Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vanha suola janotti

Kaikille tiedoksi, että palasin yhteen vanhan rakkauteni kanssa. Se viimeaikainen viritelmä ei loppujen lopuksi ollutkaan niin syvällistä kuin tämä, mitä nyt tunnen.

Ja niin, nythän puhutaan siis kynsilakoista. Englantilaistunutta Herrasmiestäni kun en vaihtaisi mihinkään. En edes kymmeneen tällaiseen kynsilakkaankaan:

OPI:n parin vuoden takaisen Holiday in Toyland -kokoelman Glamour Game valloitti sydämeni silloin ja valloittaa yhä edelleenkin.

Tämä on täydellinen jokatilanteen sävy siinä missä sanoin Mavalan Rose Dustin olevan.

Erona Mavalaan tässä on vain se, että tämä tuntuu ja näyttää minusta astetta prinsessammalta ja glamourimmalta ja naisellisten juttujen ystävänä tykkään siitä suuresti.

Tämä on periaatteessa siis todella nude ja luonnollinen sävy kaikessa huomaamattomuudessaan, mutta silti vaan jotenkin niin vetovoimaisen tyylikäs. Eikä tähän edes voi millään kyllästyä, sillä tämä on niin neutraali ja sopii oikeastaan kaiken kanssa.

Lakka on periaatteessa kultainen, mutta niin viileän kultainen, että se menee myös hopeiden asusteiden kanssa yhteen. Kuinka täydellistä!

Ei sillä, etten vielä välillä aina vähän haikailisi Rose Dustinkin perään, mutta kai se on pitkässä suhteessa ihan luonnollista, että välillä tulee haikailtua muiden perään ja mietittyä, että ”mitäs jos…”

Onko teillä jotain ikiaikaista lakkarakkautta?

Kommentit (9)

 1. ansqu4

  Mulla on Dependin ton tyylinen kaunis shimmerinen beigenudekulta-väri joka on aika ihana. 😉

 2. Annaya

  Näitä kuvia katsellessa rupeaa väistämättä miettimään, että olenko sittenkään oikealla alalla vai pitäisikö sittenkin lähteä jo opiskelulle alalle töihin. Olen nimittäin valmistunut meikkitaiteilija-maskeeraajaksi ja nyt opiskelen sairaanhoitajaksi, joten hirveän usein ei kynsiään voi lakkailla :/

  Tsekkasin Opin lakkoja Lookfantasticista ja ai että ne näyttävät niin herkulliselta! Tällä hetkellä työ jossain kosmetiikapuolen firmassa tuntuisi niin unelmalta!

 3. Celia

  Color Clubin Electro Candy on vaan niin ihanan kirkas pinkki ettei sitä voi olla rakastamatta. Neutraaleimmista suosikkini taas on OPI Sand In My Suit tai Princesses Rule!. 🙂 Omastakin lakkakokoelmasta tuo Glamour Game löytyy mutta ei ole tullut kokeiltua vaikka olen omistanut sen jo kuukausia. :O

 4. Hani

  mun kynsilakkakokoelmissa ei oikeestaa ookka muuta ku pinkin eri sävyjä, joten kallistun pinkkiin päin 😀 <3

  http://www.tahtipolya.blogspot.com

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *