Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vaivihkainen sävyn päivitys

”Anteeksi, olisiko tähän Lumenen kulmakynän kolmossävyyn testeriä?”
”Juu, toki löytyy. Katsotaanpas… tässä, ole hyvä!”
”Niin, mutta kun tämä myyntikappale ei ole samaa sävyä kuin tuo mitä tuo testeri on.”
No eipä olekaan. Lumene on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa muuttanut kulmakynänsä kolmossävyn vivahdetta, mutta tällä kertaa ainakin minä myyjänä hihkuin onnesta tästä salavaihdosta. Tätä uutta versiota on nimittäin paljon helmpompaa myydä asiakkaille, sillä sävy on paljon edellistä helpompi ja useammalle sopiva.
Lumenen kulmakynän numero kolme vanha (alla) ja uusi sävy (yllä).
Vanhaa sävyä oli minusta hieman hankala myydä jos nyt ihan rehellisiä ollaan. Se oli nimittäin melko kellertävä uuden sävyn ollessa selkeästi viileämpi.
Uusi sävy on ehkä selkeästi tummemman oloinen kuin vanha sävy, mutta saapa tätäkin toki käytettyä kulmiin myös kevyemmällä kädellä. Näissä kuvissa allekirjoittanut on ottanut valtuuden piirrellä kynällä hieman voimakkaammin vedoin jälkeä vahvistaen.
Tässä vielä vertailun vuoksi alla vanha kolmonen ja sen yllä uusi kolmonen sekä kulmakynät kaksi ja yksi. Kuten näkyy, on nykyinen sävyvalikoima kokonaisuudessaan aiempia viileämpi (vaikkei kakkos- ja kolmossävyihin käsittääkseni olekaan kajottu), mikä ainakin minua myyjänä helpottaa suuresti näiden sävyjen sopiessa useimmille ihmisille. Kaikkia ei tietenkään voi aina miellyttää, mutta tämä kolmoskynän sävyuudistus oli minusta ainakin ihan tervetullut juttu. 
Kuvissa nykyinen kolmonen ja kakkonen näyttävät jo lähes yhtä tummilta ja voimakkaammilla vedoilla tehtyinä kolmonen tosiaan näyttääkin tummahkolta, mutta toimii myös vaaleammissa kulmissa antaen 
sävyä kevyemmin kepeämpiä vetoja vetämällä. 
Siirryttyäni vaaleampaa hiuskasvustoa kohti otin tämän kulmakynän sävyn ilolla vastaan myös kotikokoelmiini, sillä tällä hetkellä tämä vaikuttaa minulle oikein passelilta sävyltä. 
(Kulmakynistä on muuten nykyään pudotettu pois näköjään myös sävyjen nimet ja siirrytty pelkkään numeropeliin!)
Käykäähän siis kurkkaamassa, mikäli olette kaipailleet viilempää vaaleahkon ruskeaa kulmakynää!
Mitäs sanotte tästä sävyuudistuksesta?

Kommentit (15)

 1. vilme

  Kiljuin onnesta kun sain kuulla Anastasia Beverly Hills -sarjan saapuvan vihdoin Kicksin valikoimiin, pakko käydä koppaamas sieltä tavaraa omiin kokoelmiin seuraavaksi 😀 Hyvät kulmameikit on kyllä varmaan tärkeimmät heti meikkipohjan jälkeen!

 2. Maria

  Juuri ostin uuden kynän! Olen tähän saakka käyttänyt sävyä 2 ja sellaisen ostin nytkin – mutta onkohan koostumuksessa tai myös tässä 2-sävyssä tapahtunut joku muutos, koska kynä ei vaan tunnu yhtään samalta, kuin edeltäjänsä! Jotenkin kauhean kova, huonosti pigmenttiä irrottava ja sävykin tuntuu hailukammalta :O

 3. Anonyymi

  Tämä uudistus on meni ihan nappiin, toisin kuin Lumenen Touch of radiance matta meikkipuuterin. Menin harmikseni ostamaan uudistetun version sen kummemmin tuotteeseen tutustumatta, nappasin vain hyllystä uuden loppuneen tilalle kuten ennenkin. Kotona huomasin puuterin koostumuksen ja sävyn muuttuuneen. Koostumus oli jauhoinen ja pöllyävä, ja tuotteen peittokyky oli huonontunut selvästi. Sävynumerointi ja sävyt poikkesivat vanhasta tuotteesta. Kävin Lumenen sivuilla lukemassa lisää tuotteesta, ja huomasin että moni muukin oli pettynyt uudistukseen, negatiivisia palautteita oli useita kymmeniä. 🙁

  • Anonyymi

   Mulla meni herne nenään joku vuosi takaperin kun uudistivat Natural Code puuterien sävyt. En tiennyt uudistuksesta mitään ja ostin saman sävyn entisen tilalle, joka sitten olikin minun naamalla ihan keltainen. Laitoin Lumenelle valitusta asiasta ja sainkin postissa jotain hyvittelytuotteita. En vaan tajua, miksei näistä uudistuksista voi jotenkin tiedottaa, ettei tulisi hukkaostoksia. Itse en ainakaan enää erikseen kaupassa testaa tuotetta, jota olen jo käyttänyt purkkitolkulla.

 4. Anonyymi

  voi ei nyt meinaa päästä itku, tuo entinen kolmonen oli mulle täydellinen 🙁 noh, katsotaan opinko elämään uuden kolmosen kanssa vai pitääkö vaihtaa merkkiä… harmi, sillä tykkäsin lumenen kynistä kovasti, ovat tosi hyviä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *