Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Välitön expertti

Käydessäni Tukholman Bootsissa (PUB-tavaratalon alakerrassa) oli minun tietysti pakko ostaa jotain. Ihan vaan sen kunniaksi, että kyseinen ketju on vihdoin rantautunut edes näin lähelle minua.

Sillä hetkellä tarvitsin hyttiini hajusteetonta vartalovoidetta, sillä syysmyrskyissä keinuvan laivan hytissä on aivan suunnattoman ällöttävää rasvata itsensä normaalisti niin ihanasti tuoksuvilla vartalovoiteilla. Laivan keinunta saa aikaan helposti pientä pahoinvointia ja jatkuvasta nenään tuleva missä muualla tahansa ihanalta tuoksuva voide voikin näissä olosuhteissa yhtäkkiä muuttua maailman kuvottavimmaksi tuotteeksi ja siihen voi pahimmassa tapauksessa kehittää ikuisen inhosuhteen ihan vaan näiden kamalien assosiaatioiden pohjalta. Syysmyrskyissä keinuessa täytyykin hytistäni siis aina löytyä harjusteeton vartalovoide kaiken varalta.

Halusin kokeilla Bootsin omaa vartalovoidetta ja nappasin mukaani muutaman eruon hintaan kookkaan 500 ml pönikän Expert Instant Soothing lotionia, joka on siis peruskosteuttava hajusteeton vartalovoide. Laivan kuiva sisäilma kuivattaa vartaloni ihon helposti ihan kuiville läikille asti, joten tehokas kosteutus on tärkeää.

Bootsin vartalovoide ei ole koostumukseltaan kovin paksua, mutta tekee hommansa sitäkin paremmin. Voiteessa on paljon kosteutta sitovaa glyseriiniä sekä petrolatumia, eli suomeksi sitä oi niin kamalaa ja pelottavaa mineraaliöljyä, joka on itseasiassa todella tehokas ihon pehmittäjä ja mitä parhain aine lukitsemaan kosteutta alleen. Tällä sisällöllä varustettua voidetta en laittaisi koskaan kasvoilleni näppyjen pelossa, mutta vartaloni kuivuvalla iholla tämä on aivan ässä. (Ja rehellisesti sanottuna suosittelen myös jättämään muut mahdolliset näppylöihin taipuvaiset ihonosanne ilman tätä.)

Jo parin käyttökerran jälkeen tämä saa kaikki kuivat läikät katoamaan iholtani ja tekee ihostani ihanan sileän ja pehmeän. Toki hajusteettomuus on tällaiselle tuoksuihin tottuneelle tylsää, mutta välillä voiteen on vain oltava sellainen.

Jos siis matkaatte Ruotsiin, Englantiin tai muuhun Boots-maahan, suosittelen kokeilemaan tätä todella peruskoostumuksella tehtyä ihon tehopehmittäjää ja -kosteuttajaa.

Onko joku kokeillut tätä tai muita Bootsin omia tuotteita (tällä kertaa No7 poissulkien)?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Paljonko tuo Bootsin voide maksaa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *