Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi yövoidesuosikki löytyi jälleen!

En tiedä pitäisikö minun jo pahoitella, että tänään on jälleen vuorossa kehupostaus Lumenesta, mutta eihän se nyt oikeastaan kovin huono asia voi olla, että kotimainen tuotesarjamme lanseeraa loistavia tuotteita toinen toisensa jälkeen.

Lumene Bright Now Sleeping Cream

Tällä kertaa kehujen kohteena on merkin uudehko Bright Now Vitamin C Sleeping Cream eli Heleyttävä ja ravitseva yövoide.

Lumene Bright Now Sleeping Cream

Minä ja kuivuuteen taipuvainen ihoni rrrrakastamme täyteläisiä yövoiteita ja laitankin itseasiassa mielelläni iholleni iltaisin naamiota, jota ei tarvitse pestä iholta pois. Tämän vuoksi tämä voide varasti osan sydäntäni jo ennen kuin ehdin edes kokeilla sitä. Jos voide yhdistää yövoiteen ja naamion tehot, niin eihän siihen voi olla ihastumatta!

Lumene Bright Now Sleeping Cream

Voiteen ihoa heleyttävä ja kirkastava koostumus oli levittäessä paksuhkon tuntuista, mutta imeytyi silti iholle varsin hyvin. Naamio ei ollut saman tyyppinen kuin useat muut sleeping maskit, jotka ovat rasvaisempia ja iholle klähmäisemmän kalvon muodostavia, vaan se muistutti koostumukseltaan enemmän vain täyteläistä yövoidetta.

Lumene Bright Now Sleeping Cream

Voide lupasi juuri kaikkea sitä mitä ihoni kaipaa: kosteutusta, heleytystä ja ikääntymisen merkkien torjumista. Ja täytyy myöntää, että se ollut aivan loistava! (Varsinkin, kun olen käyttänyt sitä yhdessä toisen uuden suosikkituotteeni eli Lumenen hyaluronitiivisteen kanssa.)

Ihoni on voinut viime aikoina aivan erityisen hyvin ja uskon, että siitä kiittäminen on juurikin näitä kahta tuotetta. Stressi, väsymys ja kuiva sisäilma ovat kaikki vaatineet iholta verojaan pitkin talvea, mutta nyt ihoni näyttää ja tuntuu siltä, kuin mikään noista ei olisi ikinä vaivannutkaan sitä.

Lumene Bright Now Sleeping Cream
Tämä naamionkin virkaa oheistoimintonaan suorittava yövoide onkin siis ollut melkoinen tämän talven pelastaja ja jos täytyisi valita yksi yövoide, jota käyttäisin lopun elämääni, olisi se tällä hetkellä kokemuksieni perusteella ehdottomasti tämä.

Todellakin rakastuin!


Lumene Bright Now Sleeping Cream

Onko joku muu ihastunut tähän kasvonaamion lailla vaikuttavaan yövoiteeseen?

Kommentit (11)

  1. Sonja

    Toi on aivan ihana! Ja se tuoksuukin aivan taivaalliselta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *