Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Vaahtoava labra

Eilen puhuttiin öljyputsareista, joita käytän mielelläni kaksoispuhdistusta iholleni tehdessäni ykkösvaiheen puhdistustuotteina. Ne puhdistavat ihon hyvin jättäen sen kuitenkin pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi.
Kuten myös kerroin, suosin kaksoispuhdistusta. Ensimmäisellä puhdistuskerralla iholta lähtee pois meikki ja toisella puhdistuskerralla puhdistus vielä viimeistellään ja iholta lähtevät pois viimeisetkin epäpuhtaudet. Toisen vaiheen puhdistustuote saa olla pesevämpi, muttei kuitenkaan ihoa natisevan puhtaaksi hankaava. 
En ole yleensä mikään suuri puhdistusvaahtojen ystävä, mutta kakkosvaiheen putsareina ne kuitenkin menevät, mikäli ensimmäinen puhdistustuote on ihon tarpeeksi hyvin puhdistava.
Viimeaikoina minulla onkin ollut käytössäni Lumenelta saamani merkin apteekkilinja LAB:in Hoitava Puhdistusvaahto.
Kuten puhdistusvaahdot yleensäkin, on tämäkin todella hellävarainen iholla. Neste muuttuu pumppua painaessa ja purkista ulostullessaan kuohkeaksi vaahdoksi, joka ei ole mitenkään erityisen pesevää, mutta puhdistaa iholta hyvin kevyen meikin ja epäpuhtaudet jättämättä ihoa kiristävän kuivaksi. Tällaiset tuotteet ovatkin minusta mukavia käyttää silloin, kun iholla on vain hyvin kevyt ehostus tai ei ehostusta ollenkaan. Itse suosin tätä paitsi kakkosvaiheen putsarina myös aamupuhdistajana halutessani iholtani pois yövoiteen ja yöllisten hikoilujen jämät.
Rehellisesti sanottuna minun on kuitenkin todettava, etten ole yleensä huomannut vaahtoputsarien välillä suurta eroa. Ehkä eron huomaisi selkeämmin, jos koko meikinpuhdistuksen yrittäisi tehdä yhdellä ja ainoalla vaahtoputsarilla, mutta koska en todellakaan koe sen riittävän ihollani kunnolliseksi meikinpuhdistukseksi ja yhdistän tuotteen aina muihin tuotteisiin, ovat ne minulle yleensä lähes poikkeuksetta yhtä ja samaa tavaraa. Jotkut saattavat olla vielä toisiaan hieman hellävaraisempia, mutta tämän Lumenen LAB-linjan vaahtoputsarin laskisin melkoisen keskivertotavaraksi, joka hoitaa asiansa hyvin, muttei minusta erottunut millään erityisellä tavalla muista. 
Hyvää tavaraa, mutta minä etsin erityisen täydellisiä tuotteita.
Oletteko te kokeilleet tämän vaahtoputsarin? Tai olisiko teillä kertoa kokemuksia muista vaahtoputsareista? Ketkä ylipäätänsä ovat vaahtoputsarien ystäviä?

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Madaran vaahtoputsari on todella hyvä ja tehokas. Vaahdolla puhdistaessa se ei tunnu kovin kummoiselta.. mutta kun pyyhkii kasvot sen jälkeen kasvovedellä, ei pumpuliin jää HITUSTAKAAN meikin jämiä. Aina en edes pyyhi kasvovedellä puhdistuksen jälkeen. Puhdistaa Joe Blascon värivoiteenkin kunnolla. Kerrassaan mainio tuote.

 2. Anonyymi

  käytössä Erisan youth vaahto. juuri samalla lailla kakkosvaiheessa. olen huomannut ihoni rauhoittuneen (kesän alussa naamassani räjähti todellinen finniongelma). Ei kuitenkaan kuivata eikä kiristä!

 3. Anonyymi

  Madaran vaahtoon on myös täällä useamman pullollisen verran luotettu. Aluksi tuoksui ihan ruoholle, mutta liekö sitä muutettu vai nenä tottunut, mutta nykyään en siitä mitään huonoa löydä.

 4. Anonyymi

  itse käytän lumenen vaahtoa ja sen jälkeen garnierin kuorivaa puhdistusgeeliä (garnieria en kuitenkaan ihan joka päivä). tämä yhtälö pitää mustapäät poissa eikä meikinjämiä jää vanuun kasvovettä laitettaessa. 🙂

 5. Tiia

  Tuota samaa vaahtoa kokeilin tuossa keväällä ja ihoni koki sen käytön myötä aivan järkyttävän kuivumisen. Muutaman kerran enää uskalsin kasvoilleni sitä käyttää ja sen jälkeen se siirtyi suosiolla suihkun puolelle. Kuivuus hävisi saman tien kun aloin käyttämään eri putsaria.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *