Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vähärasvainen tyyny

Uusin aktiivikäyttöön nostamani hiustuote on eräs mielenkiintoinen Englannin löytöni.

Söpöihin ja tyttömäisen pinkkeihin pakkauksiin pakattujen Lee Staffordin tuotteiden hyllystä löytyi tuote, joka herätti mielenkiintoni:

Low fat cashmere cushion

Anteeksi mikä?

No siis juuri se.

Tämä kosteaan tukkaan levitettävä, hiustenkuivaajan kanssa pesun jälkeen käytettävä jelly annostellaan pituuksiin kevyellä kädellä (tekstissä mainittu oliivin kokoinen nokari on todellakin liikaa, ellei sitten omista polvipituista afroa…) ja lämmön annetaan hoitaa hommansa.

Tuote ei lähmää hiuksia (”low fat”), mutta tekee niistä ihastuttavan pehmeät (”cashmere”). Hiuksissa pysyy rakenne, mutta ne siloittuvat juuri sopivasti pysyen yhä ryhdikkäinä ja ilmavina (”cushion”).

Tuote on ollut minulla nyt aktiivikäytössä jo parisen kuukautta ja pidän siitä todella paljon. Mikäli tahdon supersileää ja liukkaampaa jälkeä tukkaani, ei tämä ole se paras mahdollinen tuote, mutta sileää, pehmeää ja ilmavan ruhdikkääksi jäävää lopputulosta kaivatessani käännyn hiustenpesun yhteydessä tämän puoleen.

Tiedän, ettei merkin tuotteiden tuoksu jostain syystä ole kaikkien mieleen, mutta minun nenääni se miellyttää.

Onko joku kokeillut tätä? Tai onko teillä kokemuksia muista merkin tuotteista? Suomessahan ainakin joitakin merkin muotoilutuotteita myydään Kickseissä valikoiman ollessa kuitenkin huomattavasti Bootsien valikoimaa pienempi.

Kommentit (9)

 1. elllu

  voisin ostaa ihan siitä syystä, että tuo purkki on niin söpö 😀 Haluaisin kokeilla, mun hiukset on inhottavan karheet ja sellaset en oikeen tiiä miten kuvailis, ilmavan vastakohdat? 😀

  muuten, jos sulla on sellasia tuotteita mihin palaat aina uudelleen ja uudelleen, tai joihin VOISIT palata, nii teehän niistä jonkilaista postausta? (: vois olla ihan kivaa lukee

  1. Anonyymi

   Kuulostaa kyllä tosi erikoiselta! 😀 Tästä olisi tosi siistiä jos vaan saisit tehtyä niin joku video että miten käytetään. 😀

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *