Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi pikakuivattajasuosikki!

Varmasti jokainen meistä tietää sen universaalin totuuden, että juuri sillä hetkellä, kun kynsilleen on saanut levitettyä täydellisen lakkakerroksen, juolahtaa mieleen vähintään yksi asia, joka on pakko hoitaa välittömästi. Yleensä tuo yksi asia sisältää jotain sellaista, minkä vaatii käden työntämistä kassiin, laatikkoon, taskuun tai ihan mihin tahansa sellaiseen paikkaan, joka takuuvarmasti pilaa vaivalla tehdyn lakkauksen.

Olen kuullu monen jopa sanovan, etteivät he jaksa lakata kynsiä, sillä heillä ei ole koskaan aikaa tai kärsivällisyyttä kuivatella lakkauksia ja voin samaistua näihin ihmisiin täysin. En minä jaksa, halua enkä ehdi odotella, että lakkaukseni kuivuvat. Haluan lakata kynnet nyt ja päästä sitten pian muihin hommiin.

Onneksi meille hätähousuille on tarjolla runsaasti apukeinoja, joista yhden sain jo jonkun aikaa sitten töiden kautta kokeiltavakseni.

L'Oreal Fast Dry Top Coat

Minulla on kokemusta useista pikakuivattajista, joiden aatelistoon ovat kuuluneet mm. Mavalan MavaDry, Sally Hansenin Insta-Dri Sekä Seche Viten pikakuivattaja, mutta joiden joukkoon minulla oli ilo vihkiä yksi uusi jäsen. L’Orealin Le Manicure Fast Dry Top Coat on nimittäin osoittautunut oikeaksi valioyksilöksi, joka lunastaa yhden jos toisenkin tuotelupauksen erinomaisella tavalla.

L'Oreal Fast Dry Top Coat

Tämä pikakuivattaja nimittäin nimensä mukaisesti todellakin saa lakan kuivumaan nopeasti. Se muodostaa lakan päälle tarpeeksi  ohuen kerroksen, joka ei ainakaan omassa käytössäni lähde noin vaan kuorimaan liuskoina irti kynnen pinnalta tai ”kutistu” lakkauksen päällä kuten toiset pikakuivattajat tuppaavat tekemään. Tuote jättää kynsille todella upeasti kiiltävän, kovan pinnan, jonka ansiosta omat lakkaukseni kestävät kynsillä siistinä helposti jopa viikon!

Giordani Gold

Tässä kuvassa minulla on kynsilläni Oriflamelta saatua Giordani Gold -lakkaa (sävy Pas Red, joka on oikeasti aivan puhdas punainen), jonka päällä on kerros L’Orealin pikakuivattajaa. Ja voitteko uskoa, että lakkaus on ollut kynsissäni kuvaa ottaessa kuusi päivää! Kynsien kärjissä on pientä kulumaa ja tyvestä on tietysti kasvanut jo hieman uutta kynttä, mutta muuten lakkaus on erinomaisessa kunnossa. Tämä pikakuivattava päällyslakka tosiaan ansaitsee kaikki kehunsa!

L'Oreal Fast Dry Top Coat

Omassa käytössäni tämä taitaa jopa kiilata kärkipaikalle Mavalan MavaDryn kylkeen, sillä tässä tuntuu olevan kaikki ominaisuudet täydellisesti kohdillaan! Jos jollakin on siis etsinnässä erinomainen pikakuivattaja, niin mars L’Orealin hyllylle!

L'Oreal Fast Dry Top Coat

Onko teillä suosikkia pikakuivattavista kynsilakoista puhuttaessa?

Kommentit (15)

 1. kynsieläin

  Kiitos paljon vastauksestasi! Kiva kuulla myös uusista tuotemerkeistä, vaikka valikoimanne on nyt jo laaja.

  Osaatko vielä sanoa jotain tuohon uuteen blogialustaan liittyvään kysymykseen? 🙂

  • virve

   Anteeksi, unohdin kokonaan vastata tuohon:

   Jos klikkaat ennen kuukautta olevaa pientä nuolea, saat auki listauksen sen kuun postauksista. Yritin itsekin ensin klikkailla kuukautta huonolla menestyksellä ennen kuin huomasin tuon. 🙂

  • kynsieläin

   Toimii! Kiitos vinkistä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *