Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Välikevennys

Joskus tietokoneen ja kosmetiikkahuoneen välillä juokseminen ja blogitekstien kirjoittaminen, sunnittelu ja tuotteiden kuvaaminen ja kokeilu vaan saavat kosmetiikkabloggarin totaalisesti väsähtämään. Kosmetiikkablogin pitäminen on hauskaa ja nautinnollista, mutta välillä ilmeisen uuvuttavaa.

Näpyttelin koneella postausta ja kipaisin kosmetiikkahuoneeseeni (aka prinsessehuoneeseen) kuvaamaan pari tuotetta. Minua väsytti hieman ja ajattelin käpertyväni sängylle ihan vain pieneksi hetkeksi ja laittavani silmäni ihan vaan minuutiksi kiinni.

Kaikkihan sen tietävät, kuinka tuossa aina käy. Tämän tilanteen wannabe-insinööri ikuisti kahta tuntia myöhemmin:

Meikkipakki levällään, Strawberrynetin pahvilaatikko ja sakset sängyllä, vaatteita siellä täällä ja jos kamera olisi kääntynyt vielä hitusen oikealle, olisitte nähneet edessäni valkoisen pahvilaatikon, jonka päällä lepäsivät kuvattavana olleet tuotteet ja kamera, jonka wannabe-insinööri keksi napata käyttöönsä. Olin lakannut hetkeä aiemmin vasemmankäteni kynnet, joten nekin olivat hyvässä kuivatteluasennossa.

Kosmetiikkako muka kevyttä hömppää. Pyh, sanon minä.

Kommentit (35)

 1. Hanna

  Hauska! Mun insinöörillä on myös omituinen tapa, jopa pakkomielle, kuvata mua kun nukahtelen keskellä päivää, kokoelmissa on kuvat ainakin meidän autosta, bussista ja useammaltakin sohvalta. 😀

 2. Anonyymi

  Heippa, näin juhla-ajan kynnyksellä olisi kiva saada postaus viime hetken juhlanikseistä, esimerkiksi viikonlopuksihan nyt on luvannut aika lämmintä, joten vinkkejä esim siihen miten meikkivoiteen saisi pysymään paikoillaan yms.

 3. Ruu

  Mä kerron sitten kun mun paketti lopulta saapuu, odotan malttamattomana 😀 mutta LEMONY FLUTTERIn ainakin, 😀

 4. Nimetön

  Hanna: Hahaa. 🙂 Meillä ei oikeastaan koskaan kuvata toisiamme eikä yhteiskuviakaan ikinä räpsitä. 🙂

  Anonyymi: Katsellaan… 🙂

  Ruu: 🙂

 5. Anonyymi

  Voi hyvänen aika.
  Etkö tunne omantunnon tuskia tästä kosmetiikkatuotteiden määrästä, jota haalit nurkkiisi? Mikäli ymmärsin, saat tuotteita työsi puolesta, mutta hei haloota…. rajansa kaikella. Olen varmaan koko elämäni aikana kuluttanut blogisi yhden sivullisen verran tuotteita, sillä ajattelen asioita hiukan laaja-alaisemmin.
  Äh, anteeksi purkaukseni, ärsyttää vain hirveästi tämä materiakulutus yms. Blogisi on kuitenkin ihan kiva. Mietin vaan, oletko itse huomannut miettiä näitä asioita pidemmälle… 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *