Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Valikoitua kokoelmaa

Mavalan kesäksi ilmestyneen Select Collectionin lakat ovat yllättävän syksyisiä eivätkä ollenkaan kesäisen pirteitä kuten kesäksi myös tulleet Art Colorsit, mutta jostain syystä lähes kaikki tämän kokoelman sävyistä kolahtivat minuun täysillä ja viisi niistä minun olikin sitten pakko kotiuttaa itselleni.

Ihania sävyjä, vaikka kesä vasta kolkutteleekin ovella.

155 Bronze green

Pahoittelen, ettei minulla ole tästä kynsissäni tämän parempaa kuvaa. Sävy on joka tapauksessa ihana syvä ja tumma oliivi, jossa on kaunis kevyt shimmeri.

161 Moon Grey

Tämä ihana harmaa, joka taittaa hieman violettiseen ja jota on ihan aavistuksen verran sävytetty beigellä, on jotenkin aivan ihastuttava sävy.

163 Black Oyster

Tätä en ole vielä päässyt testaamaan kynsiini, mutta tämä näyttää kaikkine hile- ja shimmerihippuineen aivan mahtavalta.

164 Rose Dust

Myöskään tämä ei ole vielä päässyt kynsilleni, mutta ihana nudesävy näyttää jotenkin niin herkulliselta jo pullossaankin.

166 Khaki Vintage

Viidestä lakasta kolme ei ole vielä ehtinyt kynsiini asti ja tämä on niistä ehtimättömistä se kolmas. Lakan nimi kuvaa sävyä täydellisesti, sillä tämä on nimenomaan khakin vihreä, mutta juuri sellaisella vintage-vivahteella, jos nyt näin voi sanoa.

Minä tykästyin näihin sävyihin ihan mielettömästi. Entäpä te?

Kommentit (21)

  1. Onko pakko olla päällä? – Kauneus & Terveys -blogit

    […] on muuten Mavalan kesäkokoelman lakka 168 Rose […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *