Uusi suosikki: Edullinen apu tummille silmänalusille!

Olen monesti sanonut, että mitä tulee meikkipohjatuotteisiin (meikkivoiteet, puuterit, peiteaineet…) ovat ne usein vain parempia selektiivisillä merkeillä ja että jos johonkin meikkituotteeseen tahtoo satsata, kannattaa se ehdottomasti olla joku tuon kategorian tuotteista.

Koska kosmetiikkateollisuus on viimevuosina tehnyt melkoisia harppauksia eteenpäin taitaa minun olla aika pyörtää sanani ihan täysin. Olen aiemmin tehnyt pieniä myönnytyksiä muutamien tuotteiden kohdalla ja edullisempien meikkipohjatuotteiden puolelta löytyy nykyään niin paljon hyviä tuotteita, että ne todellakin vetävät jo vertoja arvokkaammille kilpailijoilleen.

Kehuin teille aikoinaan Lumenen tummille silmänalusille tarkoitettua peiteainetta ja merkin uudistettua sen en voi kuin suitsuttaa sille lisää kehuja.

Minulle ideaali silmänalusille tarkoitettu peiteaine levittyy hyvin, on sopivan nestemäinen jottei se näytä liian kuivalta mutta kuitenkin kestää silmänalusilla hyvin karkaamatta juonteisiin. Taisin juuri kuvailla useimman meistä unelman ja tiedän, että tuollaisten tuotteiden löytäminen on vaikeaa. Tällä hetkellä suosikkejani ja nuo kriteerit täyttäviä peitaineita ovat olleet Diorin Nude -peiteaine sekä Oriflamen The One IlluSkin Concealer. (Esimerkiksi paljon kehutut Lancomen Effacernes ja Helena Rubinsteinin Magic Concealer ovat liian kuivia silmänalusilleni tehden niistä nopeasti vaan ryppyisen ja kuivan näköiset.)

Nyt näiden suosikkieni joukkoon liittyy myös uudistettu Lumenen Beauty Base Under Eye Concealer -peiteaine.

Omat silmänaluseni ovat tummat ja aina lilahtavan sinertävät. Tässä kuvassa niille on taidettu jo sipaista ohut kerros meikkipohjaa, joka riittää kasvojeni muulle iholle, mutta silmänalusilleni se ei vaan millään riitä. Ne nyt vaan näyttävät väsyineiltä aina.

Lumenen peiteaineella päästään kuitenkin erittäi mukaviin tuloksiin. Vasemmalla näkyvässä silmässä ei vielä ole peiteainetta, oikealla peiteainetta on puolestaan ohuena kerroksena.

Tässä kuvassa peiteainetta on lisattynä oikealle toinenkin ohut kerros…

…ja tässä siitä ovat päässeet nauttimaan molemmat silmänaluset. Melkoisen vakuuttava lopputulos, etten sanoisi!

Pidän tässä peiteaineessa aivan erityisesti siitä, kuinka se neutralisoi sinertävyyttä tehokkaasti, mutta näyttää silti ohuelta kevyeltä silmänalusilla. Sävystä onkin tehty optimaalinen juuri silmänalusten tummuuden neutralisointiin.

Se myös pysyy hyvänä läpi päivän (puuteroin sen varmuuden vuoksi kuitenkin kevyesti) eikä kuitenkaan näytä liian kuivakalta piirtäen siten esiin ylimääräisiä silmänympärysjuonteita.

Sinisyyttä poistaittava sävy sopii loistavasti myös vaalealle iholleni olematta yhtään liian tumma.

Tämä tuote on pyörinyt meikkipussissani viime viikot ahkerasti päästen päivittäiseen käyttöön ja voin sanoa, etten taida enää edes investoida kalliimpaan Diorin Nude-peiteaineeseen kun kerran kotimaisen yhtiön valikoimista löytyy näin loistava tuote!

Oletteko te kokeilleet tätä loistavaa peiteainetta? Kenellä muulla on ikuiset tummat silmänaluset riesanaan?

Lumenen tummille silmänalusille tarkoitettua peiteainetta on saatavissa yhdessä, useimmille suomalaisille sopivissa sävyssä ja sillä on hintaa noin 12,90 euroa.


Joko luit nämä postaukseni?

Estee Lauder meikkivoide Huulipunaa silmänalusille Paras peiteaine silmänalusille

Kommentit (47)
  1. Mulla on toi meikkipussissa, uudistunutta versiota en oo kokeillut. Tykkään kun toi neutralisoi hyvin ja tuo kans valoa. 🙂

    1. Vanhastakin pidin enkä ole itseasiassa verrannut näitä kahta rinnakkain koskaan, eli voi olla, että olen vaan unohtanut vanhankin olleen näin loistava (hyväksi sen kuitenkin muistan). 🙂

  2. En ole Lumenea kokeillut, mutta pitänee käydä katsastamassa. Hyvä peiteaine tuntuu olevan ikuisesti haussa, kun iho ehtii aina vähän muuttua ja peiteainetarpeetkin siinä samalla.

    Voisin ehkä tässä yhteydessä vinkata NYXin HD Concealerista, joka on itselleni ollut myönteinen yllätys edullisten peiteaineiden kategoriassa. Ja siitä löytyy vielä extravaalea sävykin! Levittyy helposti, eikä ole puuteroinnin jälkeen jämähtänyt juonteisiin. Ei ehkä kaikkein kermaisin mahdollinen koostumukseltaan, mutta mukavan ohutta ja jotenkin keveää iholla.

    1. Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *