Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vaatimaton mutta loistava

Aina välillä minulla on asiakkaita, jotka ovat melko tuoksuherkkiä, mutta tahtovat silti jonkun hyvän hajuveden.

Kevyen raikkaat sitrustuoksut kuten Dolce & Gabbanan Light Blue, Burberryn Brit Sheer tai hieman kukkaisempi, mutta yhä hieman sitruksinen Chanelin Chance Eau Tendre ovat kaikki liian pistäviä ja voimakkaita tuoksuja.

Kenzon vesituoksu L’eau Par Kenzossa on kuulemma jotain ällöttävää ja pistävää.

Elizabeth Ardenin Green Tea on ehdottomasti poissuljettu vaihtoehto.

Puhtaan kevyet Cleanin tuoksut eivät ole yhtään sitä, mitä asiakas hakee.

Hänhän tahtoo naisellisen hajuveden, joka tuoksuu, muttei silti tuoksu.

Näitä asiakkaita voisi sanoa hieman haastaviksi, sillä pehmeän naisellinen Bossin Femme EdP on sekin silti liian voimakas.

Mitä minä heille sitten ylivoimaisesti eniten myyn?

Vastaus on Lanvinin Jeanne Lanvin EdP -tuoksua.

Jeanne Lanvin lasketaan kukkaisen hedelmäiseksi tuoksuksi, mutta se on aivan uskomattoman kevyt ja pehmeä tuoksu. Kun tuoksua suihkuttaa iholle, se kyllä tuoksuu ihoa haistaessa, muttei leijaile käyttäjänsä ympärillä tuoksupilvenä. Tuoksu siis tuoksuu ja pysyy iholla erinomaisesti, muttei häiritse omaa eikä muidenkaan nenää.

Minun nenääni tuoksu on ihanan pehmeä ja naisellinen ja jopa hitusen puuterinen. Tuoksussa on kukkaisuutta ja hedelmäisyyttä, mutta se ei ole makea eikä sitruksinen, muttei silti tunkkainen tai vahvakaan. Tuoksu on kevyt ja pehmeä ja kuten sanoin, sopii se siksi monelle herkempinenäisellekin tai ihmisille, jotka ovat työssä, joka ei salli heille voimakkaiden hajusteiden käyttöä.

Tuoksussa tuoksuvat karhunvatukka, vadelma, pioni, sitruuna, päärynä sekä freesia, joita pehmentävät myski ja santelipuu. Tuoksua voisi sanoa minusta romanttisen naiselliseksi ja herkäksi tuoksuksi.

Oletteko te kokeilleet Lanvinin Jeanne Lanvin -tuoksua?

Kommentit (22)

  1. Anonyymi

    itse kärsin ko. yliherkkyydestä ja astmasta, joten talvipakkasilla bussissa matkustelu on helvettiä kun joku kanssamatkustaja on kompastunut selkeästi hajuvesipulloon..eli siis kuiva ilma + voimakas hajuste joka vie sen lopunkin hapen ilmasta..brrr. Pahimmat migreenin aiheuttajat tuntuu olevat ns. trendituoksut, pahimpia itselleni ovat Armani Diamonds ja mm. CK Euphoria, niin migreeni ja paha olo taattu. Mulle on yllättäen sopinut Bvlgarin tuoksut( niissä ei ole sitä ns. pistävää elementtiä joka ottaa henkeen, vaikka ovat ns.mausteisempiä tuoksuja). Raikkaista klassikoista käy myös CK One ja Laura Biagottin Laura. En ole aina ollut yliherkkä ja astmaattikko, mutta ne ongelmat sain riesakseni homeongelmien vuoksi.

  2. Anskuu(:

    Just tilasin sokoksen verkkokaupasta 38e, 30ml pullo(: ootan innolla, sen takia vähän googlasinkin tuoksua ja päädyin tänne sitten lukemaan siitä, ja nyt ootan kahta kauheemmin et pullo saapuu (; <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *