Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vähärasvainen tyyny

Uusin aktiivikäyttöön nostamani hiustuote on eräs mielenkiintoinen Englannin löytöni.

Söpöihin ja tyttömäisen pinkkeihin pakkauksiin pakattujen Lee Staffordin tuotteiden hyllystä löytyi tuote, joka herätti mielenkiintoni:

Low fat cashmere cushion

Anteeksi mikä?

No siis juuri se.

Tämä kosteaan tukkaan levitettävä, hiustenkuivaajan kanssa pesun jälkeen käytettävä jelly annostellaan pituuksiin kevyellä kädellä (tekstissä mainittu oliivin kokoinen nokari on todellakin liikaa, ellei sitten omista polvipituista afroa…) ja lämmön annetaan hoitaa hommansa.

Tuote ei lähmää hiuksia (”low fat”), mutta tekee niistä ihastuttavan pehmeät (”cashmere”). Hiuksissa pysyy rakenne, mutta ne siloittuvat juuri sopivasti pysyen yhä ryhdikkäinä ja ilmavina (”cushion”).

Tuote on ollut minulla nyt aktiivikäytössä jo parisen kuukautta ja pidän siitä todella paljon. Mikäli tahdon supersileää ja liukkaampaa jälkeä tukkaani, ei tämä ole se paras mahdollinen tuote, mutta sileää, pehmeää ja ilmavan ruhdikkääksi jäävää lopputulosta kaivatessani käännyn hiustenpesun yhteydessä tämän puoleen.

Tiedän, ettei merkin tuotteiden tuoksu jostain syystä ole kaikkien mieleen, mutta minun nenääni se miellyttää.

Onko joku kokeillut tätä? Tai onko teillä kokemuksia muista merkin tuotteista? Suomessahan ainakin joitakin merkin muotoilutuotteita myydään Kickseissä valikoiman ollessa kuitenkin huomattavasti Bootsien valikoimaa pienempi.

Kommentit (9)

 1. littleB

  Mä ostin merkin kuivashampoon viime vuonna Tallinnasta ja en tykännyt. Tukka jäi littaan ja tuoksu oli ehkä enempi miehiseen makuun.

 2. Maija

  Alko kyllä kiinnostaa, jos ilmavuus ja pöyheys vielä kestää paria minuuttia kauemmin. Mun tukkaan se oliivin kokoinen vois olla ihan sopiva, vaikkei polvipituista afroa olekaan, muuten vaan niin paksu ja itsepäinen hius, että muotoilutuotteiden annostelu aloitetaan kourallisesta ja lisätään tarpeen mukaan.

 3. Anonyymi

  Järkyttävän HAJUISIA nuo tuotteet. Haisevat miesten parfyymeilta.

 4. temput tyyny – sanky-fi.com

  […] Vähärasvainen tyyny – OstolakossaVähärasvainen tyyny; Rooman kosmetiikkatarjonta; Taas on sen aika; Kristallipallon peräss … REN teki temput; Pahimpia heikkouksiani; Katso kenguru loikkaa…Siirry kotisivulle […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *