Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusia alkuja

Blogini puolella on ollut jo pitkään hiljaista. Kuten kerroin, olen ollut kiireinen ja olen ollut todella iloinen, että olette ymmärtäneet asian ja sallinneet minulle blogitaukoni.

En nimittäin ole vaihtanut vain työpaikkaani vaan heittänyt kerralla uusiksi lähes koko elämäni. Työni lisäksi uudistuksen kokivat hyvin lyhyen ajan sisällä niin asunto, paikkakunta kuin parisuhdekin. Kaikkien näiden asioiden yhtäaikaisessa sumplimisessa on ollut kovasti kiirettä ja organisointia, joten ymmärtänette, ettei blogille ole tosiaan jäänyt pahemmin aikaa.

Nyt tilanne alkaa kuitenkin jo olla jotakuinkin hallussa ja pääsen taas nauttimaan blogini kirjoittamisesta. Hyvä niin, sillä teitä odottaa kommentteineni läjäpäin tuotteita aina jäkäläkuorinnasta ja karvojen kasvattajista tarkoituksella lohkeileviin kynsilakkoihin!

Koska lähestulkoon kaikki muukin elämässäni on mennyt kertaheitolla uusiksi, olisi jokseenkin tylsää olla tekemättä uudistuksia bloginikin puolella. Tämän vuoksi päätin ottaa uuden alun myös ostolakko-projektini suhteen.

Kuten olen kertonut, ei tavaroidenvähennysprojektini ole ulottunut vain kosmetiikkaan vaan sen piiriin ovat kuuluneet aivan kaikki muutkin tavarani. Olen vähentänyt niiden määrää parin kuluneen vuoden aikana todella radikaalisti, mutta kun olen pakannut tavaroitani vanhasta kolmiostamme uuteen yksiööni sain huomata, että tavaroita voisi olla vieläkin vähemmän.

Olen joskus maininnut, kuinka haaveilen elämästä, jossa kaikki henkilökohtaiset tavarani mahtuisivat koska tahansa yhteen matkalaukkuun ja jossa olisi muutenkin todella niukasti tavaraa, jolloin tuntisin itseni aina vapaaksi lähtemään, mikäli minusta alkaisi siltä tuntumaan. Nyt kun tavarani hiipivät täyttämään yksiötä ja jokainen tavara, joka asunnossani pyörii on ihan oikeasti vain ja ainoastaan minun omaisuuttani, sain aivan uutta potkua vähennysprojektilleni.

Ennen on ollut niin helppoa ajatella, että kyllähän minulla olisi vähän tavaraa, mutta kun täällä on noita toisenkin tavaroita. Nyt en voi syyttää mistään kuin vain itseäni ja se on aika mukava tunne toisaalta. Päätin siis, että karsintaprojekti saa jälleen uutta tuulta purjeisiinsa (kuten näin uutena merinallena voin sanoa).

Kesän aikana minulta on kulunut loppuun läjäpäin tuotteita, mutta en ole ehtinyt pitää kirjaa niistä kaikista saatika kuvaamaan tai kommentoimaan niitä. Hyppään siis surutta suurimman osan tuotteita ylitse (mutta kommentoin niitä toki, jos joku niistä sattuu kysymään) ja keskityn nykyhetkeen. Ja nykyhetken tilannehan on yhä edelleen se, että jos minulla jotakin on liikaa niin ehdottomasti kosmetiikkaa.

Nollaan siis entiset laskeskeluni ja kirjanpitoni ja aloitan projektini tavallaan alusta. En tiedä, laskenko tuotteita, mutta näenhän minä nyt yksiössäni silmillänikin, mitä kaikkea ympärilläni vielä on ja tulen toki aina raportoimaan siitä teillekin. Blogini tulee silti jatkossakin keskittymään eniten tuotteisiin ja niiden esittelyyn, eli uudet ja loppuneet tuotteeni tulevat jatkossakin näkymään täällä ja kommentteja niistä satelee aivan entiseen tapaansa. Lisäksi pääsen tietysti töiden kautta kokeilemaan paljon sellaisia tuotteita, joiden hankkimisesta en edes haaveile, mutta joita on mukava päästä kokeilemaan kerran tai pari, ihan vaan kokeilemisen ilosta. Ja kun nyt kerran seilaan jatkuvasti Suomen ja Ruotsin välillä, tulee varmasti Tukholmankin kosmetiikkatarjonnasta jossakin vaiheessa juttua.

En vielä takaa, millaiseksi blogini postaustahti jatkossa muodostuu, mutta en aio ottaa asiasta paineita. Jos on paljon asiaa, näpyttelen paljon postauksia, mutta jos joskus ei vaan yksinkertaisesti huvita näpytellä, niin sitten en vaan näpyttele. Uusi työni vie joka toinen viikko aikani todella intensiivisesti, eli riippuu täysin vapaaviikoistani, kuinka usein postauksia tulee ja innostunko ajastamaan niitä.

Blogiini on sen hiljaisuuden aikana tullut paljon kommentteja, joista suurin osa ei varmasti ole enää millään lailla ajankohtaisia enkä usko kommenttien jättäjienkään enää edes muistavan lukea mahdollisia myöhässä tullevia vastauksiani, joten jätän nyt surutta vastaamatta niihin. Jos joku asia ihan oikeasti on jäänyt mietityttämään, niin kysy uudelleen, minä yritän vastata. Toki joku voi olla harmissaan tästä vastaamatta jättämisestä, mutta olen 1,5 vuoden ajan vastaillut melkolailla tunnollisesti lähes kaikkiin kommentteihin, eli on ehkäpä ihan oikeutettua jättää nyt parit kommentit väliin vastaamisen puolesta (lukenuthan minä olen toki kaikki).

Sellaisia uusia alkuja täällä. Vietän vielä loppukuun matkalaukkuelämää ilman omaa varsinaista kotia, mutta kuun vaihteen jälkeen asuntoasiatkin loksahtavat paikoilleen.

Palataan pikapuoliin päiväjärjestykseen uusien ja vanhojen tuotteiden kera!

(Ja kun nyt joku utelias kuitenkin tahtoo tietää, miksi minusta tuli yksiössä asuva sinkku, niin kerron asiasta sen verran, ettei minulla edelleenkään ole mitään pahaa sanottavaa wannabe-insinööristä ja että hän on yhä ihanin, kultaisin, hassuin ja pöhköin tuntemani ihminen. Olemme hyvissä väleissä ja pysymme ystävinä, mutta kummankin täytyy vaan saada elää hieman ja olla omillaan. Kumpikaan ei vaan ollut vielä siinä vaiheessa, että olisi valmis sitoutumaan loppuelämäkseen ja nuorena jos joskus on ehdottomasti hyvä kokeilla, mitä kaikkea elämällä on tarjota.)

Kommentit (70)

 1. Anonyymi

  Ero varmaan voi silloin olla "kypsä ja sivistynyt", kun siihen ei liity mitään draamaa, mutta muussa tapauksessa on aivan typerää olettaa tai vaatia mitään muuta. Itse siis Virven ikäisenä hieman erilaisen eron kokenut. 😉

  Ja mua oikeasti kiinnostaisi kuulla vastauksia siihen postaukseen, joka käsitteli vanhoja tuotteita! Jos viitsit jotain yhteenvetoa tehdä?

 2. Sanna:)

  Ihanaa, että olet palannut! 🙂 Onnea uusien tuulien pariin ja toivottavasti saamme taas paljon uusia tuotevinkkejä ja muita postauksia. 🙂

  terveisin se aikoinaan siihen L'anzan hiuspuuteriin ihastunut sanna 🙂

 3. Anonyymi

  Uusintakysmys Clinique-postauksesta:
  Katselin tuolta Cliniquen UK-sivuilta, mutta en löytänyt Superdefensen yövoidetta. Sen sijaan siellä oli Youth Surge Night ja Super Rescue Antioxidant Night -rasvat, joten olisiko jompikumpi noista ollut se Paula Begounin suosittelema?

  Muuta:
  Kiva, että jatkat bloggailua, elämässähän näitä käänteitä tulee ja sillon blogit ja muut ylimääräiset on voitava laittaa syrjään. Tasapainoista syksyä sinulle!

  Toivottelee
  Miesgepardi

 4. juárez

  Täällä oltiin jo ihan kiukussa kun ei postauksia tullut enää, ihan mahtavaa kun olet takas! 😀

  Onnea valitsemallasi tiellä ja hatunnosto rohkeudesta pistää elämä kokonaan uusiksi. Myös itse erosin 5 vuotta kestäneestä suhteesta vähän aikaa sitten ja ostin uuden asunnon, valitettavasti kaupunki kuitenkin pysyy samana vaikka itselläkin olis hinku takaisin pääkaupungin kaduille.

  Kaikkea hyvää sinulle.

 5. Maleena

  Tsemppiä tavaranvähennysprojenktiin, ja elämään muutenkin! Itse pakkasin juuri omaisuuteni yhteen matkalaukkuun ja luovuin kaikesta muusta. Huomenna lähden maailmalle. Yllätyin kuinka helppoa on luopua kaikesta materiasta, siitä kaikesta turhasta mitä on vuosikausia hamstrannut "kun ei raaski heittää pois" tai "jos joskus vielä tarviin". Todella vapauttavaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *