Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusinta hauskaa

Nykyään yhä useampaan kosmetiikkatuotteeseen on keksitty yhdistää elektroniikka. Tärisevät mascarat ovat jo vanha ja tuttu juttu ja esimerkiksi Dior breikkaakin syksyllä läpi uudella idella: moottorisoidulla ja pyörivällä mascaraharjalla (Diorshow 360, hintaa 47 euroa).

L’oreal puolestaan on tuonut jo USA:n markkinoille Lancomelle tärisevän Ôscillation Powerfoundationin, jonka levitystyyny tuputtaa meikin iholle. Tätäkin olemme ihmetelleet blogissani jo lähes vuosi sitten, eli tämäkin on jo vanha juttu.

Olisiko joku keksinyt tuoda värinän johonkin uuteen tuotteeseen? Voi, kyllä!

L’oreal nimittäin keksi tuoda myyntiin silmänympärysvoiteen, jonka päässä on värisevä kuula:

Saanko esitellä: L’oreal Collagen Micro-vibration eye.

Tuote on tarkoitettu nimenomaan nuorille aikuisille, joiden ongelmana eivät niinkään vielä ole rypyt vaan väsyneet, tummat ja turvonneet silmänaluset.

Ideana on, että aukikierretystä tuubista puristetaan ensin silmänympäryksille hoitovoidetta, joka taputellaan ensin kevyesti paikoilleen. Voide on itsessään kuulemma kosteuttavaa, ihoa siloittavaa ja kirkastavaa. Tämän jälkeen 130Hz taajuudella värisevä hierontapään kuula kytketään päälle ja kuulalla hierotaan silmänympäryksiä, jolloin lymfakierron ja sitä kautta nesteiden poistumisen pitäisi vauhdittua. Värisevän kuulan avulla tehdään tuotteen mukana tulevien ohjeiden mukaan akupisteitä painelevaa väsymyksen merkkejä häivyttävää hierontaa sekä silmänympäryksiä siloittavaa hierontaa.

Tuote tulee myyntiin tässä kuussa ja hintaa 15 ml tuubilla tulee olemaan n. 16 euroa. Lue tuotteesta lisää täältä.

Täytyy sanoa, että aika vekkulilta tuote kyllä tuntui kädelle kokeillessa!

Aikooko joku kokeilla tämän tapauksen? Kuka muu innostuu näistä erikoisemmista, keksimällä keksityistä tuotteista?

Kommentit (8)

 1. Fantome

  Toi silmänympärysvoide kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta.
  Tuli tässä myös mieleen, minkä alan insinööri miehesi on? Luulen kuitenkin, että joka tapauksessa teidän tietojenne luovalla yhdistelyllä keksisi vaikka mitä kummallisen cooleja kosmetiikkatuotteita. 😀

  1. Anonyymi

   Nuorille aikuisille..! Kerrankin jotain mulle josta innostua, kun värinämascarat ym ei todellakaan oltu tehty superpitkille ja superohuille ripsilleni. Hintakaan ei oo todellakaan paha, sillä silmänympärysvoiteilla nyt yleensä on aina hinta, ja vielä enempi kuin tuo! Nyt bongaileen kaupoista 😉

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *