Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Valmiina vallankumoukseen?

Blogissani aloiteltiin eilen hieman huulipunateemalla ja haluaisin jatkaa sillä vielä tänään -ihan vaan siksi, että osaisimme sitten kaikki itsenäisesti mennä sillä huomenna.
Huomenna vietetään nimittäin Huulipunavallankumousta, johon jokainen meistä voi osallistua punaamalla sen kunniaksi huulensa. Päivässä ei ole kyse vain oman herkkusuun esiinnostosta, vaan Sydänliitto tahtoo tuoda tempauksella esiin sydämen- ja keuhkojen terveyden asioita. 
Punataan siis huomenna huulemme ja muistetaan huolehtia terveydestämme!
Koska itse lukeudun niihin ääripäiden ihmisiin, joiden käytös pohjautuu ”miksi tehdä jotain jos ei tee sitä kunnolla” -ajatusmallille, halusin tietysti lähteä liikkeelle sillä rohkealla linjalla, joka varmasti saa muutkin ympärillä olijat tajuamaan, että tänään on huulipunapäivä.
Omaksi vallankumouspunakseni valikoituikin blogin kautta minulle päätynyt Armanin kulttipunankin maineessa kulkeva rohkea huulipunasävy numero 400.
Tämä puna muuten löytyy listattuna viidenkymmenen klassikko- ja kulttisävyn listalta, joista tehdyn listauksen voit käydä kurkkaamassa täältä.
 
Kuka on mukana Huulipunavallankumouksessa huomenna ja millä sävyllä?

Kommentit (22)

 1. RomanticLady JAL

  Olen mukana: Diorin punainen eli siis Dior 999

 2. Myy

  Vitsit miten kauniin pinnan tuo puna jättää! Itse menin vallankumouspäivän ärtsyissä fuksia-huulissa 🙂

 3. Sara

  Pakko sanoa että sulla on kyllä kadehdittavan valkoiset hampaat! Itse haluaisin käyttää useamminkin punaista huulipunaa, mutta omaan silmään se näyttää mulla vähän ikävältä yhdistelmältä värjäytyneiden hampaiden kanssa :/ Kotivalkaisua ja useita valkaisevia tahnoja olen kyllä kokeillut, mutta eipä tunnu auttavan…siitä on varmasti kiittäminen lähes kymmenen vuoden kahvinjuontia 😛 Pitää nyt itse tyytyä vaan valkaisukynään, kun hammaslekurin tekemä valkaisu on omalle kukkarolle ehkä vielä liian iso shokki.

  Mutta joo, yritän kyllä panostaa huulipunarintamalla taas lähiakoina! 😀

  • virve

   Kiitos. Oikean sävyvivahteen löytäminenkin auttaa paljon, sillä esimerkiksi oranssiset punat saavat usein hampaat kellertämmän näköisiksi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *