Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vadelmainen yllättäjä

Sain jo pidemmän aikaa sitten kokeiluuni Lumenen uusia Raspberry Miracle -huulipunia. 
Asennevammani vei kuitenkin pitkään voiton, sillä en ole syttynyt Lumenen punille sitten sen aikakauden, kun ne vielä olivat ”vanhaa” laatua ja sinisissä hylsyissä. Punaisiin hylsyihin siirtymisen jälkeen huulipunien tuoksua lisättiin niin paljon ja niin pistäväksi, ettei minun nenäni vaan ole kestänyt sitä. Minulla olikin siis (jälleen…) vahva ennakkomielikuva näistä punista.
Jälleen kerran saatoin kuitenkin todeta, ettei moisia ennakkomielikuvia kannattaisi ruokkia. Ne kun usein osoittautuvat turhiksi.
Suurin ilouutinen oli, ettei tässä laadussa ollut enää niin voimakkaan pistävää (mukamas marjaisaa) tuoksua. Tuoksu oli kyllä yhä selkeästi olemassa, muttei ihan niin mahdoton kuin ennen. En silti ymmärrä, miksi sen annetaan olla punassa noin vahvana. Luulisi, että se rajaisi käyttäjien joukkoa muidenkin kuin minun osaltani?
Sain Lumenelta kokeiluuni neljä Raspberry Miraclen sävyä. 
Sävyt 04 Syyskanervat/Heather Day, 06 Marjametsä/ So Berry, 07 Nuppuja/Buddings ja 08 Kevätpäivä/Dazing Spring.
Nelikön neutraalein sävy oli 07, joka oli kevyt persikanruskea.
Myös sävy 08 lukeutui samaan, neutraalien sävyjen kategoriaan, vaikka olikin ihan hitusen punertavampi.
Sävy 04 oli puolestaan herkullinen pinkki, joka hipoi jo hieman fuchsiaakin.
Joukon jouluisin puna oli sävy 06, joka oli kuitenkin omaan makuuni hieman liian oranssinpunainen ja ruskealla taitettu. 
Oma ylivoimainen suosikkisävyni oli pinkki 04-sävy. Pehmeän pinkki ja herkullisen näköinen sävy näyttää minusta todella upealta!
Yllätyin myös punien hyvästä laadusta. Lumenen punat eivät ole olleet suosikkipuniani, sillä niiden koostumus ei vaan ole vastannut minusta sitä täydellisen huulipunan koostumusta. Suomeksi tämä on tarkoittanut, etteivät ne ole levityksen jälkeen ”sulaneet” kauniisti huulille jättämättä huulten pinnalle paksuhkon näköistä kerrosta. 
Nämä punat kuitenkin levittyivät huulille ihanan ohuina ja kevyen tuntuisina sekä sulivat huulilleni kauniisti. Huulet eivät jääneet tuntumaan paksusti meikatuilta, mutta sävyt kestivät huulilla hyvin ja huulet tuntuivat silti kosteutetuilta. Punan laatu todellakin siis yllätti ja nämä ovatkin olleet laadultaan parhaita Lumenelta kokeilemiani huulipunia. Vielä kun tuosta tuoksun määrästä saataisiin tingittyä hieman lisää…
 
Oletteko te kokeilleet Lumenen Raspberry Miracle -huulipunia? Entä millaisia kokemuksia teillä on muista Lumenen huulipunista? Olenko ainoa, joka ei ole pitänyt marjaisasta tuoksusta?
Kommentit (12)

  1. Salla

    Tuo 06 vaikuttaisi mahtavalta! Vihreiden silmieni kanssa oranssihtavat punaiset ovat yleensä parhaita.

  2. Anonyymi

    Jännä, että tuo 07 Nuppuja näyttää huulillasi niin nudelta ja kuvauskin "persikanruskea"..? Minulla se on tummahko/kirkas koralli-pinkki ja hohtaa hitusen siniseen päin. Vai onko joko minun tai sinun huulipunassa väärä lappu?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *