Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Valmiina Huulipunavallankumoukseen!

Päätin ottaa varaslähdön huomenna järjestettävään Huulipunavallankumoukseen ja varmistaa sillä, että mahdollisimman moni teistäkin osallistuu hommaan.
Huulipunavallankumouksen järjestää sydänliitto ja sillä tavoitellaan lisääntyvää tietoutta naisten sydänterveydestä. Huulipunavallankumoukseen voi osallistua huomenna kuka tahansa punaamalla huulensa päivän kunniaksi rohkean punaisella huulipunalla. Kampanjan tavoitteena on kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienilla teoilla. Kampanjassa uskotaan, että onnistumiset saavat lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta ja punainen huulipuna toimii siinä onnenamulettina.
Oma vallankumouspunani on minulle töiden kautta päätynyt Dolce & Gabbanan Passion Duo Gloss Fusion Lipstick, jonka jo pelkkä arvokkaan tuntuinen ja näköinen raskas metallihylsykin lisää kantajansa itsevarmuutta. Tässä on vahvan ja elämässään menestyvän sekä hyvinvoivan naisen puna!
Huulipunan juju on sen kahdessa kerroksessa. Ulkoreunan intensiivinen värikerros yhdistyy punan sydämessä olevaan satiininkiiltävään kiiltoon ja lopputuloksena syntyvät täydelliset huulet.
Oma punani on sävyä 160 Incognito, mutta se ei todellakaan jätä kantajaansa tuntemattomuuden varjoon. Nämä huulet kyllä huomataan!
 
Puhtaan punaisena ja herkullisen täyteläisenä huulille levittyvässä punassa on runsaasti pigmenttiä ja se kestää huulilla loistavasti tuntumatta kuitenkaan yhtään kuivalta. Punan sydämestä tullut kiilto tuo huulille lisää täyteläisyyttä, joka saa ne näyttämään entistäkin muhkeammilta.
Jokin siinä punaisessa huulipunassa vaan saa aikaan sen, että sitä käyttäessä tulee itsevarma ja naisellinen olo. Se suorastaan huutaa, että minä olen rohkea enkä pelkää kääntää katseita. Jos punaista huulipunaa ei ole tottunut käyttämään, on alku aina jännää. Aluksi pelottaa, että kaikki varmasti tuijottavat ja katsovat kummasti. Tulee tunne, että omat huulet ovat nyt varmasti unoversumin keskipiste ja kaikki huomaavat ne.
Tosiasia on, että ketään muuta ei oikeasti kiinnosta. Joku työkaveri saattaa sanoa kommentin lookista, johon ei ole sen kantajalla tottunut, mutta kadulla kävellessä kukaan ulkopuolinen ei taatusti tuijota kummissaan. Jos katseita tulee, ovat ne yleensä vain ihailevia ja positiivisia -ellei sitten ole sattunut sotkemaan hampaitaan punaiseen huulipunaan tai saanut leväytettyä sitä pitkin kasvoja.
 
Ihanaa Huulipunavallankumousta kaikille! Pidetään huolta itsestämme niillä muillakin pienillä teoilla kun huultemme punaamisella ja muistetaan, että positiivinen ja itsevarma asenne kantavat elämässä pitkälle!
Mikä on teidän huomisen Huulipunavallankumouksen punanne?

Kommentit (9)

 1. Liisa

  Luultavasti nti Ruby Woo 😉 <3 Luottopunainen, ei petä ikinä!

  • virve

   Uuh <3

 2. Milla

  Täydellinen sävy! Haluan :))

  • virve

   On kyllä ihana sävy! 🙂

 3. Anonyymi

  Onko sävyn oltava siis nimenomaan kirkkaanpunainen vai käyvätkö muut sävyt? En nyt tokikaan tarkoita täysin muun värisiä huulipunia, tyylillä mustaa tai violettia, mutta varmaan kylmemmän sävyinenkin puna käy? 🙂

 4. hanna

  Kyselen ihan postaukseen liittymättömiä, mutta kun olet joskus kirjoittanut (muistaakseni) kosmetiikan jätteistä, ajattelin että osaisit mahdollisesti vastata. Siis; kuinka pilaantuneet hajuvedet sekä tyhjät tai käytännössä katsoen tyhjät hajuvesipullot tulisi hävittää?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *