Vaivihkainen sävyn päivitys

”Anteeksi, olisiko tähän Lumenen kulmakynän kolmossävyyn testeriä?”
”Juu, toki löytyy. Katsotaanpas… tässä, ole hyvä!”
”Niin, mutta kun tämä myyntikappale ei ole samaa sävyä kuin tuo mitä tuo testeri on.”
No eipä olekaan. Lumene on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa muuttanut kulmakynänsä kolmossävyn vivahdetta, mutta tällä kertaa ainakin minä myyjänä hihkuin onnesta tästä salavaihdosta. Tätä uutta versiota on nimittäin paljon helmpompaa myydä asiakkaille, sillä sävy on paljon edellistä helpompi ja useammalle sopiva.
Lumenen kulmakynän numero kolme vanha (alla) ja uusi sävy (yllä).
Vanhaa sävyä oli minusta hieman hankala myydä jos nyt ihan rehellisiä ollaan. Se oli nimittäin melko kellertävä uuden sävyn ollessa selkeästi viileämpi.
Uusi sävy on ehkä selkeästi tummemman oloinen kuin vanha sävy, mutta saapa tätäkin toki käytettyä kulmiin myös kevyemmällä kädellä. Näissä kuvissa allekirjoittanut on ottanut valtuuden piirrellä kynällä hieman voimakkaammin vedoin jälkeä vahvistaen.
Tässä vielä vertailun vuoksi alla vanha kolmonen ja sen yllä uusi kolmonen sekä kulmakynät kaksi ja yksi. Kuten näkyy, on nykyinen sävyvalikoima kokonaisuudessaan aiempia viileämpi (vaikkei kakkos- ja kolmossävyihin käsittääkseni olekaan kajottu), mikä ainakin minua myyjänä helpottaa suuresti näiden sävyjen sopiessa useimmille ihmisille. Kaikkia ei tietenkään voi aina miellyttää, mutta tämä kolmoskynän sävyuudistus oli minusta ainakin ihan tervetullut juttu. 
Kuvissa nykyinen kolmonen ja kakkonen näyttävät jo lähes yhtä tummilta ja voimakkaammilla vedoilla tehtyinä kolmonen tosiaan näyttääkin tummahkolta, mutta toimii myös vaaleammissa kulmissa antaen 
sävyä kevyemmin kepeämpiä vetoja vetämällä. 
Siirryttyäni vaaleampaa hiuskasvustoa kohti otin tämän kulmakynän sävyn ilolla vastaan myös kotikokoelmiini, sillä tällä hetkellä tämä vaikuttaa minulle oikein passelilta sävyltä. 
(Kulmakynistä on muuten nykyään pudotettu pois näköjään myös sävyjen nimet ja siirrytty pelkkään numeropeliin!)
Käykäähän siis kurkkaamassa, mikäli olette kaipailleet viilempää vaaleahkon ruskeaa kulmakynää!
Mitäs sanotte tästä sävyuudistuksesta?
Kommentit (15)
  1. Ostin joskus kiireessä tuon vanhanvärisen kolmosen, ja käyttämättähän se sitten jäi lievästi sanottuna kamalan sävynsä vuoksi. Näyttää kulmakarvoillani oranssilta. Hyvä, kun uudistivat, vaikka nykyään käytänkin toisen merkin puuterimaista kulmaväriä.

  2. Oho, pitää ehdottomasti käydä katsomassa! Uusi sävy näyttää ehkä vähän punertavalta, mutta itse testattunahan sen sitten näkee. Kiitos paljon että jaoit tämän tiedon, ei olisi tullut mieleenkään että sävyä olisi muutettu.

    Oma HG-kulmakynä olisi ollut Lumenen kakkossävy silloin, kun kynien koostumus oli vielä kovempi. Nykyisellä pehmeällä tulee vähän liian tummaa jälkeä, vaikka sen kylmyysaste on edelleen juuri oikea. Lisäksi sellaisia ihan ok sävyjä olen löytänyt Sensailta (hyvä sävy, mutta menee helposti liian tummaksi itselle) sekä Anastasian Brow Wizin Taupesta/Ash Blondesta (tämä on lämpimämmän sävyinen kuin Lumene tai Sensain, mutta toisaalta selvästi vaaleampi eikä itselle liian lämmin, kuten tuo Lumenen ykkössävy on ainakin tähän asti ollut.) Edellinen selostus ihan vain tiedoksi, jos joku muu sattuu etsimään tietoa jostain noista kynistä:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *