Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Välikevennys: Dior-kärpäsen lennätystä?

Kuten olen kertonut, olen nyt ollut reilut kolme viikkoa reissun päällä, eli töissä ja vapaalla kaukana poissa kotoa ja tämän kuukauden kestävän poissaolon jälkeen tulen vielä olemaan poissa kotoa töiden vuoksi yli puolet loppukesästä. Muutama lukijani kyselikin, mitä wannabe-insinööri tykkää tästä ja tuleeko meille kova ikävä toisiamme.

En tiedä, mitä itse tekijä tästä vedostani tykkää, mutta koska tämä pieni wannabe-insinöörin ikävissään kyhäämä kollaasi sai minut hihittämään aivan hulluna, päätin jakaa sen teidänkin kanssanne.

Wannabe-insinööri vilkuilee selkeästi blogiani aina välillä, vaikkei sitä kotioloissa koskaan myönnäkään. Seuraava kollaasi on inside-juttu niille, jotka ovat lukeneet blogistani aikoinaan sen kovasti paheksutunkin kärpäsenlennätystarinan sekä jokunen päivä sitten maininnan Dior-kärpäsen puremasta.

Dior-kärpäsen puremaa käsitelleen postaukseni jälkeen sain blogini kommenttilaatikkoon kommentin ”Dior-kärpänen narunjatkeeksi,” ja joko sen kirjoittamisesta tai sen lukemisesta inspiroituneena syntyi wannabe-insinöörin näppäristä pienistä insinööriaivoista näppärien insinöörisormien kanssa koordinoituna ylläkuvattu tuotos.

Varsinkin näin jatkuvasti liian vähillä yöunilla vetävän mieltä kollaasi hihitytti suuresti. Hihityttääkö ketään muuta, vai onko minulla (edelleenkin) vain huono huumorintaju?

Kiitokset vielä wannabe-insinöörille päivän piristyksestä! (Ja pliis, pidä hyvää huolta vauvoistani!)

(Olikohan sittenkin virhe olla ottamatta kaikkia Dior-vauvoja mukaan? Olisivat ehkä olleet paremmassa turvassa jossain muualla kuin kotonamme… Varsinkin kun ottaa huomioon wantsun vekkulin ja kekseliään luonteen.)

Kommentit (26)

  1. Mari

    Katoin pari päivää sitten Australia -leffan (jota tähdittää mm. Nicole Kidman) ja siinä yks tyyppi oikeesti laitto narun kiinni kärpääseen pariin otteeseen. 😀 Oli pakko tulla kommentoimaan tänne siitä ku tuli heti mieleen tämä postaus ja kohtaukset olikin melko hupaisia ku pysty entistä elävämmin kuvittelemaan teidän tilanteita ;D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *