ja niiden valo tuo ihanan tunnelman. Kynttilät näyttävät myös mukavilta sisustuselementeiltä. 
En ole aiemmin innostunut tuoksukynttilöistä, sillä usein niiden tuoksut ovat niin pistävän vahvoja, että koko huone tuoksuu jo liikaakin -ja myös ihan liian pitkään! Apple Delight tuoksui kuitenkin mukavan maltillisesti ja sai minut innostumaan tuoksukynttilöistä enemmänkin.
Sain itse kokeiltavakseni myös samalla tuoksulla varustetun suihkugeelin ja huomasinpa, että saatavilla on myös Apple Delight-linjan EdT, kylpykuulia, saippuaa sekä vartalokuorintaa.
Nam!

Miten on, oletteko te tuoksukynttiläihmisiä tai kynttiläihmisiä ylipäätänsäkään?

Kommentit (14)

 1. Sari

  Minä pidän tuoksukynttilöistä, kokemusta on lähinnä Partyliten ja Pentikin tuotteista. Kaikille ne eivät kuitenkaan sovi, mutta mennäänkö tässä taas liiallisuuksiin:

  http://www.aamulehti.fi/Terveys/1194780024839/artikkeli/allergia-+ja+astmaliitto+tuoksukynttiloille+myyntikielto.html

  (Miten tähän saa liitettyä linkin linkkinä????)

 2. NarnianGirl

  Suurin osa tuoksukynttilöistä haisee niin pahalle, että niitä ei voi pitää sisätiloissa. Dermosilin uusin joulupakkauksessa ollut viikunantuoksuinen sai aikaan päänsäryn parin minuutin palamisajalla..
  Kiinnostaisi tuo Apple delight, mutta veikkaan, että migreenioireita seuraisi siitäkin, joten tyydyn nauttimaan mehiläisvaha- ja muiden luomukynttilöiden vienosta tuoksusta.

 3. Anonyymi

  Ois kiva nähdä videoo taas joskus…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *