Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi suosikki: Edullinen apu tummille silmänalusille!

Olen monesti sanonut, että mitä tulee meikkipohjatuotteisiin (meikkivoiteet, puuterit, peiteaineet…) ovat ne usein vain parempia selektiivisillä merkeillä ja että jos johonkin meikkituotteeseen tahtoo satsata, kannattaa se ehdottomasti olla joku tuon kategorian tuotteista.

Koska kosmetiikkateollisuus on viimevuosina tehnyt melkoisia harppauksia eteenpäin taitaa minun olla aika pyörtää sanani ihan täysin. Olen aiemmin tehnyt pieniä myönnytyksiä muutamien tuotteiden kohdalla ja edullisempien meikkipohjatuotteiden puolelta löytyy nykyään niin paljon hyviä tuotteita, että ne todellakin vetävät jo vertoja arvokkaammille kilpailijoilleen.

Kehuin teille aikoinaan Lumenen tummille silmänalusille tarkoitettua peiteainetta ja merkin uudistettua sen en voi kuin suitsuttaa sille lisää kehuja.

Minulle ideaali silmänalusille tarkoitettu peiteaine levittyy hyvin, on sopivan nestemäinen jottei se näytä liian kuivalta mutta kuitenkin kestää silmänalusilla hyvin karkaamatta juonteisiin. Taisin juuri kuvailla useimman meistä unelman ja tiedän, että tuollaisten tuotteiden löytäminen on vaikeaa. Tällä hetkellä suosikkejani ja nuo kriteerit täyttäviä peitaineita ovat olleet Diorin Nude -peiteaine sekä Oriflamen The One IlluSkin Concealer. (Esimerkiksi paljon kehutut Lancomen Effacernes ja Helena Rubinsteinin Magic Concealer ovat liian kuivia silmänalusilleni tehden niistä nopeasti vaan ryppyisen ja kuivan näköiset.)

Nyt näiden suosikkieni joukkoon liittyy myös uudistettu Lumenen Beauty Base Under Eye Concealer -peiteaine.

Omat silmänaluseni ovat tummat ja aina lilahtavan sinertävät. Tässä kuvassa niille on taidettu jo sipaista ohut kerros meikkipohjaa, joka riittää kasvojeni muulle iholle, mutta silmänalusilleni se ei vaan millään riitä. Ne nyt vaan näyttävät väsyineiltä aina.

Lumenen peiteaineella päästään kuitenkin erittäi mukaviin tuloksiin. Vasemmalla näkyvässä silmässä ei vielä ole peiteainetta, oikealla peiteainetta on puolestaan ohuena kerroksena.

Tässä kuvassa peiteainetta on lisattynä oikealle toinenkin ohut kerros…

…ja tässä siitä ovat päässeet nauttimaan molemmat silmänaluset. Melkoisen vakuuttava lopputulos, etten sanoisi!

Pidän tässä peiteaineessa aivan erityisesti siitä, kuinka se neutralisoi sinertävyyttä tehokkaasti, mutta näyttää silti ohuelta kevyeltä silmänalusilla. Sävystä onkin tehty optimaalinen juuri silmänalusten tummuuden neutralisointiin.

Se myös pysyy hyvänä läpi päivän (puuteroin sen varmuuden vuoksi kuitenkin kevyesti) eikä kuitenkaan näytä liian kuivakalta piirtäen siten esiin ylimääräisiä silmänympärysjuonteita.

Sinisyyttä poistaittava sävy sopii loistavasti myös vaalealle iholleni olematta yhtään liian tumma.

Tämä tuote on pyörinyt meikkipussissani viime viikot ahkerasti päästen päivittäiseen käyttöön ja voin sanoa, etten taida enää edes investoida kalliimpaan Diorin Nude-peiteaineeseen kun kerran kotimaisen yhtiön valikoimista löytyy näin loistava tuote!

Oletteko te kokeilleet tätä loistavaa peiteainetta? Kenellä muulla on ikuiset tummat silmänaluset riesanaan?

Lumenen tummille silmänalusille tarkoitettua peiteainetta on saatavissa yhdessä, useimmille suomalaisille sopivissa sävyssä ja sillä on hintaa noin 12,90 euroa.


Joko luit nämä postaukseni?

Estee Lauder meikkivoide Huulipunaa silmänalusille Paras peiteaine silmänalusille

Kommentit (47)

 1. Kaisa Lahtonen

  Millä levitys?
  Minulla oli kaiketi edellinen versio(sininen tuubi) ja se kyllä peitti hyvin-sormenpään! Jäi siitä jonkin verran myös silmän alle, mutta suurin osa tarttui sormeen. Ja kyllä vaan on mullakin luonnostaan hyvin tummat silmänaluset, että ei niille vaan ihmeitä saa aikaan kuin joku tuote.

 2. Kanya Auvinen

  Tämän koostumus on aivan huippu. Ja voisin kuvitella että se kestää kauempaan myöskin. Tykkään pullosta, ettei aina pumppaa ylimääräistä kuin Macin pro longwear concealeria. Mutta valitettavasti sillä on vaan sitä väriä myynnissä kaupoissa. Joten taas en luottaa lumenea koska ne valmistavat aivan rajoitetusti sävyä 🙁 Muuten olisi tosi hyvä brändi.

 3. inski

  tätä tuotetta olen itsekkin harkinnut. Haluaisin jonkun kevyen ja peittävän peiteaineen juurikin tummille silmänalusille, mutta osaako kukaan sanoa sopiiko tämä tuote myös nuorelle iholle (14-15 vuotiaalle)?

  • Virve

   Sopii aivan loistavasti! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *