Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vaahtokarkkimaista puuteria?

Lumene on tuonut myyntiin kaksi aiiiiivan (kirjaimellisesti!) syötävän hyvän näköistä tuotetta:

Touch of Raciance Crystal Bronzerin ja Crystal Highlighterin.

Touch of Raciance Crystal Bronzer.

Nämä kaksi suklaamoussen näköistä tuotetta ovat siis aurinkohohde ja korostushohde.

Touch of Raciance Crystal Highlighter.

Tai siis noin niinkuin teoriassa ovat. Eivät tosin enää silloin, kun tällainen kalpeanassuinen suomalainen vetäisee niitä iholleen. Silloin ne ovat aurinkopuuteri ja tummempi aurinkopuuteri.

Niin tai näin, mutta ihastuin näihin Lumenelta saamiini uutuuksiin valtavasti. Ne jättävät iholle heleän ja kauniin sävyn ja kuten totesin, näyttävät ne myös herkullisilta.

Lumene kuvaa tuotteita näin:

”Innovatiivinen hybridikoostumus yhdistää eri koostumusten (esim. puuterimaiset, voidemaiset ja nestemäiset) parhaat ominaisuudet. Kevyt, joustava ja vaahtokarkkimainen koostumus levittyy helposti ja toistaa sävyt täydellisesti iholla. Lopputulos on luonnollinen ja pitkäkestoinen.”

Koostumus ei ole ihan niin voidemaisen vaahtomainen, kuin miltä kuvaus saa sen kuulostamaan vaan enemmän kuitenkin lähempänä ilmavaa puuteria.

Mihin en ihastunut kuitenkaan oli näiden hinta. Nämä ovat 19,90 euroa kappale. Ja nämä ovat Lumenea.

Ei siinä mitään, ettenkö pitäisi Lumenen tuotteita laadukkaina ja minusta nämä ovat oikeastaan sen 19.90 euron arvoisia, mutta minua jotenkin ärsyttää se, kuinka Lumene on pikkuhiljaa nostanut tuotteidensa hinnat melko korkeisiin lukuihin siihen nähden, millaiseen hintatasoon merkin kanssa ollaan totuttu. Toki kaikki merkit ovat nostaneet hintojaan pikkuhiljaa ja Lumene on joidenkin tuotteiden kohdalla jopa laskenut tuotteiden hintoja niiden uudistuttua, mutta minusta 19,90 euroa on melko kalliin kuuloinen suositushinta Lumenen aurinkopuuterille. 17,90 olisin vielä ehkä ollut valmis nielemään, mutta 19,90 on jo paljon.

Mitä mieltä te olette?

Niin tai näin, mutta nämä ovat joka tapauksessa herkullisen näköisiä ja ihania tuotteita ja ovat tulleet tässä kuussa kauppoihin. Tekisikö teidän mieli kotiuttaa jompi kumpi tai vaikka molemmat?

Postauksen tuotteet ovat Lumenelta saatuja.

Kommentit (30)

 1. Anonyymi

  Ihanan näkösiä! 😛 Mutta mulla ei ole tarvetta moisille, kun on vanhempiakin vastaavia tuotteita olemassa. Ja nuo hinnat! Olen myös kauhistellut niitä. Vuosikausia olen paljon Lumenen tuotteita käyttänyt. En edes ole mikään pihi, mutta viimeisen puolen vuoden, vuoden sisään on jäänyt moni normi- ja tarjoushintainenkin Lumene jäänyt ostamatta, kun en yksinkertaisesti ole valmis maksamaan enää noita hintoja. Haluisin kovasti kokeilla esim. kehumaasi kosteuttavaa naamiota, mutta edullisemminkin saa hyviä vastaavia. Sen sijaan Lumenen tehtaanmyymälästä olen tehnyt ihan hyviä löytöjä.

  -Mari-

 2. Anonyymi

  Voisitko suositella jotain hyvää meikkipuuteria/meikkivoidetta rasvaiselle sekaiholle, missä on aina muutama finni? Ihoni on kellertävän vaalea. Voi olla vähän laadukkaampikin tuote.

 3. Anonyymi

  Tuohon hintaan pitäisi kyllä saada jo kauniimmat pakkaukset eikä tuollaisia perus markettitasoisia, ei ole edes peiliä. Silloin voisin harkita ostoa, mutta nyt en. Suomessa osataan tehdä kaunista designia ja sen voisi ulottaa meikkipakkauksiinkin. Itse puuteriosio on kyllä nätti ja tuote vaikuttavaa toimivalta.

 4. Anonyymi

  Heippa! Innostuin tästä tosiaan, sillä olen etsinyt itselleni aurinkopuuteria (ja tuo on aivan järjettömän kaunis pakkaus näin btw), mutta haluaisin tietää onko näissä yhtään shimmeriä vai ovatko aivan mattaa? (:

  – sirkus

 5. Ässä

  Itselläni on tuo vaaleampi versio, hinnasta huolimatta. En kuitenkaan pidä sitä oikeastaan korostustuotteena, vaan ennemminkin hohtavana poskipunana. 😀 Ihoni on niin vaalea ja kellertävä, että tuokin taipuu punertavaksi kasvoilla. Lisäksi tuotteen koostumus on mielestäni yllättävän kova, levitän sitä Lily Lolon minikabukilla, koska pehmoiseen Goshin puuterisiveltimeeni tuosta ei tartu juuri mitään. MUTTA kaunista hehkua se tuo poskipäille silti.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *